Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde malo realnosti.Ko je kriv za jučerašnji poraz.Manje više poraz nego su vas rasturili.Ne znam šta vi očekujete-da budete prvaci LŠ.Kao i u KK.Svi krivi samo Cveklimir nije.On vas kanali sve vreme ali vi to ne vidite jer imate najtrofejnijeg trenera a on za 5 godina skoro pa ništa ne osvoji.Janis ga odučio od košarke.I dolazimo u situaciju da sad moramo da vam damo da pobedite jer protiv PAO verovatno gubite i odoste u provaliju.Kuka za 2 igrača a Saša igra bez 8.Izgubili smo od Valensije a ladno smo ih mogli dobiti.Najvažnije je da su se svi borili.Mislim da je Turkogluu krivo što mu pojačanja koje je doveo ništa ne pokazuju.I ja mu verujem da je bespomoćan.Neka se samo seti koga je sve oterao.Ko govori?Zna se već unapred ko mora biti prvak u ovoj nazovi ligi.Tako da ne očekujemo ništa do neke promene vlasti ili još bolje privatizacije.
Jao,pa on to sve vreme govori-kako su se svi urotili protiv Partizana samo da skinu Mutoglua.Kao papagaj ponavlja ako ga pratiš.Najbolji je bio protiv Asvela sa frizurom Seljasa.Zeljko P. najavljuje smenu Zeljka O.
Banacani bas znaju da uzmu meru, imali ste srece da nije bilo 5+Al će moji Sremci da vam uzmu meru.![]()
Nije on u zelji iz panceva superliga, on je u zelji iz indjije srpska liga vojvodina.....Pobedio ih Raduljica.
Koji BanacaniBanacani bas znaju da uzmu meru, imali ste srece da nije bilo 5+
Kada si bio mlad decko omladinac divio si se Zeljku i navijao za njega a da ne pominjem kada je osvajao zlatne medalje sa reprezentacijom a sada si se dosta promenio nadam se da nisi krenuo da mrzis i Novaka Djokovica ti si postao kao budzati nemozes ni ime da izgovoris velikanu bruka u koju si fazu usaoAjde malo realnosti.Ko je kriv za jučerašnji poraz.Manje više poraz nego su vas rasturili.Ne znam šta vi očekujete-da budete prvaci LŠ.Kao i u KK.Svi krivi samo Cveklimir nije.On vas kanali sve vreme ali vi to ne vidite jer imate najtrofejnijeg trenera a on za 5 godina skoro pa ništa ne osvoji.Janis ga odučio od košarke.I dolazimo u situaciju da sad moramo da vam damo da pobedite jer protiv PAO verovatno gubite i odoste u provaliju.Kuka za 2 igrača a Saša igra bez 8.Izgubili smo od Valensije a ladno smo ih mogli dobiti.Najvažnije je da su se svi borili.Mislim da je Turkogluu krivo što mu pojačanja koje je doveo ništa ne pokazuju.I ja mu verujem da je bespomoćan.Neka se samo seti koga je sve oterao.

Moj propust. Izvinjavam se za dezinformaciju.Nije on u zelji iz panceva superliga, on je u zelji iz indjije srpska liga vojvodina.....
Kao igrac bio prosecan. Sasa Obradovic je za njega bio velemajstor.Kada si bio mlad decko omladinac divio si se Zeljku i navijao za njega a da ne pominjem kada je osvajao zlatne medalje sa reprezentacijom a sada si se dosta promenio nadam se da nisi krenuo da mrzis i Novaka Djokovica ti si postao kao budzati nemozes ni ime da izgovoris velikanu bruka u koju si fazu usao![]()
Nešto ga se baš ne sećam kao što ti pišeš.Njega najviše j... Rada sa SKJa se iz Partizana sećam: Dalipagića,Kićanovića,Farčića,Danilovića,Bodiroge,Đorđevića...Kada si bio mlad decko omladinac divio si se Zeljku i navijao za njega a da ne pominjem kada je osvajao zlatne medalje sa reprezentacijom a sada si se dosta promenio nadam se da nisi krenuo da mrzis i Novaka Djokovica ti si postao kao budzati nemozes ni ime da izgovoris velikanu bruka u koju si fazu usao![]()
Sta je diva osvojila i uradila u EL za ove godine i koliko je para ucukano u nju? Da li je Barsa, ili neki drugi tim osvijio EL ili Olimpijakos ? Kao da nema drugih timova, ima timova koji godinama imaju vece budzete pa nisi uzeli EL. Izgleda da Partizan sam igra EL.Ajde malo realnosti.Ko je kriv za jučerašnji poraz.Manje više poraz nego su vas rasturili.Ne znam šta vi očekujete-da budete prvaci LŠ.Kao i u KK.Svi krivi samo Cveklimir nije.On vas kanali sve vreme ali vi to ne vidite jer imate najtrofejnijeg trenera a on za 5 godina skoro pa ništa ne osvoji.Janis ga odučio od košarke.I dolazimo u situaciju da sad moramo da vam damo da pobedite jer protiv PAO verovatno gubite i odoste u provaliju.Kuka za 2 igrača a Saša igra bez 8.Izgubili smo od Valensije a ladno smo ih mogli dobiti.Najvažnije je da su se svi borili.Mislim da je Turkogluu krivo što mu pojačanja koje je doveo ništa ne pokazuju.I ja mu verujem da je bespomoćan.Neka se samo seti koga je sve oterao.
ama ljudi ocete li vec ukapirati da je ta diva promenila 5 trenera zbog istih tih neuspeha koje navodis a da je trener partizana u 5 godina od istih tih 3 od 5 trenera gubio i to poprilicno....sa Jovanovicem nije imao mec a sa Saletom tek predstojiSta je diva osvojila i uradila u EL za ove godine i koliko je para ucukano u nju? Da li je Barsa, ili neki drugi tim osvijio EL ili Olimpijakos ? Kao da nema drugih timova, ima timova koji godinama imaju vece budzete pa nisi uzeli EL. Izgleda da Partizan sam igra EL.
A sto ste menjali trenere kad je Zeljko toliko los, i navijte da ostane?ama ljudi ocete li vec ukapirati da je ta diva promenila 5 trenera zbog istih tih neuspeha koje navodis a da je trener partizana u 5 godina od istih tih 3 od 5 trenera gubio i to poprilicno....sa Jovanovicem nije imao mec a sa Saletom tek predstoji
radonjic,jovanovic,ivanovic,janis,obradovic
u fk zvezdi javna tajna je da je potpisan novi trener vec 2 meseca i da se nece produziti ugovor miloju,kojem istice ugovor sad u decembru
od tada i staje zvezda sa igrom jer kako drugacije "najuriti" trenera iz kluba
koliko ste vi obrnuli igricuA sto ste menjali trenere kad je Zeljko toliko los, i navijte da ostane?
Pitaj kolegu Mornara.Kladionica.Ne javljam se jer sam gledap košarku.Samo mi nije jasno kako to nameste.Zvezda promašila 10 šansi a Javor iz jedne dao gol.Molio bih kolegu Mornara da nam to objasni.Isto tako i za jučerašnji meč.Da je Zvezda dala svih 10 da li bi Javor dao 11.Šta to bi Zoki,okliznu se miljenica?Nešto se ne javljaš da kažeš koji je razlog da 10 puta skuplji tim izgubi od Javora?