SPORT-Opšta tema

Koji je vama ku..c?
Kakav vi problem imate u glavi kada su vam puna usta Željka?
On je prvenstveno grobar i mi ga sigurno nećemo terati.
U tome je razlika između nas i vas.Oterali ste onog Sašu Obradovića kao poslednje govno posle koliko vremena?

Kakva su ovo razmisljanja da im nije zeljka ugasio bi se klub. Kakvo je ovo plitko i navijacko razmisljanje strasno.
Kao mala deca. Vi treba da se pitate ko je ostoja limar, odakle mi tolika lova i sta se valja iza brda.
Odakle zvezdi pare zna se vec godinama nije tajna.
Nego sta je komentator rekao veceras ne moze da radi svoj posao od obezbedjenja, pa je zacutao par trenutaka. Sta se tu desavaa ne razumem??

Olična igra i sigurna pobeda, mada ja u pobedu nisam ni sumnjao. Zvezda trenutno igra možda i najbolju košarku u Evro ligi
Hvala. Tako je.
Gazi Zvezda samo tako. Milina je bilo gledati posle prve 1/4 kako ih stizemo,i prestizemo. Posle je uslo sve i sta treba i sta ne treba.
Samo da nas obidju povrede, i ovakav ritam ceo januar i eto nas u prvih 6 ekipa....
Izgleda da je i grk zategao ekipu svaka mu cast.
Bolombaj je car u reketu covek razbija kako igra 💪💪

spor je kalina bio za onaj pocetak pariza kad su se svi rastrcali,ni bolomboj se nije snasao odmah

odlicno ovo izgleda

dobric i mitrovic se nisu ni skidali

svih 10 koji su igrali se postigli poene na mecu

Obradovic nije imao rezultata u tom prvom mandatu kao trener zvezde,bice on opet trener jednog dana u zvezdi

Doduse tada ni budzet nije bio nikakav
Onda za zvezdu davidovac bio 3 pozicija na krilu,prvi centar nam bio kuzmic a prvi krilni centar jagodic-kuridza

Kakav tim

Frljali se sa milionima :ROFLMAO: ;)

Prvo Stanojevic je otisao posle batina koje je dobio posle utakmice. Sto se tice Obradovica nije bilo rezultata i sa njim smo se mirno razisli, ali nismo ga prebili kao vi Stanojevica. Obradovic je tada imao prosecnu ekipu sa par stranaca i Dobricem, Davidovcem, Kuzmicem, Uskokovicem, Simanicem, Radanovim i verovatno jos nekim. I Trifunovic je bio Zvezdas, ne i veliki igrac, ali je i on smenjen zbog rezultata. U pojedinim momentima nema hemije izmedju ekipe i trenera i naj lakse je skloniti trenera. Nemamo mi para kao vi da cuvamo trenera i dovedemo 15 novih igraca.

Obradovic nije imao rezultata u tom prvom mandatu kao trener zvezde,bice on opet trener jednog dana u zvezdi

Doduse tada ni budzet nije bio nikakav
Onda za zvezdu davidovac bio 3 pozicija na krilu,prvi centar nam bio kuzmic a prvi krilni centar jagodic-kuridza

Kakav tim

Frljali se sa milionima :ROFLMAO: ;)
Evo u medjuvremenu i kolega vam je dao slican odgovor.

Prvo Stanojevic je otisao posle batina koje je dobio posle utakmice. Sto se tice Obradovica nije bilo rezultata i sa njim smo se mirno razisli, ali nismo ga prebili kao vi Stanojevica. Obradovic je tada imao prosecnu ekipu sa par stranaca i Dobricem, Davidovcem, Kuzmicem, Uskokovicem, Simanicem, Radanovim i verovatno jos nekim. I Trifunovic je bio Zvezdas, ne i veliki igrac, ali je i on smenjen zbog rezultata. U pojedinim momentima nema hemije izmedju ekipe i trenera i naj lakse je skloniti trenera. Nemamo mi para kao vi da cuvamo trenera i dovedemo 15 novih igraca.
Ma pazi da je situacija obrnuta mi ne bi mogli da zivimo od prebacivanja grobara. Da samo u jednoj sezonu oterali 10 kk kamerun crnaca i dovedemo 10 novih kk sudan crnaca a pritom ostavimo trenera. Bilo bi komentara negativnih godinu dana bi samo to pisali.
Ovako posto je kod njih u avliji ta nenormalna pojava, to je kao ok, on je veliki trener a oni "institucija" 🤣🤣

Pa nisam ni sumnjao da ćete naći opravdanje.
Vi oterati vaše legende posle par meseci.
A on od Monaka napravio vrhunsku ekipu.
Pa on jeste zvazdas veliki, i jeste dobar trener ali je zvezda imala prosecnu ekipu u tom momentu. Nije bilo rezultata i kraj....
A vi samo drzite zeljka do smrti za trenera sa ovakvim rezultatima i divite se njegovim titulama.

Evo u medjuvremenu i kolega vam je dao slican odgovor.
dok sam pisao ti odg
Ma pazi da je situacija obrnuta mi ne bi mogli da zivimo od prebacivanja grobara. Da samo u jednoj sezonu oterali 10 kk kamerun crnaca i dovedemo 10 novih kk sudan crnaca a pritom ostavimo trenera. Bilo bi komentara negativnih godinu dana bi samo to pisali.
Ovako posto je kod njih u avliji ta nenormalna pojava, to je kao ok, on je veliki trener a oni "institucija" 🤣🤣
upravu si
onda bi im prica bila non stop,kako zvalonja daje novac zvezdi,odakle pare za toliko stranaca itd itd

monako kad im je obradovic dosao se takmicio u evrokupu kojeg su i osvojili
sledece godine im dolaze majk james,dialo,westerman,andjusic,jon brown 3,donta hall,okobo,ibrahim faje,motieunas itd itd

promenio i doveo komplet novi tim,sastavio i naravno ulozili brdo para
samo za Jamesa su izdvojili kao sto je u zvezdi kad je on bio trener pola tima imali plate

Nazad
Vrh