Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo sam preneo vesti sa radio bg1, mirno moreeee...Ma de odbili moj AL KAPONE ovi iz uprave bi sa mrtvaka skinuli gumene cizme kakvi to obili 5 miliona NIKO IM NISTA NIJE NI NUDIO NEGO REZIMSKI TABLOIDI RADE SVOJ POSAO MAKSIMALNO jer cela nasa drzava je privatizovana a rezultati nestrucnog vodjenja su krajnje alarmantni![]()
Da sam imao m00da pa da odigram ovo što sam napisao i ulozim prethodni dobitak sad bi cifru utrostručio .Ae opet da probam i budem prorok .
Večeras - Turska : Srbija "drugo poluvreme" 1.
Verovatno nije neka kvota , ali ako se podeblja sa jos nekim parom eto veselja .
Coci misi na šveđane.Ja sam pogledao samo zadnjih par minuta i primetio 1 ne sviran prekršaj sveđanima i umesto da bude 2 razlike,ostalo 4 za Turke.Mogu misliti šta je sve suđeno.Ali ne bojim se ja njih ako obe ekipe dođu u finale.Ма одрали нас на снагу... Тачно се видело да нам фали мало на крају.
Пешић се определио за високе играче кад већ нема Богдана и Алексу... Али није прошло.
Судије су пустиле мало јачу игру али ваљда ће да дочекамо Алексу да се опорави и Мицић проради...
Зашто не форсирају Николу Јовића кад је лепо кренуо...
Да се надамо добром резултату.
Uf bas razocaranje posebno za njega sigurnoe evo idem za PESTU
2 jokiceva konja trce u 2 najace trke u majdarskoj sto ima
javljam rezultate
Turci su naši u finalu, nema greške!
Međutim, teško ćemo mi vaki do finala, mnogo teško, na žalost![]()
ma kakakv avramovicZaista su igrali naši kao babe-naročito Milutinov.Pešić zaboravio Avramovića.Ali da budemo najrealniji-ovi bi pogodili i kad bi izašli iz hale.
kakva caci druzina kad je vanja marinkovic igrao ovo prvenstvoIspadanje ove ćaci družine mi je ulepšalo dan.