SPORT-Opšta tema

Ae opet da probam i budem prorok .
Večeras - Turska : Srbija "drugo poluvreme" 1.
Verovatno nije neka kvota , ali ako se podeblja sa jos nekim parom eto veselja .

Ae opet da probam i budem prorok .
Večeras - Turska : Srbija "drugo poluvreme" 1.
Verovatno nije neka kvota , ali ako se podeblja sa jos nekim parom eto veselja .
Da sam imao m00da pa da odigram ovo što sam napisao i ulozim prethodni dobitak sad bi cifru utrostručio .
Hteo bi malo da rizikujem a mnogo da dobijem . Ne ide to .

Сад да су ови из Звезде да су паметни да направе добар маркетинг и рецимо ангажују Ериксона.
Милионче за годину дана али би направио разлику и био пример млађим играчима.

Ма одрали нас на снагу... Тачно се видело да нам фали мало на крају.
Пешић се определио за високе играче кад већ нема Богдана и Алексу... Али није прошло.

Судије су пустиле мало јачу игру али ваљда ће да дочекамо Алексу да се опорави и Мицић проради...
Зашто не форсирају Николу Јовића кад је лепо кренуо...
Да се надамо добром резултату.

Ма одрали нас на снагу... Тачно се видело да нам фали мало на крају.
Пешић се определио за високе играче кад већ нема Богдана и Алексу... Али није прошло.

Судије су пустиле мало јачу игру али ваљда ће да дочекамо Алексу да се опорави и Мицић проради...
Зашто не форсирају Николу Јовића кад је лепо кренуо...
Да се надамо добром резултату.
Coci misi na šveđane.Ja sam pogledao samo zadnjih par minuta i primetio 1 ne sviran prekršaj sveđanima i umesto da bude 2 razlike,ostalo 4 za Turke.Mogu misliti šta je sve suđeno.Ali ne bojim se ja njih ako obe ekipe dođu u finale.

e evo idem za PESTU

2 jokiceva konja trce u 2 najace trke u majdarskoj sto ima

javljam rezultate
Uf bas razocaranje posebno za njega sigurno

Prvi konj je iskljucen iz trke

Drugi konj koji je bio prvi favorit u glavnoj trci za nekih 12k evrica dosao treci,dobio oko 2800evrica,za njega jer ga znam licno sad verovatno lupa vec sat vremena glavom o orman

Sad nek se uzjebe na prvenstu i da uzmemo zlato

Sutra su trke u Pozarevcu,cuvene Ljubicevske konjicke igre(bile i danas,slabije partije)ko zeli neka navrati
Malo da promovisem i konjicki sport ovde

vidim kukaju sa 2t suncokreta po jutru,neznaju sta ce od muke...e moj zivote

Zaista su igrali naši kao babe-naročito Milutinov.Pešić zaboravio Avramovića.Ali da budemo najrealniji-ovi bi pogodili i kad bi izašli iz hale.

Loši od starta prvenstva.
Loša, spora, neagresivna (ne naprave celo poluvreme faul!) odbrana, loša energija, bez ideje u napadu. Nije mi jasno, kao da su neka druga ekipa.

Zaista su igrali naši kao babe-naročito Milutinov.Pešić zaboravio Avramovića.Ali da budemo najrealniji-ovi bi pogodili i kad bi izašli iz hale.
ma kakakv avramovic

mi bez bogdana smo 35% slavbija ekipa

posebno sa ovim guduricem,covek je uzas

opet kazem evrosko prvsntvo kao i sama kosarka je otisla u ofsajd totalni jos pre 20godina

kakvo evoprsko kad finci krecu sa 2 startera amera u ekipi :haha:

vasa,petrusev a posebno milutinov su zivi ocaj

nije ni cudo sto olimp nije uzeo titulu sa ovim milutinovim

topic je definitvo sada kad se gleda morao biti pre vase

mi smo sa 50% snage igrali ovaj turnir

realno jedno od glupljih prvenstva

e sad opet da s bogdan nije povredio sad bi pisali druge price al jbg

igrajte odmah na nemce jos veceras da uzimaju prvenstvo iako je vec mala kvota

prvenstvo u kojem ce jedna bosna da mozda prodje dalje i vise nego srbija je cirkus

hrvati ni nisu na prvenstvu a jedan portugal jeste,sta tek reci o svedskoj koja je imala jednu pobedu na prvenstvu od 6 meceva i to dobili takodje velesilu u kosarci britance,ej britance koji nemaju ni klub normalan ni ligu

Ispadanje ove ćaci družine mi je ulepšalo dan.
kakva caci druzina kad je vanja marinkovic igrao ovo prvenstvo
covek na protestima od pocetka

e sad kako je on mogao biti u timu pre naprimer Dede tj Davidovca to je sad ozbiljno pitanje

micic povredjen,morao mali topic pre njega
tristan totalno ne potreban,takodje pre njega morao biti zvan Deda

imas Jokica,Miutinova i Petruseva koji igra lagano peticu

opet kazem sad da se Bogdan nije povredio bilo bi sve drugacije jer bi imao bar 15poena juce i dobili bi fince 10p lako,sad se prica ovako i to je sto je

Nazad
Vrh