SPORT-Opšta tema

Pitao sam te jel znas ko mu je namestio igru ili neznas ❓ Ako znas reci ko, kako, zbog cega a ako neznas reci neznam i ja cu ti slikovito docarati i drugo pitanje za tebe je STA MISLIS DALI COCO64 SME SA TOM NAVIJACKOM GRUPOM DA PEVA I SKANDIRA STA HOCE ILI MORAJU DA PRIMAJU I SLEDE PARTIJSKE INSTRUKCIJE OD NADLEZNIH :unsure: nemoj i tu da mi odgovaras ZNAM A NEZNAS kao student koji ne uci a kaze profesoru ZNAM UCIO SAM ovo je sportski forum medjutim citajuci tvoje postove sve mi vise izgledaju kao posledica gledanja informera .Odgovori da li je COCIJEVA GRUPA POD KONTROLOM I DA IH STALNO KACI NEKA CENZURA ODOZGO ILI SU SLOBODNI KAO PTICICE NA GRANI I SAMOSTALNO DEJSTVUJU ::pomoc:; daj da vidim koliko si u materiji a cim si ti meni objasnjavao da je Gilespi paklena igracina i da ti nije jasno sto mu trener Zvezde ne da malo vecu minutazu jasno je meni koliko si ti zalutao na ovaj forum zaglavio se u neriljano a gume celave pa slajfuju li slajfuju :haha: i odgovori mi jos jedno pitanje KOGA VISE CENIS OD NOVINARA ANDJUSA ILI MILOJKA PANTICA :sta:❓pazi veoma interesantno pitanje koje moze totalno da otkrije kojem profilu navijaca pripadas :giggle:
Moram polako i transparentno da ti odgovorim i da mi reči ne izvlačiš iz konteksta.
Prvo da odgovorim kad sam zamrzio Željka.Kad je pričao o malom zvezdašu koji mu je pokazivao srednji prst i kad ga devojčice dočekuju kad ulazi na teren.Nemam pravu reč kako to protumačiti.Grk ga je 7 puta bacio na pod a imao je bolji tim i odmah je skretao temu na druge stvari.Eto,za sad toliko.
1.Već sam napisao ko mu je namestio ali ti spavaš na času.Što se tiče Cocijeve grupe-to moraš njega pitati ali ja ti tvrdim da veliki procenat navijača i Zvezde i Partizana su protiv Vučka sem onih koji rade za vlast.
2.Pa zar vas nije Gilespi u jednoj utakmici rasturio a čovek ne zna gde je levo.I to ti je odmah dokaz ko je u Zvezdu dolazio do ove sezone ako izuzmemo: Jaga,Vildozu i Kampaca.
Više cenim Milojka Pantića iako se mnogi neće složiti samnom.

Nazad
Vrh