SPORT-Opšta tema

Kako ne pratim previše fudbal ili košarku u poslednje vreme primetio sam da se često prikazuje bilijar, tačnije verzija koja se zove snuker (snooker). Malo sam proučio pravila, koja su dosta jednostavna, odgledao par partija sa tim znanjem o pravilima i mogu reći da je veoma interesantna igra.

Dodatni plus je što su ljudi koji igraju snuker bilijar na nivou da im televizija prenosi mečeve odlični igrači. Svaka preporuka da malo proučite (pročitate) pravila i da pogledate koji meč.

I ja preporučujem skijanje na eurosportu... Početak sezone (pa i ovaj vikend) je rezervisan za tehničke discipline, ali već od decembra kreću brzinske vratolomije... :love:

Ko govori?Zna se već unapred ko mora biti prvak u ovoj nazovi ligi.Tako da ne očekujemo ništa do neke promene vlasti ili još bolje privatizacije.
Ajde malo realnosti.Ko je kriv za jučerašnji poraz.Manje više poraz nego su vas rasturili.Ne znam šta vi očekujete-da budete prvaci LŠ.Kao i u KK.Svi krivi samo Cveklimir nije.On vas kanali sve vreme ali vi to ne vidite jer imate najtrofejnijeg trenera a on za 5 godina skoro pa ništa ne osvoji.Janis ga odučio od košarke.I dolazimo u situaciju da sad moramo da vam damo da pobedite jer protiv PAO verovatno gubite i odoste u provaliju.Kuka za 2 igrača a Saša igra bez 8.Izgubili smo od Valensije a ladno smo ih mogli dobiti.Najvažnije je da su se svi borili.Mislim da je Turkogluu krivo što mu pojačanja koje je doveo ništa ne pokazuju.I ja mu verujem da je bespomoćan.Neka se samo seti koga je sve oterao.

Banacani bas znaju da uzmu meru, imali ste srece da nije bilo 5+
Koji Banacani ❓ Znas li ko je vlasnik FC Zelje ❓ja rekoh da jedini nacin da se zaradi nesto je putem kladionice i namestanja jer drugog izvora prihoda tesko da moze da bude .Zvezda osim sto ima nekoliko matorih igraca veterana jos je i kupila nekoliko novih veterana a budi ubedjen da tu nece niko iz Evrope da se otima da ih kupi to je privatni staracki dom .Partizan ove mlade igrace moze da udomi i na menadzersku rec .U svakom slucaju prazne tribine totalna nezainteresovanost ljudi za domacu ligu a niko ni u kladionici ne igra ove sprdacine i ova dva kluba bi se odavno ugasila da ova sektaska fukara ne odrzava klubove na silu u zivotu .Usli smo u fazu da mnogi pasionirani ljubitelji fudbala neznaju ni ko igra u prvoj ligi .
Kada se ljudi klade u lajvu mora da postoji neka navlakusa i onda ljudi jure igru ko sledeci daje gol i to bude mnogo zanimljivo i unosno za kladionicu .Prvih nekoliko kola fudbaleri Partizana neuigrani i nepripremljani trpali svako mec od 3 -5 gola po mecu lagano a sad kad su se uigrali sad postali sterilni nema hemije i nema ideje i kreacije u napadu totalna sterilnost a nainteresantnija stvar da je na mecu bilo po novinaru 800 ljudi a od toga daj boze da je prodato cisto 300 karata a po selima u brdskim ligama je nekada bilo 3-4 puta vise ljudi .Samo privatizacija moze ovo da izvuce iz krecane ali dok je prisutan zvalavi i bata do toga nece doci sigurno

Ajde malo realnosti.Ko je kriv za jučerašnji poraz.Manje više poraz nego su vas rasturili.Ne znam šta vi očekujete-da budete prvaci LŠ.Kao i u KK.Svi krivi samo Cveklimir nije.On vas kanali sve vreme ali vi to ne vidite jer imate najtrofejnijeg trenera a on za 5 godina skoro pa ništa ne osvoji.Janis ga odučio od košarke.I dolazimo u situaciju da sad moramo da vam damo da pobedite jer protiv PAO verovatno gubite i odoste u provaliju.Kuka za 2 igrača a Saša igra bez 8.Izgubili smo od Valensije a ladno smo ih mogli dobiti.Najvažnije je da su se svi borili.Mislim da je Turkogluu krivo što mu pojačanja koje je doveo ništa ne pokazuju.I ja mu verujem da je bespomoćan.Neka se samo seti koga je sve oterao.
Kada si bio mlad decko omladinac divio si se Zeljku i navijao za njega a da ne pominjem kada je osvajao zlatne medalje sa reprezentacijom a sada si se dosta promenio nadam se da nisi krenuo da mrzis i Novaka Djokovica ti si postao kao budzati nemozes ni ime da izgovoris velikanu bruka u koju si fazu usao ::lose::

Kada si bio mlad decko omladinac divio si se Zeljku i navijao za njega a da ne pominjem kada je osvajao zlatne medalje sa reprezentacijom a sada si se dosta promenio nadam se da nisi krenuo da mrzis i Novaka Djokovica ti si postao kao budzati nemozes ni ime da izgovoris velikanu bruka u koju si fazu usao ::lose::
Kao igrac bio prosecan. Sasa Obradovic je za njega bio velemajstor.

Nešto ga se baš ne sećam kao što ti pišeš.Njega najviše j... Rada sa SKJa se iz Partizana sećam: Dalipagića,Kićanovića,Farčića,Danilovića,Bodiroge,Đorđevića...

Sta je diva osvojila i uradila u EL za ove godine i koliko je para ucukano u nju? Da li je Barsa, ili neki drugi tim osvijio EL ili Olimpijakos ? Kao da nema drugih timova, ima timova koji godinama imaju vece budzete pa nisi uzeli EL. Izgleda da Partizan sam igra EL.

Sta je diva osvojila i uradila u EL za ove godine i koliko je para ucukano u nju? Da li je Barsa, ili neki drugi tim osvijio EL ili Olimpijakos ? Kao da nema drugih timova, ima timova koji godinama imaju vece budzete pa nisi uzeli EL. Izgleda da Partizan sam igra EL.
ama ljudi ocete li vec ukapirati da je ta diva promenila 5 trenera zbog istih tih neuspeha koje navodis a da je trener partizana u 5 godina od istih tih 3 od 5 trenera gubio i to poprilicno....sa Jovanovicem nije imao mec a sa Saletom tek predstoji

radonjic,jovanovic,ivanovic,janis,obradovic

u fk zvezdi javna tajna je da je potpisan novi trener vec 2 meseca i da se nece produziti ugovor miloju,kojem istice ugovor sad u decembru
od tada i staje zvezda sa igrom jer kako drugacije "najuriti" trenera iz kluba

Nazad
Vrh