dragan.kovacev
Član
a ja koliko znam da citam na poslatom papiru pise da vreme obnove registracije nije februar i mart kao do sad sto je bilo, vec se promena vrsi cele godine...ej zekani, puska ni ne okine a vi vec pobegli, hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja delim tvoje mišljenje a vremeće pokazati štaje značilo to do 1 Marta.Sigurno zato sto taj datum od 1. Marta nesto znaci. Prema onome sto pise na tom papiru koji smo dobili u vezi obnove ili promene podataka koliko sam ja shvatio rok za promenu podataka je 1 Mart a isto i za ostvarivanje subvencija. Zbog mnogih koji su drugacije shvatili nadam se i volio bih da gresim.
I ja delim tvoje mišljenje a vremeće pokazati štaje značilo to do 1 Marta.
Grešiš, 40% sigurno nije na državnom nivou, na nivou budžeta EU je tu negde. Ali naš jeste procentualno daleko najmanji od svih zemalja u koje gledamo kao primer i guramo se u njihovo društvo.Na Dnevniku veceras je samo u kratko nesto bilo price da navodno pri dobijanju kandidature za EU mora se mnogo vise uloziti u poljoprivredu. Verovatno ce EU vrsiti neki pritisak nad ministar. poljoprivrede. Plus je bio jedan komentar da nas agrarni budzet je formiran od 2.8% od ukupnog budzeta. Mislim da u nekim zemljama u EU agrarni budzet cini nekih 40%. Ako gresim neka me neko ispravi.
Jeste vi sigurni da će na toj konferenciji biti reči o subvencijama? Pa ima naš ministar toliko drugih i za njega zanimljivijih tema.
To su nam bili rekli u ponedeljak na sastanku asocijacije da ce da urade. Da dodam sta je jos u najavi:Na sednici vlade doneta odluka o bescarinskom uvozu prasadi. Ni reci o subvencijama.