SPORT-Opšta tema

Ma dobri su to igraci, nemamo mi bolje nego sto su tamo njih 12. Nego nema motivacije, nema borbe i zara, nema agresivnosti, nema trcanja dovoljno i zeljom za pobedom. A zasto je tako tu treba traziti problem za los rezultat.

Zelja nije bila dovoljna. Neki potezi Pesica su za analizu. Na primer Marinkovic gotovo da nije igrao protiv Turske, sinoc jos manje, a jedini je igrac koji moze da istrci iz bloka i da sutne uz visok izbacaj. Naj slicniji je Bogdanovoj igri. Uz povredu Avramovica, Micic i Jovic nisu imali dovoljno ideje za razigravanje ostalih igraca, a narocito Jokica koji nije imao pravu zamenu u Milutinovu. Mi se zaklanjamo iza nekog jugoslovenskog stila igre, ali sada svi igraju kosarku i kada dodje raspucana ekipa sa izrazito raspolozenim igracima za sut za tri poena, dzaba nasa skola i nasa leprsavost. Ovo je verovatno kraj za Micica, Jovica, Milutinova pa i Pesica. Nadam se da Bogdan i Jokic nece odustati pa uz Topica, Djurisica, Petruseva, Tristana, Avrama, Jovica da pokusaju jos nesto da urade. Mesto selektora ce takodje biti tesko pitanje.

imas 213cm i ne zakucas ovde
da mi je znati sta im se mota po glavi ponekad

gudura sta reci 1 od 8 sut

e sad najveca stavka je ovo a to je sudjenje,bilo je bezbroj ovih gluposti
najboljem igracu sveta ne sviras faul nad njim pa mu jos das tehnicku sa sve osmehom na licu

ali kakav igrac,brutalno

nas je bogdan upropastio sa povredom jer kazem on nam donosi 15p svaki mec+micic ocajan i povredjen takodje,pa i avramovic takodje povreda,ostao nam zdrav jovic na pleju sa 35godina.....steta za malog topica al sta da se radi,micic je zvan jer je igrao i ostao uz tim i kad mu je umrla mama,nazaslost sam je sad trebao reci da nije spreman i reseno bi bilo sve

nemci imaju brutalan tim i prosetace se do zlata posto smo mi sad van turnira

Ma morali su da izgube jer da su uzeli medalju morali bi na balkon u kontaminiranoj oblasti . Kada su vojnike koji su akademiju zavrsili zbog toga izmestili i kosarkase bi a taj potez bas ne bi bio popularan .

E stvarno ste sa tom politikom preterali.Najbolje da im je Vucko obecao krune pa bi se borili.Ljudi igraju za novce nema vise laganja.Napisite da je vas Djiki kupio krune i mozda jos nesto pride.

E stvarno ste sa tom politikom preterali.Najbolje da im je Vucko obecao krune pa bi se borili.Ljudi igraju za novce nema vise laganja.Napisite da je vas Djiki kupio krune i mozda jos nesto pride.
u reprezentaciji nemas para,eventualno ako nesto osvojis pa dobijes neku simboliku u vidu nekog bonusa

kazem simbolika jer svi ovi igraci u karijeri su zaradili preko 20mil evra,neki mnogo vise

primer ti je Borisa Simanic koji je izgubio bubreg igrajuci za reprezentaciju bam badava
sreca pa je uspeo nastaviti karijeru

Ne budi siguran da bi svi izasli. Drugo, i za vlast je velik rizik da organizuje docek.
I to je moguce i eto jednog od glavnih razloga za ispadanje . Proseravaju se oko 20 ofazivnih skokova a danas Francuska imala 18 ofazivnih i izgubila .
Evo pocinje Slovenija . Poslednju tekmu su vrhunski odigrali i oseca se dobar duh kod njih i mislim da ce ovo dobiti .

dal zaista neko misli da rizikuje karijeru kao naprimer jokic i 400miliona evra koje ce dobiti da bi namerno izgubio mec na jednom evropskom prvenstvu jer kao rekli iz vrha drzave da nam ne treba primer zlato i docek?

aman ljudi ne lupajte toliko

posle povrede bogdana sve otislo naopako a verujem da niko u citavom timu tj strucnom stabu nije mislio da je Micic ovoliko los,Pesic posebno i onda jos zaratili protiv portugala a ko se zarati sa pesicem ode sve a nije ga mogao izbaciti iz tima jer nam onda ostao samo avramovic i guduric(a ni gudura nije pley),mada ko zna sad mozda bi bila sok terapija da ga se resio

evo i doncic izgledao vrhunski spreman pred prvenstvo a on opet svaki mec sa nekom povredom

poljake odveo Loyd dalje strpao 28 poena bosancima,kojima da se nije povredio takodje amer robertston na kraju 4/4 verovatno bi i dobili poljake jer od kad je on izasao,mislim da bosanci nisu dali kos iz igre

gruziju odveo Baldwin takodje amerikanac preko francuza do cetvrtfinala....danas ko da je jordan usao u njega

turcima prvi play Amer Larkin
grci bez amera Dorsija bi bili ko Swedska

ne valja ovo uopste gde sve ovo vodi sto se tice,evropskog prvenstva kao takmicenja

ova amerakinzacija evropskih ekipa uopste nije dobra.
Mislim da mi, Slovenija, Letonija, Litvanija, Spanija nemamo Amere.
Ajde sto je ono pijano Pasipoljansko govno baksusko islo da vidi reprezentaciju nego povredio se Avramovic, Dobric pa i Bogdan
Jedini na nivou Jovic mladji i Jokara.
Micic je bio rizik koji su svi u stabu znali sta moze da donese ili odnese. Guduric je bas bio los znaci covek osvoji Evroligu i sad ocekujem od njega da ovde kada ga nema Bogdan, Micic u povratku forme on izdominira a ono prc. Milutinov nista od njega ocekivao sam vise.
To je to za ovaj ciklus sada se samo nadam da Jokic nije zatvorio vrata reprezentaciji jer ovo sto sam ja video kao Denver i na pripremnim utakmicama i na turniru daj Jokicu loptu i to je to, kad je bio Bogdan tu on bio drugo resenje.
Dobro je da imamo mlade kao sto su Jovic, Tristan,Topic, Smajli, samo da ostane ovaj duh.\Aleksi ce vise prijati sad ada igra za Dubai nego u CSKA, samo da se izbegnu povrede jer idu kvalifikacije za Svetsko

Nazad
Vrh