SPORT-Opšta tema

Pratim prvenstvo . Pa rekao si da je smehotres zato sto su Spanci ispali . Zabole me za njih i zasto su dosli sa b timom . Zato su i ispali ali zbog toga nije smehotres prvenstvo . I ajde kada znas ko je falio Spaniji ? Komentator je za njih pricao da su krenuli u podmladjivanje tima . Za Francuze znam da im fale cetvorka i petica ali sta mi tu mozemo . Sto nisu dosli ?

zato sto je prenatrpano prvenstvo i lige i evrolige i neki igraci jednostavno nece da rizikuju karijere

spancima kao prvi Lorenco Brown amer,Abrines,Garuba,Diaz.....Ljulj nije dosao

evo na brzinu a mislim da im je takodje jedan od brace hernangomeza povredjen i igrao pod injekcijama

svakako ima svoje vidjenje prvenstva,za mene je smesno i prenatrpano

nemci su dosli u full sastavu,zasto i kako to oni znaju i prosetace se do zlata lagano

evo igraju sad gruzija i finska 1/4 ako ovaj baldwin bude promasivao a ocekujem da hoce jer danas mu sve ulazilo,finci idu u polufinale lako

turci zaustave lojda u poljkoj i ko ce tamo da igra,ponitka???

jedino ce neizvesno biti litvanija i grcka

Evroliga predugacka, sda Evropsko sa 24 ekipe traji koliko 3 nedelje, kada igraci da se oporave, previse utakmica
Opet nasi nisu grizli protiv Finaca zasto to oni znaju

Ma ubija neka kletva od evropsolkog kao i sada tera
Neka pogleda nese evrospsko videce sve

Realno do finala da se prosetamo
Ode nam bogdan
Avramovic se povredi
Miciic ovom igrom je za Aba 2
I sta ce ses onda

Osvojice neka glupa reorezentacija prvetsvo sa amerima u ekipi

Ok ako imaju bilo kakve veze sa Srbijom, tipa u fidbalskoj U19 selekciji ima cini mi se tri "engleza" od srpskih majki...

SRAMOTA.Piksiju nije sramota izgleda.Dovesti Lalatovića i pokupiti igrače iz naše lige.Siguran sam da nas ne bi osramotili.

Nupumpani su do samog vrha matori Dzaja , pametnjakovic od selektora i njihov veliki drug koji sve zna i koji ne spava .
Ovo je sigurno najgora tekma u poslednjih 10 a mozda i 20 godina . Mislim od 2004 ako se secam i velikog poraza na SP od Argentine 🤔

Ma nije problem takav poroz nego odnos prema igri.nema trčanja bez lopte i ne može biti rezultata.Jesu li Englezi vanzemaljci pa igrati po sistemu-samo da nam ne daju gol.Kao da gledam Zvezdu.Samo jedno mogu da zaključim da su Šerif i Duarte 3 koraka ispred Vlahovića i Mitrovića pa i Vukotić i Milošević iz Partizana.

Reče Piksi, nismo mi taj nivo! Pa šta tražimo na SP? Pa tamo su većina na tom nivou! Kako neko može da kaže da su mnogo jači? Kako može ekipa da odigra ovako očajno? Bez borbe, bez trčanja, tako sporo, uplašeno. Mi ne znamo da dodamo loptu, guramo je na silu do igrača pa je opičimo na Vlahovića i on je izgubi pa se branimo. Bolje je da smo igrali sa dva špica pa nek primimo 7komada ali nebi ni oni srljali kada imaju na svojoj polovini dv napadača, naročito što je tandem sa Jovićem bio ok. Previše defanzivnih veznih, oni nisu kreativni, ali su spori i to je to. Smeta mi što nema borbe, nema pogibije na terenu. Pa Kosovo ujeda na terenu a na šta smo mi spali. Sramota ono što boli, mi nemamo kvalitet ni u Srbiji, nemamo igrače u ligi petice. Teški dani za naš fudbal, možda je vreme za podmladak ekipe, totalni remont.

Teški dani za naš fudbal, možda je vreme za podmladak ekipe, totalni remont.

Нажалост тешки дани за цео спорт... ниједна репрезентација није освојила ништа ове године... потребно је променити приступ од најмлађих категорија, променити правила спортских школа јер овде коме се дигне може да ради са децом... то не даје резултате...
И вежбати родољубље и домољубље, тренирати домаћинско понашање.... заборавити ''јебенославију'' јер више не постоји и остало ''братство и јединство'' него само гледати себе и подизати свој подмладак. Форсирати вештину, квалитет, предиспозиције и старосне могућости, поштену игру...
Ови матори су превазиђени...
Сменити све ове који су спортски функционери и забранити им приступ спорту.... па кренути од нуле...

Meni su zanimljivi Norvežani, kako lagano rastu u veliku fudbalsku silu, sinoć su strpali 11komada.Ali gledajući njihovu ligu i Bodo koji igra odlično, jasno se vidi sistem. Ima dosta kvalitetnih ekipa u Norveškom prvenstvu. Mnogo mladih igrača. Mislim da je nama problem cela nacija, mentalitet, što bi rekao jedan moj drugar Nišlija, sve same prejebotine. Mulja se u sportu od petlića do seniora, hiljade talenata nikada ne izadje dalje od okružene lige. Epilog se vidi u evropi, ni jedan naš igrač ne igra u vrhunskom klubu lige petice a svi mladi koji odu, oni propadnu jer nemaju kvalitet. Sve je politika, biznis, menadžeri. Kako u sportu tako i u životu. Mi smo na žalost bolestno društvo, puno zla. Trenutno smo balkansko bure baruta. Ne treba nam veći neprijatelj od nas samih ali ja ne vidim izlaz iz ove krize.

Ja sam sve više ubeđen da se u košarkaškom timu desilo nešto loše, neka politička tenzija i problem. Jednostavno, nije to bio onaj tim, nije bilo one borbe, nisu grizli, nije bilo JEDAN ZA SVI! Naprosto, videlo se to...

A o Ćaci Kiksiju, Viskiju, zaista ne bih.

Uostalom, ne možemo ni očekivati da u ovakvom sistemu, na ivici diktature, bilo šta prirodno funkcioniše. Ne biva to.

Ne verujem da je bilo nekog bojkota, košarkaši su milioneri, šta njih briga za situaciju u zemlji, oni se vraćaju redovnom životu, za njih nema zime. nije baš da smo u ratu, dešava se što se dešava, valjda će se smiriti nekako. Stigle su nas godine, spori smo, nemamo kvalitet, očekivanja su bila ogromna a ispali smo rano, nije to prvi put, Kada smo otišli bez Jokića bili smo prežaljeni a mi dogurali do kraja. Imamo mentalnih problema, sve je u tome. Finci su nas uništili trkački i šuterski, Turci takodje imaju bolju ekipu od nas, možda smo mi malo umislili da smo sila, ali nismo.

Nazad
Vrh