Nije mi zao ni najmanje, nego krenete coki i buljadin, onda zoki tyrkuoglu i zacas posla se ovaj forum izokrene u vredjanje i bljovitine.Pitaj Gobeljica.
@ Pexkap
Zao ti cokija udbasa i nastranog Vujadina?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi zao ni najmanje, nego krenete coki i buljadin, onda zoki tyrkuoglu i zacas posla se ovaj forum izokrene u vredjanje i bljovitine.Pitaj Gobeljica.
@ Pexkap
Zao ti cokija udbasa i nastranog Vujadina?![]()
Preterujes. I vredjas po ko zna koji put. Oladi i idi leci komplekse na drugo mesto.U pogrešnoj se crkvi moliš, turski konjaniče.
Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.Nije mi zao ni najmanje, nego krenete coki i buljadin, onda zoki tyrkuoglu i zacas posla se ovaj forum izokrene u vredjanje i bljovitine.
Kao mala deca u vrticu, ko je prvi poceo.Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.
Moram polako i transparentno da ti odgovorim i da mi reči ne izvlačiš iz konteksta.Pitao sam te jel znas ko mu je namestio igru ili neznasAko znas reci ko, kako, zbog cega a ako neznas reci neznam i ja cu ti slikovito docarati i drugo pitanje za tebe je STA MISLIS DALI COCO64 SME SA TOM NAVIJACKOM GRUPOM DA PEVA I SKANDIRA STA HOCE ILI MORAJU DA PRIMAJU I SLEDE PARTIJSKE INSTRUKCIJE OD NADLEZNIH
nemoj i tu da mi odgovaras ZNAM A NEZNAS kao student koji ne uci a kaze profesoru ZNAM UCIO SAM ovo je sportski forum medjutim citajuci tvoje postove sve mi vise izgledaju kao posledica gledanja informera .Odgovori da li je COCIJEVA GRUPA POD KONTROLOM I DA IH STALNO KACI NEKA CENZURA ODOZGO ILI SU SLOBODNI KAO PTICICE NA GRANI I SAMOSTALNO DEJSTVUJU
daj da vidim koliko si u materiji a cim si ti meni objasnjavao da je Gilespi paklena igracina i da ti nije jasno sto mu trener Zvezde ne da malo vecu minutazu jasno je meni koliko si ti zalutao na ovaj forum zaglavio se u neriljano a gume celave pa slajfuju li slajfuju
i odgovori mi jos jedno pitanje KOGA VISE CENIS OD NOVINARA ANDJUSA ILI MILOJKA PANTICA
pazi veoma interesantno pitanje koje moze totalno da otkrije kojem profilu navijaca pripadas
![]()
On vredja Zeljka, a vi vredjate hiljade ljudi.Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.
Da li vi grobari znate da je vas Zeljko navijao za Zvezdu dok god je igrao u Cacku?? Tek kasnije kad je presao u Partizan izjasnjavao se kao navijac Partizana.Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.
Sami sebe ste prozvali Delije tj konjanici tako da se i ti molis u pogrešnoj crkvi.Preterujes. I vredjas po ko zna koji put. Oladi i idi leci komplekse na drugo mesto.
Idi leci sebe i komplekse na drugom mestu.Sami sebe ste prozvali Delije tj konjanici tako da se i ti molis u pogrešnoj crkvi.
Gde ćeš veći kompleks nego sa ponosom nositi ime zlotvora sopstvenog naroda?Idi leci sebe i komplekse na drugom mestu.
Ne igra veceras jer nije prosao lekarski.Не дај Боже да Звезда потпише здравог и нормалног кошаркаша... све полуизломљени искоришћени и истрошени... ем они долазе као инвалиди ем их ови наши ''доообро'' лече па мало мало понеко оде у болницу.... на операцију или ког Мире на ''третмане''.
Да се пре сваког потписа контактира Милан тарот или Клеопатра да барем знамо колико играч вреди и колико ће да игра.
''Džered Batler je bio kao i svaki drugi sportista na koledžu, zdrav, spreman, željan uspeha i posebno NBA lige. No, rezultati koji su stigli nakon medicinskih testiranja te 2018. godine nikada neće zaboraviti.
„Nakon mesec dana testiranja, saznali smo da imam hipertrofičnu kardiomiopatiju. Nikada ranije nisam čuo taj termin. Bio sam zabrinut šta će ovo značiti za moju karijeru – i za moj život", rekao je Batler još davne 2021. godine.''
https://sportske.net/vest/kosarka/batler-559404
prosao jeNe igra veceras jer nije prosao lekarski.
Vi sutra igrate.Neće biti čudo ako izgubite.Hapoel melje.A i mi smo pod znakom pitanja.Ubiše nas povrede i sad još i administracija.Ja mislim da mi veceras gubimo, kao i naredne 2-3 utakmice. Bez pleja je ono izuzetno rastimovan orkestar.