SPORT-Opšta tema

Ma dobri su to igraci, nemamo mi bolje nego sto su tamo njih 12. Nego nema motivacije, nema borbe i zara, nema agresivnosti, nema trcanja dovoljno i zeljom za pobedom. A zasto je tako tu treba traziti problem za los rezultat.

Zelja nije bila dovoljna. Neki potezi Pesica su za analizu. Na primer Marinkovic gotovo da nije igrao protiv Turske, sinoc jos manje, a jedini je igrac koji moze da istrci iz bloka i da sutne uz visok izbacaj. Naj slicniji je Bogdanovoj igri. Uz povredu Avramovica, Micic i Jovic nisu imali dovoljno ideje za razigravanje ostalih igraca, a narocito Jokica koji nije imao pravu zamenu u Milutinovu. Mi se zaklanjamo iza nekog jugoslovenskog stila igre, ali sada svi igraju kosarku i kada dodje raspucana ekipa sa izrazito raspolozenim igracima za sut za tri poena, dzaba nasa skola i nasa leprsavost. Ovo je verovatno kraj za Micica, Jovica, Milutinova pa i Pesica. Nadam se da Bogdan i Jokic nece odustati pa uz Topica, Djurisica, Petruseva, Tristana, Avrama, Jovica da pokusaju jos nesto da urade. Mesto selektora ce takodje biti tesko pitanje.

imas 213cm i ne zakucas ovde
da mi je znati sta im se mota po glavi ponekad

gudura sta reci 1 od 8 sut

e sad najveca stavka je ovo a to je sudjenje,bilo je bezbroj ovih gluposti
najboljem igracu sveta ne sviras faul nad njim pa mu jos das tehnicku sa sve osmehom na licu

ali kakav igrac,brutalno

nas je bogdan upropastio sa povredom jer kazem on nam donosi 15p svaki mec+micic ocajan i povredjen takodje,pa i avramovic takodje povreda,ostao nam zdrav jovic na pleju sa 35godina.....steta za malog topica al sta da se radi,micic je zvan jer je igrao i ostao uz tim i kad mu je umrla mama,nazaslost sam je sad trebao reci da nije spreman i reseno bi bilo sve

nemci imaju brutalan tim i prosetace se do zlata posto smo mi sad van turnira

Ma morali su da izgube jer da su uzeli medalju morali bi na balkon u kontaminiranoj oblasti . Kada su vojnike koji su akademiju zavrsili zbog toga izmestili i kosarkase bi a taj potez bas ne bi bio popularan .

E stvarno ste sa tom politikom preterali.Najbolje da im je Vucko obecao krune pa bi se borili.Ljudi igraju za novce nema vise laganja.Napisite da je vas Djiki kupio krune i mozda jos nesto pride.

Nazad
Vrh