SPORT-Opšta tema

danas Moneke mora da zapne momacki
dobric,kalina i davidovac moraju pogadjati njihove suteve

igramo bez beka sutera ovaj mec

kodi i jago takodje ako jedan odigra lose,to je sigurno poraz,osim ako miljenovic zablista iznenada
ocekivano Moneke povukao danas,zicer na kladionici preko poeni

ostali taman toliko dobri,medjutim najveca sreca je sto se Asvel nije ni pojavio na utakmici
bas losa igra a nama doslo odlicno

Plavsic ocajan u ovo malo minuta sto je dobio

Coci,da li još misliš da Miljenović nije za EL.Ima grešaka ali hrabro igra.Pre mi Plavšić nije za EL i zahvalio bi mu se čim nam se vrate centri iz povreda.

Zivi i zivece kult Severne tribine.
Jesi mislio kult ili duh severne tribine ❓ jer cesto je ta tribina poluprazna ili sablasno prazna ofucalo se sve poprilicno nekako je izgubljen taj duh tribine zbog kontrole partije nad tribinom .A i ono hapsenje ikone kluba Dzajica vuce neku anatemu a to nije smelo da se dogodi i od tada sve nekako gubi smisao i tacno se vidi od 2008 kako Titanik tone a i da ne potone kormilo u Zvezdi drze nestrucni ljudi a sa njima ako ne potone navuci ce ga na neki greben ili ce ga zavaliti u betonski most .:giggle:
A da ne zaboravim ono najvaznije a to je DALI VAS KAPETAN IMA SERTIFIKAT ZA UPRAVLJANJE a ja znam da on ima kosarkasku diplomu valjda za juniore ili seniore to niko sa sigurnoscu ne zna a ova voznja crveno belog Titanika to je voznja bez papira na divlje iz senke a sve da se Vlasi ne dosete ::pomoc:;

Nazad
Vrh