Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je tu cudno?Sta da vam prica jedan pravnik o poljoprivredi?Moze jedino da vam pomogne ako se sudite sa komsijom oko medje na njivi...vladow je napisao(la):Otkazano nedolazi ala ovi mute![]()
Ako mislite da ih sada umaticite i dobijete pare, grdno se varate.dipl.seljanka je napisao(la):moze li mala pomoc kolege , trazim po forumu da li je neko nesto pisao o maticenju, uvodjenju u registar stoke, da li se neko time bavi , mislite li da ce biti ovih subvencija od famoznih 25.000,00 dinara po junici umaticenoj? Da li postoji vec otvorena ova tema? Hvala unapred
![]()
Lala iz Banata je napisao(la):Ako mislite da ih sada umaticite i dobijete pare, grdno se varate.
to bi otprilike bilo to za sad , hvala puno Zorane KostovicuZoran Kostović je napisao(la):Možda ovde pronadjete nešto korisno:
http://poljoinfo.com/index.php?topic=938.75
Zoran Kostović je napisao(la):Nema na čemu. Voleo bih da u struci nadjete uhlebljenje i zaradite puno para pa ako i na teret našeg skromnog budžeta.![]()
Zoran Kostović je napisao(la):Pa ja sam ovo rekao u najboljoj nameri i malo se našalio. Izvinjavam se...
bilo bi stvarno dobro da bude tih 20 postomi je napisao(la):u aprilu subvencije . obecali i za traktore 20% ko je kupio nek necepa pripremljenu dok. (promocija ministra) videcemo ko i koliko lagi
![]()
Kad nema pite dobra je i tepsija!idklecin je napisao(la):bilo bi stvarno dobro da bude tih 20 postomi je napisao(la):u aprilu subvencije . obecali i za traktore 20% ko je kupio nek necepa pripremljenu dok. (promocija ministra) videcemo ko i koliko lagi
![]()
mi je napisao(la):u aprilu subvencije . obecali i za traktore 20% ko je kupio nek necepa pripremljenu dok. (promocija ministra) videcemo ko i koliko lagi
![]()