SPORT-Opšta tema

Pitao sam te jel znas ko mu je namestio igru ili neznas ❓ Ako znas reci ko, kako, zbog cega a ako neznas reci neznam i ja cu ti slikovito docarati i drugo pitanje za tebe je STA MISLIS DALI COCO64 SME SA TOM NAVIJACKOM GRUPOM DA PEVA I SKANDIRA STA HOCE ILI MORAJU DA PRIMAJU I SLEDE PARTIJSKE INSTRUKCIJE OD NADLEZNIH :unsure: nemoj i tu da mi odgovaras ZNAM A NEZNAS kao student koji ne uci a kaze profesoru ZNAM UCIO SAM ovo je sportski forum medjutim citajuci tvoje postove sve mi vise izgledaju kao posledica gledanja informera .Odgovori da li je COCIJEVA GRUPA POD KONTROLOM I DA IH STALNO KACI NEKA CENZURA ODOZGO ILI SU SLOBODNI KAO PTICICE NA GRANI I SAMOSTALNO DEJSTVUJU ::pomoc:; daj da vidim koliko si u materiji a cim si ti meni objasnjavao da je Gilespi paklena igracina i da ti nije jasno sto mu trener Zvezde ne da malo vecu minutazu jasno je meni koliko si ti zalutao na ovaj forum zaglavio se u neriljano a gume celave pa slajfuju li slajfuju :haha: i odgovori mi jos jedno pitanje KOGA VISE CENIS OD NOVINARA ANDJUSA ILI MILOJKA PANTICA :sta:❓pazi veoma interesantno pitanje koje moze totalno da otkrije kojem profilu navijaca pripadas :giggle:
Moram polako i transparentno da ti odgovorim i da mi reči ne izvlačiš iz konteksta.
Prvo da odgovorim kad sam zamrzio Željka.Kad je pričao o malom zvezdašu koji mu je pokazivao srednji prst i kad ga devojčice dočekuju kad ulazi na teren.Nemam pravu reč kako to protumačiti.Grk ga je 7 puta bacio na pod a imao je bolji tim i odmah je skretao temu na druge stvari.Eto,za sad toliko.
1.Već sam napisao ko mu je namestio ali ti spavaš na času.Što se tiče Cocijeve grupe-to moraš njega pitati ali ja ti tvrdim da veliki procenat navijača i Zvezde i Partizana su protiv Vučka sem onih koji rade za vlast.
2.Pa zar vas nije Gilespi u jednoj utakmici rasturio a čovek ne zna gde je levo.I to ti je odmah dokaz ko je u Zvezdu dolazio do ove sezone ako izuzmemo: Jaga,Vildozu i Kampaca.
Više cenim Milojka Pantića iako se mnogi neće složiti samnom.

Не дај Боже да Звезда потпише здравог и нормалног кошаркаша... све полуизломљени искоришћени и истрошени... ем они долазе као инвалиди ем их ови наши ''доообро'' лече па мало мало понеко оде у болницу.... на операцију или ког Мире на ''третмане''.
Да се пре сваког потписа контактира Милан тарот или Клеопатра да барем знамо колико играч вреди и колико ће да игра.

''Džered Batler je bio kao i svaki drugi sportista na koledžu, zdrav, spreman, željan uspeha i posebno NBA lige. No, rezultati koji su stigli nakon medicinskih testiranja te 2018. godine nikada neće zaboraviti.

Nakon mesec dana testiranja, saznali smo da imam hipertrofičnu kardiomiopatiju. Nikada ranije nisam čuo taj termin. Bio sam zabrinut šta će ovo značiti za moju karijeru – i za moj život", rekao je Batler još davne 2021. godine.''

https://sportske.net/vest/kosarka/batler-559404

Интересантна ствар са фејсбукова...

''Као шлаг на торту...јучерашње гостовање у Нишу где су људима исто гаће биле мокре у повратку кући....
Дакле, од 17 утакмица са публиком, где рачунам гостовање на Кипру, Гибралтару у сред лета...Пољску, летње утакмице у "сезони купања" код куће...ми смо 8 пута имали кишу! А да кажемо и да рецимо у 30+ година колико идем на утакмице и гостовања, ми се није десило да гостовање једно за другим дођем кући да се јакна суши и дан касније, а између та два имамо Европско Брагу где је киша лила пред утакмицу срећом Европа...па има кров унутра. Ја не знам који то тачно тренутак кад смо се ми претплатили на кишу, али што је много много је. Мислим да Енглези не најебу оволико колико ми за половину, полу сезоне. При томе дочек Арнаутовића, прослава рођендана, акција долажења у дресовима...нереално да се овако дешава. У последњих 8 утакмица, што Европа код куће, што домаће првенство, што гостовања преко, што код куће...6 пута смо имали јебену кишу!
Свака част свима који у ова времена у сваком смислу, долазе и држе ову причу стабилном и добром!!! За пар година схватићете који "посао" сте урадили за северну трибину! Свака част свакоме!!!''

Не дај Боже да Звезда потпише здравог и нормалног кошаркаша... све полуизломљени искоришћени и истрошени... ем они долазе као инвалиди ем их ови наши ''доообро'' лече па мало мало понеко оде у болницу.... на операцију или ког Мире на ''третмане''.
Да се пре сваког потписа контактира Милан тарот или Клеопатра да барем знамо колико играч вреди и колико ће да игра.

''Džered Batler je bio kao i svaki drugi sportista na koledžu, zdrav, spreman, željan uspeha i posebno NBA lige. No, rezultati koji su stigli nakon medicinskih testiranja te 2018. godine nikada neće zaboraviti.

Nakon mesec dana testiranja, saznali smo da imam hipertrofičnu kardiomiopatiju. Nikada ranije nisam čuo taj termin. Bio sam zabrinut šta će ovo značiti za moju karijeru – i za moj život", rekao je Batler još davne 2021. godine.''

https://sportske.net/vest/kosarka/batler-559404
Ne igra veceras jer nije prosao lekarski.

Nazad
Vrh