SPORT-Opšta tema

@MilanM
Jokic ti za repku igra jos samo olimpijadu...ovo je zavrsio ostalo,izgubio mesec dana za nista

mi svo ovde zavrsili takmicenje nazalost a bogdan ce ostati bez zlata na ev. prvenstvima uz onakav kvalitet

sad svi zaboravljaju da smo uz malo bolje sudjenje mogli tuci amere pre samo godinu dana na olimpijadi,apsolutna ista ekipa samo deda umesto tristana u ekipi

sa bogdanom bi se prosetali do finala ili do meca sa nemcima

opet kazem ispali mi,francuzi,spanci i italijani
sad jos da izrael pukne grcku i eto prvenstva za smehotres

sad bih najvise voleo da osvoje Litvanci al pored ovih nemaca tesko

danas ovi doncica ne dupliraju,ubi italijane sa 42poena---komedija

Znaci @Lule28 selektor nije nista kriv ? Kao ni Covic naravno .
I zasto je prvenstvo smehotres ? Pa zasto te jake ekipe na papiru nisu bolje igrale ?

kakvom papiru? jel pratis prvestvo ili samo pises

francuzi i spanci sa b ekipama,slovence vuce doncic al sam kriv poceko sto ih je ubio luka u prvom poluvremenu(na kraju imali munut ipo do kraja samo poen razlike nesto 77-78 tako nesto al jednostavno prvo pol odlucilo),dao otkaz na konferenciji posle meca plakao i vise nije selektor italije

evo i grci se muce sa izraelom

poljake vuce loyd amer koji je bio u zvezdi a gruziju Baldwin koji je u Bajern minhenu

niko nije znao da ce bogdan da se povredi,avramovic takodje(imas snimak sa aerodroma danas kad su stigli aleksa hramlje ozbiljno na nogu)
vanja koji pola sezone nije igrao u partizanu ko zna u kojem je stanju

dal su znali da je micic u ovom stanju neznam,verovatno pesic da je znao kakav je stvarno ne bi ga poveo(zato se mozda i posvadjali protiv portugala)

larkin navodni turcin je izjavio posle meca da im je vise problema zadala swedska nego mi,e pa amere glupi bas zbog toga neces osvojit zlato

vec se prica da je Alimpijevic novi selektor,al cucemo

Pratim prvenstvo . Pa rekao si da je smehotres zato sto su Spanci ispali . Zabole me za njih i zasto su dosli sa b timom . Zato su i ispali ali zbog toga nije smehotres prvenstvo . I ajde kada znas ko je falio Spaniji ? Komentator je za njih pricao da su krenuli u podmladjivanje tima . Za Francuze znam da im fale cetvorka i petica ali sta mi tu mozemo . Sto nisu dosli ?

zato sto je prenatrpano prvenstvo i lige i evrolige i neki igraci jednostavno nece da rizikuju karijere

spancima kao prvi Lorenco Brown amer,Abrines,Garuba,Diaz.....Ljulj nije dosao

evo na brzinu a mislim da im je takodje jedan od brace hernangomeza povredjen i igrao pod injekcijama

svakako ima svoje vidjenje prvenstva,za mene je smesno i prenatrpano

nemci su dosli u full sastavu,zasto i kako to oni znaju i prosetace se do zlata lagano

evo igraju sad gruzija i finska 1/4 ako ovaj baldwin bude promasivao a ocekujem da hoce jer danas mu sve ulazilo,finci idu u polufinale lako

turci zaustave lojda u poljkoj i ko ce tamo da igra,ponitka???

jedino ce neizvesno biti litvanija i grcka

Nazad
Vrh