SPORT-Opšta tema

ama ljudi ocete li vec ukapirati da je ta diva promenila 5 trenera zbog istih tih neuspeha koje navodis a da je trener partizana u 5 godina od istih tih 3 od 5 trenera gubio i to poprilicno....sa Jovanovicem nije imao mec a sa Saletom tek predstoji

radonjic,jovanovic,ivanovic,janis,obradovic

u fk zvezdi javna tajna je da je potpisan novi trener vec 2 meseca i da se nece produziti ugovor miloju,kojem istice ugovor sad u decembru
od tada i staje zvezda sa igrom jer kako drugacije "najuriti" trenera iz kluba
A sto ste menjali trenere kad je Zeljko toliko los, i navijte da ostane?

A sto ste menjali trenere kad je Zeljko toliko los, i navijte da ostane?
koliko ste vi obrnuli igricu
pa samo razmisli ne logicnost onoga sta pises i onoga sto se desava na terenu

pa upravo nije se menjao ni jedan trener zvezde zbog trenera partizana a to je zeljko vec je upravo losa igra zvezde u evroligi

galvni primer ti je trener jovanovic koji nije imao ni mec protiv zeljka,imao skor ako dobro znam 1-6 u evroligi a u abi 4-1 i bio smenjen i doveden dusko

gde ti tu vidis zeljka da je on bio razlog da se jovanovic smeni?

pa ja ovde pisem vec koliko godina da VAS zeljko maze i laze a vi ga branite kao da vam zivot zavisi od njega
opet kazem moze on da ostane jos kao sto sam i rekao ali to vama ne ide u prilog kao klubu

ocigledno je rasulo u timu,neki igraci ne zele da igraju za njega

to se jasno vidi i u fk zvezdi i da se odjednom igra raspala skroz bez ikakvog razloga i sad se ceka navodna smena

Šta to bi Zoki,okliznu se miljenica?Nešto se ne javljaš da kažeš koji je razlog da 10 puta skuplji tim izgubi od Javora?
Pitaj kolegu Mornara.Kladionica.Ne javljam se jer sam gledap košarku.Samo mi nije jasno kako to nameste.Zvezda promašila 10 šansi a Javor iz jedne dao gol.Molio bih kolegu Mornara da nam to objasni.Isto tako i za jučerašnji meč.Da je Zvezda dala svih 10 da li bi Javor dao 11.

Poslednja izmena:
koliko ste vi obrnuli igricu
pa samo razmisli ne logicnost onoga sta pises i onoga sto se desava na terenu

pa upravo nije se menjao ni jedan trener zvezde zbog trenera partizana a to je zeljko vec je upravo losa igra zvezde u evroligi

galvni primer ti je trener jovanovic koji nije imao ni mec protiv zeljka,imao skor ako dobro znam 1-6 u evroligi a u abi 4-1 i bio smenjen i doveden dusko

gde ti tu vidis zeljka da je on bio razlog da se jovanovic smeni?

pa ja ovde pisem vec koliko godina da VAS zeljko maze i laze a vi ga branite kao da vam zivot zavisi od njega
opet kazem moze on da ostane jos kao sto sam i rekao ali to vama ne ide u prilog kao klubu

ocigledno je rasulo u timu,neki igraci ne zele da igraju za njega

to se jasno vidi i u fk zvezdi i da se odjednom igra raspala skroz bez ikakvog razloga i sad se ceka navodna smena
Milojevič ostaje do juna.

Zvezda kad izgubi fk onda je regularno, kad pobedi namesteno, kukate kako imamo najjaci tim i bezobrazno mnogo para. A opet kukate kako je prvenstvo namesteno. Vi kad pobedite onda je sve regularno, kad izgubite igrala deca protiv sudija, saveza, protivnika, protiv drzave.
Mnogo nelogicnosti zavisi od potrebe.

Cela prva liga je namestena godinama unazad a namestena je i druga liga godinama unazad a kako cujem price iz prve ruke namestena je i treca liga .To je jedan od najvaznijih faktora sto nikoga vise ne zanima ova brlog ili obor liga tako da je velika steta sto ce gomila novih stadiona da odzvanja kao pecina jer gledalaca ovakvim nacinom i vodjenjem nece biti sigurno .Na stadion ljudi nisu prestali da dolaze zbog loseg kvaliteta fudbala nego zbog namestanja
Za mnoge koji su u nedoumici dali je namesteno ili nije bolje je da progutaju i prihvate podatak da je namesteno jer to je mnogo bezbolnije i mnogo prihvatljiviji podatak nego da neko izjavi da te tuce ekipa koja ima 250 puta manji budzet jer to bi onda bio ogroman problem .Trece najprofitabilnije firme u drzavi su kladionice a najneprofitabilnije u ovom momentu fudbalski klubovi tako da je jednacina veoma prosta

Pa zar vi niste pustili Pančevce zbog kladionica,tako isto i mi.Mi imamo utakmicu manje i tučemo vas i opet prvaci.Nema tu nameštanja,samo za kladionice.Nikad kolega Mornar da se javi pa će ti objasniti.
Slusaj iskusnije sta pricaju i upijaj i ne leti .Sve ovo sto sam napisao u proslom postu ti je istina i nemoj da trosis dragoceno vreme na nikakav domaci fudbal i da te zaludjuju neki krimosi i menadzeri .Znaci ono ranije 27 ili 32 meca vezanih pobede pa krece prodaja kad ima zalihu 25 boda u odnosu na drugo mesto to vise ne pije vodu sada krece rasprodaja koja ce trajati cele sezone nemozes samo da prodajes 1,5 ili 2 meseca a prvenstvo traje 9 ili 10 meseci . Drugo sudjenje u nasoj ligi ne moze da dobije prelaznu ocenu .Ranije su se konstantno svirali penali za velikane i sviran je svaki i najmanji bezazleni kontakt na terenu plus crveni kartoni protivnickim ekipama i razne tolerancije i sa takvim sudjenjima nisu mogli mali timovi da opepele jer je konstantno bila opstrukcija ekipe cim toga nema odmah je sve kristalno jasno

Sto se tice kosarke zasto sam rezervisan po pitanju krize u Partizanu zato sto niko nema informaciju sta se kuva ili valja iza brega .Sto se tice skautinga neznam ko tu najvise odlucuje o izboru novih igraca ili pojacanja a siguran sam da ima pritisaka raznih sa strane poprilicno u to sam siguran .Sto se tice smene Sveropulosa uopste ne prihvatam informaciju da je on nasto lose uradio da bi platio ceh odlaskom a doveden je trener koji je ranije bio oteran tako da ta prica Janis je potonuo a Sasa vaskrsao Zvezdu to ne prihvatam tek tako jer u krajnjem slucaju Janis je napravio ovu ekipu ili ucestvovao u odabiru igraca ali novinari su nemilosrdni i od svega prave pricu

Фк Јавор Ивањица.
4 црнца.
У Ивањици где је и лети прохладно...
Чича мича и готова прича.
Добро јутро!

Cela prva liga je namestena godinama unazad a namestena je i druga liga godinama unazad a kako cujem price iz prve ruke namestena je i treca liga .To je jedan od najvaznijih faktora sto nikoga vise ne zanima ova brlog ili obor liga tako da je velika steta sto ce gomila novih stadiona da odzvanja kao pecina jer gledalaca ovakvim nacinom i vodjenjem nece biti sigurno .Na stadion ljudi nisu prestali da dolaze zbog loseg kvaliteta fudbala nego zbog namestanja
Za mnoge koji su u nedoumici dali je namesteno ili nije bolje je da progutaju i prihvate podatak da je namesteno jer to je mnogo bezbolnije i mnogo prihvatljiviji podatak nego da neko izjavi da te tuce ekipa koja ima 250 puta manji budzet jer to bi onda bio ogroman problem .Trece najprofitabilnije firme u drzavi su kladionice a najneprofitabilnije u ovom momentu fudbalski klubovi tako da je jednacina veoma prosta
Pa pre bih rekao ceo fudbal je namesten, secasm se u mom kraju lokalni klub kada su trebali da overe prvo mesto i odu u rang iznad to su bila cascavanja po kafane. Sledece sezone ukapirjau da nemaju sredstava za tu ligu i onda se dogovore sa ekipom kojoj trebla pobeda za jedenje i pijenje u kafanu, nove dresove i jos neka sitnica je bila
Pre 15 godina sam prvi i poslednji put otisao na Cair gostovao Partizan negledljiva utakmica, tada sm polako i odustajao od naseg fudbala.
Secam se 2010. godine Juzna Afrika, gospodina Antica i te reprezenatacije, zadnja nasa repka koja je licila na nesto.

Sto se tice kosarke pre 2 godine pohapseno je vise desetina kosarkasa nase KLS lige zbog namestanja utakmica, normalno to je proslo ispod radara

Zadnji put sam gledao Sartida na mecu sa Zvezdom kada je Zvezda morala da dobije 3 kola pre kraja mozda je bila 2003 godina i 15 000 ljudi lep dan euforija i u 10 minutu utakmice bez ikakvog razloga dvojica igraca Sartida dobijaju crvene kartone navodno zbog prigovora bez ikakvog razloga i tada 13 -14 000 ljudi napusta utakmicu i odlazi kuci greota samo ko je kupio kartu a cujem da je Sartid pustio Zvezdu jos neke meceve .Ako bi se vodila statistika koliko je svirano penala nepostojecih za Zvezdu i Partizana dok je Sartid igrao prvu ligu mozda 10 do 13 sezona to je smesno a i mi smo imali vetar u ledja kada smo iz druge Srpske lige dosli u prvu ligu za 4-5 sezona preskocili sve lige i dosli u prvu a npr prosle godine je neko ukocio ili naredio da Smederevo ne ode u visi rang tako da pozoriste sa ustaljenim i pripremljenim scenariom je ruzno gledati a ko voli uglavnom je ulaz besplatan .A sta pricati za klubove kada budzati psihopata vodi reprezentaciju u ponor a unistava nestrucnim delovanjem i sve ostalo od sportskih kolektiva cega god se dohvatio

Nazad
Vrh