SPORT-Opšta tema

Prvo Stanojevic je otisao posle batina koje je dobio posle utakmice. Sto se tice Obradovica nije bilo rezultata i sa njim smo se mirno razisli, ali nismo ga prebili kao vi Stanojevica. Obradovic je tada imao prosecnu ekipu sa par stranaca i Dobricem, Davidovcem, Kuzmicem, Uskokovicem, Simanicem, Radanovim i verovatno jos nekim. I Trifunovic je bio Zvezdas, ne i veliki igrac, ali je i on smenjen zbog rezultata. U pojedinim momentima nema hemije izmedju ekipe i trenera i naj lakse je skloniti trenera. Nemamo mi para kao vi da cuvamo trenera i dovedemo 15 novih igraca.
Ma pazi da je situacija obrnuta mi ne bi mogli da zivimo od prebacivanja grobara. Da samo u jednoj sezonu oterali 10 kk kamerun crnaca i dovedemo 10 novih kk sudan crnaca a pritom ostavimo trenera. Bilo bi komentara negativnih godinu dana bi samo to pisali.
Ovako posto je kod njih u avliji ta nenormalna pojava, to je kao ok, on je veliki trener a oni "institucija" 🤣🤣

Pa nisam ni sumnjao da ćete naći opravdanje.
Vi oterati vaše legende posle par meseci.
A on od Monaka napravio vrhunsku ekipu.
Pa on jeste zvazdas veliki, i jeste dobar trener ali je zvezda imala prosecnu ekipu u tom momentu. Nije bilo rezultata i kraj....
A vi samo drzite zeljka do smrti za trenera sa ovakvim rezultatima i divite se njegovim titulama.

Evo u medjuvremenu i kolega vam je dao slican odgovor.
dok sam pisao ti odg
Ma pazi da je situacija obrnuta mi ne bi mogli da zivimo od prebacivanja grobara. Da samo u jednoj sezonu oterali 10 kk kamerun crnaca i dovedemo 10 novih kk sudan crnaca a pritom ostavimo trenera. Bilo bi komentara negativnih godinu dana bi samo to pisali.
Ovako posto je kod njih u avliji ta nenormalna pojava, to je kao ok, on je veliki trener a oni "institucija" 🤣🤣
upravu si
onda bi im prica bila non stop,kako zvalonja daje novac zvezdi,odakle pare za toliko stranaca itd itd

monako kad im je obradovic dosao se takmicio u evrokupu kojeg su i osvojili
sledece godine im dolaze majk james,dialo,westerman,andjusic,jon brown 3,donta hall,okobo,ibrahim faje,motieunas itd itd

promenio i doveo komplet novi tim,sastavio i naravno ulozili brdo para
samo za Jamesa su izdvojili kao sto je u zvezdi kad je on bio trener pola tima imali plate

Pa nisam ni sumnjao da ćete naći opravdanje.
Vi oterati vaše legende posle par meseci.
A on od Monaka napravio vrhunsku ekipu.
Ja bi se slozio da je Zeljko vasa legenda, a zar ne mislite da je malo istrosen i procitan. Zadnju titulu evrolige osvojio je pre 8 godina, a zadnji trofej bilo koje vrste pre 6 godina i to sa astronomskim budzetima.

A kako ste vi mislili,da osvoji bilo šta bez budžeta?
Vi nemate šta drugo da kažete za najtrofejnijeg trenera u Evropi.
Činjenica je da su njega tražili kada su hteli da osvajaju trofeje.

A kako ste vi mislili,da osvoji bilo šta bez budžeta?
Vi nemate šta drugo da kažete za najtrofejnijeg trenera u Evropi.
Činjenica je da su njega tražili kada su hteli da osvajaju trofeje.
Cinjenica je bas obrnuta, ali vi zaslepljeni to ne vidite. Kako sa tolikim budzetima nije osvojio NISTA zadnjih koliko godina???

Ajde smanjite doživljaj,čovek ima više titula Evrolige nego vi učešća.
Uopšte mi nije jasno otkud toliki napor Cigana da se otera Željko.
Nisam primetio da se grobari bave zalizanim Cigom.

Neka njega samo.Sa kvalitetnijim i mlađim timom on ima izgubljenih koliko ima Zvezda pobeda.Dovoljno da se vidi ko je bolji trener sad Grk ili Rumeni.

Znaš zašto_Odgovor je vrlo prost.Uzdižete ga u nebesa.On jeste osvajač najviše euro titula ali tu postoji samo jedno ALI.To ali je BIO.Više nije.Košarka je sadu 2025-e mnogo otišla napred a on je ostao samo sa svojim titulama i bez većeg uspeha u zadnjih ne znam ni ja koliko godina.Ni jedan klub na svetu ne bi menjao ceo tim kao on nego bi šutnuo trenera.I ko može da ga čuva-SNS i Oskar.Jer Ivanović bio za odlazak,bio je.Što ne znači da će u nekom narednom periodu biti opet trener Zvetde kao i Obradović. biti.Grk je za kratko vreme ostavio pečat što ne znači da ga treba silom držati.Momentalno je Janis klasa u odnosu na Rumenog,što isto tako ne znači da će biti doveka.

Centrala im tako nalaze.
Cek samo da zalizani veze 3 poraza a vezace ih i vise. Pa kad bude borba za 10-to mesto ima da ga pljuju samo tako.

Zorane da ti nesto objasnim ja kao dosta mladji. Kada za nekog kazes BIO ili je umro ili ga je neko obisao u tom uspehu.

Jedan dan kad mi bude dosadno bas cu prebrojati koliko ste postova u poslednjih mesec dana napisali o Zeljku i Partizanu a koliko o Vučićevoj Crvenoj Zvezdi.
Nadam se da ce se i ovo nakaciti kao ogroman uspeh faraona za vreme njegove vladavine sto je mezimica igrala top 8 2 put u svojoj istoriji.

Evo ja sam bio uvredjen kad si ti napisao za nas klub da je mezimica i miljenica i sta sad kad bi mi nastavili takav narativ dokle bi to dovelo???? Da mi moderator zapreti banovanjem??
Od kada su reci mezimica i miljenica uvredljivog karaktera? I da li sam to napisao tebi kao licnu uvredu? To sto ja koristim taj izraz da opisem status nekoga ili necega a sto se nazalst podudara sa istinom to nema nikakve veze sa tobom. I to moras da razgranicis.

Znacenje reci mezimica:

Najmlađa kći; žensko dete kojem roditelji posvećuju posebnu pažnju; koja se najviše voli.

Znacenje reci miljenica:

Ona koja je omiljena, draga, mila; ona koja uživa nečiju posebnu naklonost.

Sta je ovde uvredljivog karaktera?

I da kako bi shvatio reci koje zoran koristi? Obradoglu,Mutoglu,Rumenoglu itd nmg ni da se setim ostalih.
Ako bi se gledalo reci kojima se opisuje neko(trener,klub i slicno) Zoran bi bio prvi covek u istoriji poljoprivrednog foruma koji je trajno banovan zbog sporta.

pa zvezda za vreme dok zeljko sedi na klupi partizana i ima ogromne neuspehe,zvezda je promenila 3 trenera jer nije bilo "uspeha"

od sva tri trenera Radonjica,Ivanovica i Sferopulosa je izgubio kup Radivoj korac,u kls ligi 2 sezone nije smeo da ucestvuje,prosle dobio metlu kad se pojavio napokon,aba ligu gubi 2 od 3 puta(to kad su osvojili sad se niko ni neseca da su odlozili meceve u abi dok ne zavrse sa realom,tada jedva prolaze i studenski centar na navlacenje sudija 2-1,takodje u polufinalu 2-1 dobijaju olimpiju,u finalu sa zvezdom a zna se kako je odluceno ko ce biti domacin u direktnom duelu kad lesol ima 21 slobodno bacanje na mecu)

ove se zbog zeljka i njegovog dovodjenja stranaca nece ni pojaviti u kupu i u kls-u
eto sta je napravio od "institucije"

sad se spinuje prica da se neigra vise ni ABA liga,od nekih naravno posto nemaju sanse za top10 sad se forsira prica i da je evroliga krs i da ce se i to takmicenje ugasiti

sve zbog toga da on sedi na klupi i zaradjuje pare koje ostoja opere od ugovora i poslova sa drzavom

ako neko ugasi partizan to ce biti zeljko.kao sto i vec radi--2 takmicenja zbog njega necete ni igrati

Jel mogu da napisem ja jednu recenicu, a da je ne obrises kojom necu tebe licno uvrediti, a da ti mozes da se nadjes uvredjenim kojom bi opisao trenutno stanje u vasem KK?? To sto ti koristis neke izraze i mislis da se podudaraju sa nekim situacijama to je tvoje licno misljenje i sacuvaj ga za sebe ili pusti da i drugi vide situaciju na svoj nacin pa ces videti do cega ce to dovesti. Ako ces mi dozvoliti ja cu rado napisati kako trenutno vidim vasu stvarnost.

Napisi bez koriscenja ruznih reci.

A zasto bi ja svoje licno misljene ovde sacuvao za sebe a divio se tvom vidjenju i tvom misljenu i uvazavao ga?

To je ono sto je ovaj rezim napravio, ispravno je samo kako "mi" kazemo i to je ujedno i istina.

Znacenje reci mezimica:

Najmlađa kći; žensko dete kojem roditelji posvećuju posebnu pažnju; koja se najviše voli.

Znacenje reci miljenica:

Ona koja je omiljena, draga, mila; ona koja uživa nečiju posebnu naklonost.

Sta je ovde uvredljivog karaktera?

I da kako bi shvatio reci koje zoran koristi? Obradoglu,Mutoglu,Rumenoglu itd nmg ni da se setim ostalih.
Ako bi se gledalo reci kojima se opisuje neko(trener,klub i slicno) Zoran bi bio prvi covek u istoriji poljoprivrednog foruma koji je trajno banovan zbog sporta.
Napisi bez koriscenja ruznih reci.

A zasto bi ja svoje licno misljene ovde sacuvao za sebe a divio se tvom vidjenju i tvom misljenu i uvazavao ga?

To je ono sto je ovaj rezim napravio, ispravno je samo kako "mi" kazemo i to je ujedno i istina.
Eto opet ces ti odredjivati sta su ruzne reci. Zoran pise malim slovom, a Mutoglu velikim, ne ide bas.

I to je tvoj odgovor na moje "uvredljivo" pisanje? I o cemu sad hoces dalje da debatujemo kad si ostao bez argumenata?

Nazad
Vrh