SPORT-Opšta tema

Ni jedan iole poznatiji kosarkas nije na spisku.
Kog poznatog kosarkasa ocekujes u KLS timu? To su bile ekipe koej samo KLS igraju, ono sto sam tada cuo da su tu plate par stotina eura, neredovne logicno i da su se prosto igraci kladili zarad svoje ekzistencije. Ubrzo posle toga je krenulo lobiranje Covic/Pesic za jaku KLS a da ABA treba da se ugasi

...''A DA U VASEM KLUBU NIKAKVU FUNKCIJU NEMA VELIKI NEMANJA VIDIC ''...

Ко каже да Немања Видић нема функцију... ево га поред амбасадора велике британије... највеће историјске тиранске државе на свету....

И даље мислим да је Немања само једна играчка страшило у рукама запада па кад ови наши нешто неће онда им ови покажу Немању... просечан фудбалер, просечне интелигенције који је подметао главу јер није имао шта друго... толико је пута тучен по глави и ударан и напуцаван да би требао у инвалидску пензију.... али не... он би да се каља у овој нашој каљузи са осталим каљавим пробисветима из савеза....

Kog poznatog kosarkasa ocekujes u KLS timu? To su bile ekipe koej samo KLS igraju, ono sto sam tada cuo da su tu plate par stotina eura, neredovne logicno i da su se prosto igraci kladili zarad svoje ekzistencije. Ubrzo posle toga je krenulo lobiranje Covic/Pesic za jaku KLS a da ABA treba da se ugasi
ovakvo sudjenje u abi ove sezone na stetu nasih klubova je kriminalno

juce sta se desavalo na mecu spartak cedevita je skandal

aba liga je(nekada jadranska a to sigurno nije jer je dubai,bec u njoj) definitvno proslo takmicenje i izlazak nakon ove sezone mora biti glavni cilj
igranje u evropi nema veze sa igranjem u njoj,tako da nase klubove vise nista ne vezuje sa tom ligom

samo daj pare igraces bilo gde

kako je partizan kad je dosao zeljko u klub umesto fmp-a u evrokup je otisao partizan zbog love a partizanu to trebala biti karta za evroligu nakon sto ga osvoje

Zadnji put sam gledao Sartida na mecu sa Zvezdom kada je Zvezda morala da dobije 3 kola pre kraja mozda je bila 2003 godina i 15 000 ljudi lep dan euforija i u 10 minutu utakmice bez ikakvog razloga dvojica igraca Sartida dobijaju crvene kartone navodno zbog prigovora bez ikakvog razloga i tada 13 -14 000 ljudi napusta utakmicu i odlazi kuci greota samo ko je kupio kartu a cujem da je Sartid pustio Zvezdu jos neke meceve .Ako bi se vodila statistika koliko je svirano penala nepostojecih za Zvezdu i Partizana dok je Sartid igrao prvu ligu mozda 10 do 13 sezona to je smesno a i mi smo imali vetar u ledja kada smo iz druge Srpske lige dosli u prvu ligu za 4-5 sezona preskocili sve lige i dosli u prvu a npr prosle godine je neko ukocio ili naredio da Smederevo ne ode u visi rang tako da pozoriste sa ustaljenim i pripremljenim scenariom je ruzno gledati a ko voli uglavnom je ulaz besplatan .A sta pricati za klubove kada budzati psihopata vodi reprezentaciju u ponor a unistava nestrucnim delovanjem i sve ostalo od sportskih kolektiva cega god se dohvatio
A da nije i Sartid slučajno preskočio sve te lige na sličan način kao i Večiti-Aaaa

Није, Сартид је направио фузију са неким... ко Фмп и Звезда... али да не испадне неке године... али Сартид је форсиран да уђе у супер лигу... Сећам се кад смо пратили Сартид и ишли по киши и снегу да гледамо утакмице.
Није било стадиона... била једна импровизована трибина са даскама уместо седишта. Кад је киша мора да се стоји. Ломиле се даске кад се славио гол. Исфорсирано непријатељство са навијачима Крагујевца јер је морало да се има неко ривалство.
Био неки Пријић... матори брадоња... обожавали смо га је јер је давао све од себе... права чиста игра је била док нисмо ушли у суперлигу...
Смедерево је живело за утакмицу... река људи крене ка стадиону и све стане.
Ко мала деца смо чекали да се направи стадион... први, прави фудбалски стадион у држави... све смо то платили из нашег џепа... једино тада се градило Смедерево... иначе је постојала изрека Железара ради - Београд се гради....

Све после, у суперлиги је шминкерај... касније играо Миросављевић... Кежман па Пантела... онда су почели и међународне купопродајне авантуре... и мислим после Ипсвича када смо изгубили 1:0 све се угасило.... Тада је био пун стадион 16.000 људи... и од тада ништа...

Навијачке групе плаћене као и остале. Железара покривала сва срања која су правили навијачи који су се правили да су хулигани тако што оробе неку бензинску пумпу или кисок кад стане аутобус... или неку продавницу у Темерину... после иду ови из финансија и дају паре да се надокнади штета.

Била је та нека утакмица... са Звездом било је пролеће да ли 2004 или 2005, у Смедереву се играло... позвао сам пријатеље на стадион да виде шта је култура... целу утакмицу су се кумови Жигара и Пантела псовали, било је мучно то слушати... не могу да нађем тачно када је била та утакмица... можда је и јесен била.... ко зна...

Пре пар година Смедеревски клуб је добио казна од ФСС и уефа да је намештао утакмицу... срамота.

Poslednja izmena:
Шта се десило са Партизаном у другом полувремену?
Уместо да се екипа притегне и одигра боље, са тачно утврђеним корацима и намерама они добију серију 25:0.

Нешто ту дебело не штима...

Od momenta kad je Pokusevski ocitao Zeljku bukvicu kola su krenula nizbrdo. Znam da Zeljko voli Partizan, ali ovi njegovi ga bas ozbiljno ponizavaju.

Шта се десило са Партизаном у другом полувремену?
Уместо да се екипа притегне и одигра боље, са тачно утврђеним корацима и намерама они добију серију 25:0.

Нешто ту дебело не штима...
isto sto se desilo i u prve 2 cetrvtine

razlika je bila u tome sto se brown ugasio i napravila se razlika
jasno je bilo u 1 cetvrtini da posto se partizan nikad boljim napadom nije odvojio na makar 10p prednosti,ovo ne mogu da dobiju,druga i treca cetvrtina to samo ogolila na videlo

jos posle izmene pokua sa jabarijem na 54-50 resila utakmicu definitivno
drago mi samo sto je poku najzad podigao glavu i resio da kaze nesto zeljku a ne samo da cuti ko mula dok ovaj histerise,inace kriv bio wash a ne poku,medjutim zeljko vadi pokua

Više izgleda ne može ni na njega da se dere, pokazao mu je zube. Tako i treba neznan šta je dosad čekao. Ima on ona silna pojačanja koja je doveo pa nek na njima iskali bes.

Ima i ona situacija kada Marinkovic usred Zeljkovog kritikovanja nenamerno prekida tajmaut, a Zeljko kaze besno... postoji ovde trener.

Гледао сам неколико разговора са бившим Жељковим играчима... увек је неког нашег критиковао и стално му је по нешто добацивао и исправљао... као пример за остале играче...
Претпостављам да је то и сада случај... али данашњи клинци нису више као наше генерације да ћуте и трпе... сада се побуне и одбрусе...

Писали смо пре пар дана о стадиону Смедерева. Некада је био пун пунцијат

а сада...

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas. Beric i Loncar su bas opleli po amerima. Pratim potkast Luka i Kuzma. Juce ovaj Luka samo sto nije je.o mater obojenima.

Nazad
Vrh