SPORT-Opšta tema

To Zorane legendo ! Polako ali sigurno postajes glavna dvorska luda na forumu . 👏

Nije lepo kolega ali dobro.Znam da je moderator Partizanovac ali bi zbog ovoga trebao ići malo na zimovanje.

Mora se priznati da je neigranjem Lakica i Bosnjakovica Partizan bio drasticno oslabljen tako da je to opravdani razlog poraza.

Poštujem.Turkoglua, nije krivio nikoga.Samo je napomenuo da su igrači igrali bez energije i tako pali svi njegovi planovi.Njegovi najjači aduti su se izgubili.Pao bez 2 ključna igrača.Ataman je ipak nadmudrio Rumenoglua koji se sinoć za divno čudo nije zacrvenio.Vidi i on da od te rabote nema ništa.Sad vidite šta se dešava kad njih par igra a ostali ćorak.Sad će polako početi svađeTo se Zvezdi koliko puta dešavalo a jedan od najjeftinijih klubova u EL.I ja se bojim da večeras ne zaseru.Paris je fantastična ekipa.Oni melju sve redom.

Zorane pa Paris nije pobedio odavno, Zvezda ih dobija lagano večeras. O Partizanovoj igri nebi komentarisao jel mi zadnjih mesec dana ne igramo ništa.

Nazad
Vrh