SPORT-Opšta tema

ama ljudi ocete li vec ukapirati da je ta diva promenila 5 trenera zbog istih tih neuspeha koje navodis a da je trener partizana u 5 godina od istih tih 3 od 5 trenera gubio i to poprilicno....sa Jovanovicem nije imao mec a sa Saletom tek predstoji

radonjic,jovanovic,ivanovic,janis,obradovic

u fk zvezdi javna tajna je da je potpisan novi trener vec 2 meseca i da se nece produziti ugovor miloju,kojem istice ugovor sad u decembru
od tada i staje zvezda sa igrom jer kako drugacije "najuriti" trenera iz kluba
A sto ste menjali trenere kad je Zeljko toliko los, i navijte da ostane?

A sto ste menjali trenere kad je Zeljko toliko los, i navijte da ostane?
koliko ste vi obrnuli igricu
pa samo razmisli ne logicnost onoga sta pises i onoga sto se desava na terenu

pa upravo nije se menjao ni jedan trener zvezde zbog trenera partizana a to je zeljko vec je upravo losa igra zvezde u evroligi

galvni primer ti je trener jovanovic koji nije imao ni mec protiv zeljka,imao skor ako dobro znam 1-6 u evroligi a u abi 4-1 i bio smenjen i doveden dusko

gde ti tu vidis zeljka da je on bio razlog da se jovanovic smeni?

pa ja ovde pisem vec koliko godina da VAS zeljko maze i laze a vi ga branite kao da vam zivot zavisi od njega
opet kazem moze on da ostane jos kao sto sam i rekao ali to vama ne ide u prilog kao klubu

ocigledno je rasulo u timu,neki igraci ne zele da igraju za njega

to se jasno vidi i u fk zvezdi i da se odjednom igra raspala skroz bez ikakvog razloga i sad se ceka navodna smena

Šta to bi Zoki,okliznu se miljenica?Nešto se ne javljaš da kažeš koji je razlog da 10 puta skuplji tim izgubi od Javora?
Pitaj kolegu Mornara.Kladionica.Ne javljam se jer sam gledap košarku.Samo mi nije jasno kako to nameste.Zvezda promašila 10 šansi a Javor iz jedne dao gol.Molio bih kolegu Mornara da nam to objasni.Iisto tako i za jučerašnji.Da je Zvezda dala svih 10 da li ni Javor dao 11.

koliko ste vi obrnuli igricu
pa samo razmisli ne logicnost onoga sta pises i onoga sto se desava na terenu

pa upravo nije se menjao ni jedan trener zvezde zbog trenera partizana a to je zeljko vec je upravo losa igra zvezde u evroligi

galvni primer ti je trener jovanovic koji nije imao ni mec protiv zeljka,imao skor ako dobro znam 1-6 u evroligi a u abi 4-1 i bio smenjen i doveden dusko

gde ti tu vidis zeljka da je on bio razlog da se jovanovic smeni?

pa ja ovde pisem vec koliko godina da VAS zeljko maze i laze a vi ga branite kao da vam zivot zavisi od njega
opet kazem moze on da ostane jos kao sto sam i rekao ali to vama ne ide u prilog kao klubu

ocigledno je rasulo u timu,neki igraci ne zele da igraju za njega

to se jasno vidi i u fk zvezdi i da se odjednom igra raspala skroz bez ikakvog razloga i sad se ceka navodna smena
Milojevič ostaje do juna.

Nazad
Vrh