SPORT-Opšta tema

Nisi pokušao da odgovoriš na moje pitanje.Samo teraš jednu neproverenu mantru i šta su grobari komponovali.Vi više mrzite Zvezdu nego što volite Partizan.U košarci vi ne navijate za Partizan nego za Rumenoglua.I vama ne valja Ife,Kaminski,Kaboklo,,Dejvis,Nilikina,Smailagić,Avramović,Balša,Vukčević...
Čoveče,odgovorio sam ti.Ti si prvi počeo da zoveš našeg trenera Turkoglu,Rumenoglu,Robija a kada ja tebe kao navijača zvezde nazovem novim imenom onda ti nije pravo.
Vrati se u nazad i videćeš da dok ti nisi tako nazivao nas ni ja nisam koristio druge nazive.
I dalje teraš svoju priču,znaj da je Željko čovek koji je Partizanovac i da vi ne treba da se brinete o tome dokle će on biti naš trener.
Vi ste Grka oterali i baš nas briga,objasni mi zašto.Izgubio je dve utakmice i najuren je kao što je bio i ovaj sadašnji najuren.
Ti pričaš o mržnji a mi nikad nismo našli toliko različitih uvreda za vašeg trenera koliko si ti našao za Željka.
I nije ništa lično,Gejlija si jer je to novo ime za vašu navijačku grupu delije.
Ako si zvezdaš moraš to da prihvatiš jer je to nastalo zbog Vujadina Savića koji je bio pripadnik vaše navijačke grupe.

Evo da čuješ zašto.

Poslednja izmena:
Nije Grk izgubio samo dve utakmice pa otisao, izgubio je i u Aba ligi, nije usao u finale Abe a po prvi put u istoriji nije usao ni u finale KSL-a, tako da ne mozes gledati tako povrsno samo. Da ne ulazim dublje u to kako je tretirao igrace, gde se nije znala ne prva petorka nego ni prvih 12, Dobric vise van klupe proveo nego na klupi da ne pricam u igri....Nedovic, itd itd

Nije Grk izgubio samo dve utakmice pa otisao, izgubio je i u Aba ligi, nije usao u finale Abe a po prvi put u istoriji nije usao ni u finale KSL-a, tako da ne mozes gledati tako povrsno samo. Da ne ulazim dublje u to kako je tretirao igrace, gde se nije znala ne prva petorka nego ni prvih 12, Dobric vise van klupe proveo nego na klupi da ne pricam u igri....Nedovic, itd itd
upravo tako

od meca sa real madridom negde kraja marta skor grka na klupi je od 20 utakmica
13 poraza i 7 dobijenih

kao sto si rekao ne ulazak u finale abe i ne ulazak u finale kls-a,sto je neuspeh

da ne pricamo da je u evroiligi prosuo na kraju ulazak u top 8 sa porazima kuci od zalgirisa,milana,reala i efesa

3 poraza na startu ove sezone i cao zdravo,reset pa da si i sveti petar

Čoveče,odgovorio sam ti.Ti si prvi počeo da zoveš našeg trenera Turkoglu,Rumenoglu,Robija a kada ja tebe kao navijača zvezde nazovem novim imenom onda ti nije pravo.
Vrati se u nazad i videćeš da dok ti nisi tako nazivao nas ni ja nisam koristio druge nazive.
I dalje teraš svoju priču,znaj da je Željko čovek koji je Partizanovac i da vi ne treba da se brinete o tome dokle će on biti naš trener.
Vi ste Grka oterali i baš nas briga,objasni mi zašto.Izgubio je dve utakmice i najuren je kao što je bio i ovaj sadašnji najuren.
Ti pričaš o mržnji a mi nikad nismo našli toliko različitih uvreda za vašeg trenera koliko si ti našao za Željka.
I nije ništa lično,Gejlija si jer je to novo ime za vašu navijačku grupu delije.
Ako si zvezdaš moraš to da prihvatiš jer je to nastalo zbog Vujadina Savića koji je bio pripadnik vaše navijačke grupe.

Evo da čuješ zašto.
Ti si se lično meni obratio.Kako ćeš ti nazivati trenere i igrače Zvezde uopšte me ne zanima.Svi ti nadimci su prišiveni Želimiru a ja to i koristim kao i vi što ste koristili za Zvezdine pojedince.A ti se vrati u nazad i videćeš da izbegavaš istinu jer sam ja vrlo poznat po tome da neću prvi nikog napadati.Ja napadam Rumenoglua što na prvom mestu nikad iskreno ne krivi sebe na svaki neuspeh.I opet ponavljam da ako od recimo 12 trofeja ti osvojiš 2-postavlja se pitanje ko je kriv.Naravno po Turkogluu su to igrači pa menja ceo roster.Da li je to tebi kao navijaču normalno.Da ne znam kako vodi Partizan-vama je sve jedno.Ne znam kako zamišljate partizan bez Mutoglua.Bez njega ćete biti neuračunljivi ili šta.Ne razumem.Ali vidim da na društvenim mrežama mnogo Partizanovaca deli moje mišljenje.Grk je otišao jer je nanizao dosta izgubljenih utakmica.Gde Tomislav sa još lošijim rosterom dobija Fener a Saša još 3.Zvezda je iznad trenera dok je kod vas trener iznad Partizana.Ali,najveći problem je moral Turkoglua.On je dobro plaćen i on je ko bubreg u loju.

Evo da čuješ zašto.
Posto sam clan navijacke grupe Delije od 1990 godine znaci gotovo od osnivanja zamolio bi te da mi navijacku grupu ne poistovecujes sa pojedinim licnostima i dogadjajima i ne vredjas kako grupu tako i mene licno. To ne vodi nicemu, jer bi mogao licno da te nazovem kako hocu pa mozda budem banovan ili cak izbacen sa foruma.

Nazad
Vrh