Nije mi zao ni najmanje, nego krenete coki i buljadin, onda zoki tyrkuoglu i zacas posla se ovaj forum izokrene u vredjanje i bljovitine.Pitaj Gobeljica.
@ Pexkap
Zao ti cokija udbasa i nastranog Vujadina?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi zao ni najmanje, nego krenete coki i buljadin, onda zoki tyrkuoglu i zacas posla se ovaj forum izokrene u vredjanje i bljovitine.Pitaj Gobeljica.
@ Pexkap
Zao ti cokija udbasa i nastranog Vujadina?![]()
Preterujes. I vredjas po ko zna koji put. Oladi i idi leci komplekse na drugo mesto.U pogrešnoj se crkvi moliš, turski konjaniče.
Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.Nije mi zao ni najmanje, nego krenete coki i buljadin, onda zoki tyrkuoglu i zacas posla se ovaj forum izokrene u vredjanje i bljovitine.
Kao mala deca u vrticu, ko je prvi poceo.Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.
Moram polako i transparentno da ti odgovorim i da mi reči ne izvlačiš iz konteksta.Pitao sam te jel znas ko mu je namestio igru ili neznasAko znas reci ko, kako, zbog cega a ako neznas reci neznam i ja cu ti slikovito docarati i drugo pitanje za tebe je STA MISLIS DALI COCO64 SME SA TOM NAVIJACKOM GRUPOM DA PEVA I SKANDIRA STA HOCE ILI MORAJU DA PRIMAJU I SLEDE PARTIJSKE INSTRUKCIJE OD NADLEZNIH
nemoj i tu da mi odgovaras ZNAM A NEZNAS kao student koji ne uci a kaze profesoru ZNAM UCIO SAM ovo je sportski forum medjutim citajuci tvoje postove sve mi vise izgledaju kao posledica gledanja informera .Odgovori da li je COCIJEVA GRUPA POD KONTROLOM I DA IH STALNO KACI NEKA CENZURA ODOZGO ILI SU SLOBODNI KAO PTICICE NA GRANI I SAMOSTALNO DEJSTVUJU
daj da vidim koliko si u materiji a cim si ti meni objasnjavao da je Gilespi paklena igracina i da ti nije jasno sto mu trener Zvezde ne da malo vecu minutazu jasno je meni koliko si ti zalutao na ovaj forum zaglavio se u neriljano a gume celave pa slajfuju li slajfuju
i odgovori mi jos jedno pitanje KOGA VISE CENIS OD NOVINARA ANDJUSA ILI MILOJKA PANTICA
pazi veoma interesantno pitanje koje moze totalno da otkrije kojem profilu navijaca pripadas
![]()
On vredja Zeljka, a vi vredjate hiljade ljudi.Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.
Da li vi grobari znate da je vas Zeljko navijao za Zvezdu dok god je igrao u Cacku?? Tek kasnije kad je presao u Partizan izjasnjavao se kao navijac Partizana.Prvo je on počeo da naziva Željka svakako a onda smo mi krenuli da vraćamo.
Sami sebe ste prozvali Delije tj konjanici tako da se i ti molis u pogrešnoj crkvi.Preterujes. I vredjas po ko zna koji put. Oladi i idi leci komplekse na drugo mesto.
Idi leci sebe i komplekse na drugom mestu.Sami sebe ste prozvali Delije tj konjanici tako da se i ti molis u pogrešnoj crkvi.
Gde ćeš veći kompleks nego sa ponosom nositi ime zlotvora sopstvenog naroda?Idi leci sebe i komplekse na drugom mestu.