SPORT-Opšta tema

Mora se priznati da je neigranjem Lakica i Bosnjakovica Partizan bio drasticno oslabljen tako da je to opravdani razlog poraza.

Poštujem.Turkoglua, nije krivio nikoga.Samo je napomenuo da su igrači igrali bez energije i tako pali svi njegovi planovi.Njegovi najjači aduti su se izgubili.Pao bez 2 ključna igrača.Ataman je ipak nadmudrio Rumenoglua koji se sinoć za divno čudo nije zacrvenio.Vidi i on da od te rabote nema ništa.Sad vidite šta se dešava kad njih par igra a ostali ćorak.Sad će polako početi svađeTo se Zvezdi koliko puta dešavalo a jedan od najjeftinijih klubova u EL.I ja se bojim da večeras ne zaseru.Paris je fantastična ekipa.Oni melju sve redom.

Zorane pa Paris nije pobedio odavno, Zvezda ih dobija lagano večeras. O Partizanovoj igri nebi komentarisao jel mi zadnjih mesec dana ne igramo ništa.

Interesantno je da je zadnja tri poraza imao u susretima sa Spanskim ekipama i ta sa Barsom i Realom kuci, Baskonijom u gostima i svi porazi su bili sa vise od deset koseva razlike.

Ne verujem ja njima.Oni imaju 11/7 i 2 utakmice manje.Ova dva prckava nisu normalni i Hejs.Ja sam rezervisan za današnji meč.

kako dve utakmice manje, zar nisu jednu samo odlozili?
Ova EL ko cirkus svako moze da odlaze
Jedna je odlozena samo

Sa fenerom

I niko drugi nema odlozenih utakmica,tako da neznam cemu forsiranje price kako je evroliga krs

Ko malo bar prati nba e to je cirkus
Juce 8 ekipa zapada napravi BO 4 ekipi istoka
Orlando za 48minuta igre postigne 89poena
Juta-majami ukupno poena na mecu 189

Cetrvtina u nba traje 12minuta
Sad je pocelo spinovanje kako je evroliga ocajna a stvari su mnogo drugacije na terenu

Poslednja izmena:
Evroliga je smesna samo ako dozvoli da se odlazu utakmice gde ekipa ima 7 ili 8 igraca u rosteru, neka ubace mlade igrace
Evroliga je smesna trenutno zbo nedostatka kvalitetnih sudija jer su zadnje 2 sezone sudije u fokusu
Jos jedna stvar sto rece Etore Mesina njegovi prijatelji Amerikanci ne mogu da veruju da ti se cela sezona svede na 2 utakmcie F4
Odlaganjem utakmica zbog bolesti/povrede igraca daje se drugim ekipama mesta za malverzacije i zloupotrebe ali je Pariz ocigledno ozbiljan projekat...
NBA je cirkus, kako se tamo pre plejofa vrlo slabo igra odbrana, ceo koncept lige je statistika statistika i statistika , individualizam i fizikalije
To im malo kvare Jokic i Doncic, Jokic svojom logikom da cini saigrace boljima(Wesbruk izjavljuje da ce mu biti cast da igra pored Jokica) da nejuri statistiku.
Gledao utakmicu kada je Leron oborio neki rekord, Lejkersi lagano gube ali bitno je da je u istoriju usao.
Ne mogu da zamisli, Dudu, Karija, Obradovica, ovog iz Fenera, pa ni Atamana da mirno sede u NBA i da njima igraci kazu jel znas ko sam ja kao Sruder kada je na Svetskom rekao svom selektoru, za takve stvari nasi treneri i pokojni i jos aktivni bi takvog igraca odstranili iz ekipe.
Opet NBA mnogo love, previse, gledam Denver koliko placa Mareja i Potera tek kada se suskalo o trejdu Potera on krenu da igra.

pa to reci partizanu koji kad je igrao sa realom plejof u evroligi,odlozio meceve u abi
pa se aba liga finale igralo cak 3 nedelje kasnije nego sto je trebalo

a svi ostali peglali i domace lige,taj isti real naprimer

sad su problem sudije jer nema boltauzera koji je sudio 70% meceva partizanu i navlacio na njih svaki mec i sad odjenom nepravda...nema meca da se ne zali na sudije

opet ti kazem samo je taj jedan jedini mec odlozen u evroligi i to jer pariz nije imao 8 igraca u ekipi sto je minimum da bi se odigrao mec,imao 6 ili 7 zdravih sad ne secam se tacno,sve ostale pokosio virus

juce je panata imala 9 igraca a samo 6 igraca se upisalo u strelce
papapetru,mitoglu i gabriel 0 poena...sut svih njih je bio 0od4

bez slukasa,browna,grigonisa,lesora i kumba(brata janisa kumba)

Kako mi ide na zivce ovo sendvic novinarstvo i blacenje jednog kluba. Kao da nas je borac iz Cacka pobedio 12 razlike a ne prvak evrope. Oni su izgubili 7 utakmica od toga smo im mi naneli jedan porez od 18 razlike u Beogradu,ocekivati tamo pobedu je bilo svakako nerealno bez obzira na to sto su imali povredjene igrace.

Igra nam je bila sasvim pristojna ali se protiv njihovog procenta suta nije moglo.

Videcemo kako ce proci miljenica novinarstva i rezima, verovtano ce naslovi poceti sa hrabra...

Poslednja izmena:
ABA je posebna prica tu se ne zna kada se sta igra, eno juce Jokicev tim Dzoker odustao od ABA2 lige.
Kada bi se sve lige postavile kao Spanska liga mnogo bi bilo bolje, tamo nema odlaganja, cak i Grci dlazu tj. ide se u korist OlI i PAN

ovo blacenje Partizana i Zeljka i od strane "novinara" a pogotovo poznavaoca sporta po forumima necu ni da komentarisem.

Mislis da "novinari" nekontaju da se za sport odvajaju silni novci za nista

Covece panatinaikos vez dva prva pleja u ekipi,nema ko da organizuje napad u ekipi i to su morali raditi bek suteri nan i grant

Gde je karlik jons nestao juce?
Zasto kopriva nije dobio sekundu juce gde bi igrao protiv onog turcina centra i onog gabriela?
Zamisli pokusevskog kad vidi snimak da mu se trener smeje na klupi na njegov promasaj?
Bezbroj pitanja za zeljka a vi ga i dalhe branite slobodno,neznam kako vas tako omadjijaju da ne vidite nista sta de desava u klubu
2 komplet tima promenio za 4 godine
Moglo bi se reci i 3 ako se pogleda prva i druga sezona
Vi i dalje ne umete da izvedete loptu iz auta,ne pravite faul u zadnjem napadu itd itd
To nije do igraca jer kazem promenili ste blize 40igraca(mozda i preko) od kada je on dosao

Isto ste tako vas dva strucnjaka nakon porazu u Madridu ove sezone kao i sendvic novinari pisali blamaza Partizana bla bla bla,sramna utakmica itd itd... Mi izgubili sa 7 razlike.
7 dana kasnije mezimica i miljenica izgubi 15 razlike od istog tog Reala, naslovi hrabra,borbena,pozrtvovana,ostecena,pokradena...mozda je izgubila ali nije porazena i da ne nabrajam dalje.

Nece nas ukanaliti poraz protiv Panataniakosa,Olimpijakosa... mi cemo zaliti za Asvelom,Baskonijom,Virtusom i Parizom...sve je to izgubljeno na 1 posed ili pola kosa...

pa te vam pobede nista ne znace
vi morate dobiti ove ekipe koje su gore a ne ispod vas

te ispod vas se podrazumeva da morate dobiti

Isto ste tako vas dva strucnjaka nakon porazu u Madridu ove sezone kao i sendvic novinari pisali blamaza Partizana bla bla bla,sramna utakmica itd itd... Mi izgubili sa 7 razlike.
7 dana kasnije mezimica i miljenica izgubi 15 razlike od istog tog Reala, naslovi hrabra,borbena,pozrtvovana,ostecena,pokradena...mozda je izgubila ali nije porazena i da ne nabrajam dalje.

Nece nas ukanaliti poraz protiv Panataniakosa,Olimpijakosa... mi cemo zaliti za Asvelom,Baskonijom,Virtusom i Parizom...sve je to izgubljeno na 1 posed ili pola kosa...
A o zimovanju kolege.ništa.Jel tako gledaš realnost.

Nece vas nista ukanaliti jer vas je Zeljko svojom crnackom ekspedicijom sve zaslepio. Verovali ste, a ii jos uvek mu verujete da ce sa tim dovedenim igracima ici na osvajanje evrolige. Stvarno kad gledas pojedinacne poteze tih igraca reklo bi se da je to na vrhunskom nivou, ali tu nesto fali, tu neko smeta. Sta je to i ko je to vi morate sami da odgovorite.

Da Željko nije dosao u klub nas bi slican scenario cekao kao sto je i Zvezdu. A to je gasenje KK kluba. Njegovim dolaskom se to sve promenilo.
Cak je i vas cenjeni i posteni Čovic izjavio da je imao Dula Vujosevica ili Zeljka Obradovica osvojio bi EL. I ujedno se popisao po svim vasim trenerima.

Zoran,Coci i Lule, kada bi se u poslednjih 10 stranica ove teme pogledalo koliko su postova pisali o Zvezdi a koliko o Partizanu i Zeljku Obradovicu stekao bi se utisak da vise mrze Zeljka nego sto vole Zvezdu.

Nazad
Vrh