SPORT-Opšta tema

Pa jeste.Jesam ti reko.Igor je tačno znao koje su kugle u pitanju.U toj činiji se nije znalo koji je od koga bolji za Zvezdu pa su sredili da bude najgori.

Све је отишло у *урац...

''- P. M., inače vođa navijača Partizana, poznat je kao nasilnik, imao je nanogicu zbog krivičnih dela koja je počinio u prošlosti. Na osnovu informacija da osumnjičeni diluje drogu, policija je upala u stan, pronašla kokain, ali i zatočenog mladića - kaže nezvanično izvor i dodaje da su pronađeni užasni snimci koje su osumnjičeni snimali telefonima, delili među sobom.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je žrtva zlostavljana, mučena i silovana.''

https://www.blic.rs/vesti/hronika/v...sumnja-se-da-je-silovao-i-mucio-zrtvu/zsdrfvk

Ne znam ko je taj ali nije ni važno.Moramo vam naći novi nadimak kao vi nama onomad.Verujem da će vam se svideti.

Što bi rekli naslovi u medijima "hrabra Zvezda i očajni Partizan".
Па и Партизан је имао фине тренутке... Умало се турцима нису тресле гаће...

Звезда је имала много изгубљених лопти... и две непотребне техничке грешке... добар је и ово резултат.

Moneke nas je danas bas unakazio

ocigledno da mu je ostavilo trag ne igranje nekoliko meceva
mislim da je 3 cista polaganja promasio---1/8 sut danas

Jago usao da odmeni kodija na kratko i naravno mi iz prednosti 2 poena odemo na -4 ili -6 poena
znaci on nije ni senka igraca od prosle sezone
sad samo tapka loptu 16+sekundi bez ideje,samo na neko njegovo postavljanje napada prodje 3 4 sekunde

sve u svemu na loptu tj posed smo izgubili sa losim monekeom,nworom iz povrede koji je takodje danas imao blago receno slab sut
los izveden aut kaline i kodija nas je mozda kostao produzetka
steta mogla se uzeti pobeda na strani

partizan sta reci,opet los ulazak u mec
kasnije malo stisli pa opet 2 trojke i fener se odvojio ponovo i to je bio kraj
culi su se i zvizduci u areni

Па и Партизан је имао фине тренутке... Умало се турцима нису тресле гаће...

Звезда је имала много изгубљених лопти... и две непотребне техничке грешке... добар је и ово резултат.
To nikad neces cuti u mediskim izvestajima, osim kad pobedimo. Kod nas je uvek sve crno.

Ali mislim da je gospodin Obradovic spreman za zamenu. Ne vredi vise. Za nas je sezona svakako gotova.

Moneke je glavni tragičar-4 polaganja promašio.Davidovac povređen.Obradović kriv što Džavontea nije stavio u roster.Šta ga je vodio,da vidi Španiju.

To nikad neces cuti u mediskim izvestajima, osim kad pobedimo. Kod nas je uvek sve crno.

Ali mislim da je gospodin Obradovic spreman za zamenu. Ne vredi vise. Za nas je sezona svakako gotova.
Мислим да није само проблем у Обрадовићу.
Нешто се ту кува мимо тренера.

Ево на конференцији за штампу каже да не зна зашто није био спреман Паркер.
То код мене не пије воду. Кад је мењао цео тим рекао је да је са Савићем тражио играче са правим приступом и да су се распитивали свуда о њима па чак и код фризера... то је причао у неком подкасту или разговору са новинарем...
Немогуће да се доведе играч који не одговара њему...

И даље мислим да је најбољи тренер и да је најбоље решење за Партизан. Само да му се плата сведе у односу на резултате. Исто као и Саша Обрадовић.

То што се Вања Маринковић жали на доња леђа то само значи да неће да игра и да је нешто љут.
Толико се писало на интернету да нико не може да докаже ту повреду.

Нешто се кува и нешто није у реду ван тренера.

Znaš kad ćete ga smenuti.Kad podnese ostavku to će biti kad se majmuni budu šišali.Direktni krivci su navijači koji su od njega stvorili božanstvo.
Da on ne zna šta se događa sa Parkerom i Vanjom,tu nisu čista posla.Tu je sigurno bila berba ušiju.

Nazad
Vrh