Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledam, evo poluvreme. Nego sta bi komentatoru ko ga dirao, kaze ne moze da radi posao, ne razumem sta se desava???Kolega jel negledaš utakmicu Mani se Željka
Hvala. Tako je.Olična igra i sigurna pobeda, mada ja u pobedu nisam ni sumnjao. Zvezda trenutno igra možda i najbolju košarku u Evro ligi
Stanojević je otišao zbog drugih stvari ali mi nisi odgovorio za Sašu Obradovića.I Stanojevic je bio grobar pa ste ga sutnuli.
Evo u medjuvremenu i kolega vam je dao slican odgovor.Obradovic nije imao rezultata u tom prvom mandatu kao trener zvezde,bice on opet trener jednog dana u zvezdi
Doduse tada ni budzet nije bio nikakav
Onda za zvezdu davidovac bio 3 pozicija na krilu,prvi centar nam bio kuzmic a prvi krilni centar jagodic-kuridza
Kakav tim
Frljali se sa milionima![]()
![]()
Ma pazi da je situacija obrnuta mi ne bi mogli da zivimo od prebacivanja grobara. Da samo u jednoj sezonu oterali 10 kk kamerun crnaca i dovedemo 10 novih kk sudan crnaca a pritom ostavimo trenera. Bilo bi komentara negativnih godinu dana bi samo to pisali.Prvo Stanojevic je otisao posle batina koje je dobio posle utakmice. Sto se tice Obradovica nije bilo rezultata i sa njim smo se mirno razisli, ali nismo ga prebili kao vi Stanojevica. Obradovic je tada imao prosecnu ekipu sa par stranaca i Dobricem, Davidovcem, Kuzmicem, Uskokovicem, Simanicem, Radanovim i verovatno jos nekim. I Trifunovic je bio Zvezdas, ne i veliki igrac, ali je i on smenjen zbog rezultata. U pojedinim momentima nema hemije izmedju ekipe i trenera i naj lakse je skloniti trenera. Nemamo mi para kao vi da cuvamo trenera i dovedemo 15 novih igraca.
Pa on jeste zvazdas veliki, i jeste dobar trener ali je zvezda imala prosecnu ekipu u tom momentu. Nije bilo rezultata i kraj....Pa nisam ni sumnjao da ćete naći opravdanje.
Vi oterati vaše legende posle par meseci.
A on od Monaka napravio vrhunsku ekipu.
dok sam pisao ti odgEvo u medjuvremenu i kolega vam je dao slican odgovor.
upravu siMa pazi da je situacija obrnuta mi ne bi mogli da zivimo od prebacivanja grobara. Da samo u jednoj sezonu oterali 10 kk kamerun crnaca i dovedemo 10 novih kk sudan crnaca a pritom ostavimo trenera. Bilo bi komentara negativnih godinu dana bi samo to pisali.
Ovako posto je kod njih u avliji ta nenormalna pojava, to je kao ok, on je veliki trener a oni "institucija"![]()