emigrant
Član
Čoveče,odgovorio sam ti.Ti si prvi počeo da zoveš našeg trenera Turkoglu,Rumenoglu,Robija a kada ja tebe kao navijača zvezde nazovem novim imenom onda ti nije pravo.Nisi pokušao da odgovoriš na moje pitanje.Samo teraš jednu neproverenu mantru i šta su grobari komponovali.Vi više mrzite Zvezdu nego što volite Partizan.U košarci vi ne navijate za Partizan nego za Rumenoglua.I vama ne valja Ife,Kaminski,Kaboklo,,Dejvis,Nilikina,Smailagić,Avramović,Balša,Vukčević...
Vrati se u nazad i videćeš da dok ti nisi tako nazivao nas ni ja nisam koristio druge nazive.
I dalje teraš svoju priču,znaj da je Željko čovek koji je Partizanovac i da vi ne treba da se brinete o tome dokle će on biti naš trener.
Vi ste Grka oterali i baš nas briga,objasni mi zašto.Izgubio je dve utakmice i najuren je kao što je bio i ovaj sadašnji najuren.
Ti pričaš o mržnji a mi nikad nismo našli toliko različitih uvreda za vašeg trenera koliko si ti našao za Željka.
I nije ništa lično,Gejlija si jer je to novo ime za vašu navijačku grupu delije.
Ako si zvezdaš moraš to da prihvatiš jer je to nastalo zbog Vujadina Savića koji je bio pripadnik vaše navijačke grupe.
Evo da čuješ zašto.
Poslednja izmena: