SPORT-Opšta tema

a mislis da pudlica nije bio sarkastican kad je to izjavio :ROFLMAO:

zeljko jos kad je izgubio sa fenerom rekao da nema prijatelje u zvezdi

opet vi da nije zeljka ugasio bi se klub
sad se vlast raspada pa se ne zna sta ce biti kasnije
ali bas bih voleo da zeljko ode i dodje drugi trener da skontate kako vas je lagao,otprilke ista prica kao i sa dulom kad se na kraju otkrilo koliku platu ima na klupi

al nema veze
opet su igraci krivi iako ih je promenio 40 za 4 godine a greske iste,nesto se ne poklapa u prici

Još jednom te pitam.Zašto ne reaguješ na uvrede prema meni od simpatizera Partizana,Jer ćeš onda zatvoriti temu kad ja počnem na taj način da komuniciram.
Da Željko nije dosao u klub nas bi slican scenario cekao kao sto je i Zvezdu. A to je gasenje KK kluba. Njegovim dolaskom se to sve promenilo.
Cak je i vas cenjeni i posteni Čovic izjavio da je imao Dula Vujosevica ili Zeljka Obradovica osvojio bi EL. I ujedno se popisao po svim vasim trenerima.

Zoran,Coci i Lule, kada bi se u poslednjih 10 stranica ove teme pogledalo koliko su postova pisali o Zvezdi a koliko o Partizanu i Zeljku Obradovicu stekao bi se utisak da vise mrze Zeljka nego sto vole Zvezdu.

Nece vas nista ukanaliti jer vas je Zeljko svojom crnackom ekspedicijom sve zaslepio. Verovali ste, a ii jos uvek mu verujete da ce sa tim dovedenim igracima ici na osvajanje evrolige. Stvarno kad gledas pojedinacne poteze tih igraca reklo bi se da je to na vrhunskom nivou, ali tu nesto fali, tu neko smeta. Sta je to i ko je to vi morate sami da odgovorite.
Opet zaboravljamo kako su vam se tresle gace kada smo igrali sa Realom?

@ Lule28

Nije on zamerio zbog poraza, znas zbog cega je bio ljut.

Koji je vama ku..c?
Kakav vi problem imate u glavi kada su vam puna usta Željka?
On je prvenstveno grobar i mi ga sigurno nećemo terati.
U tome je razlika između nas i vas.Oterali ste onog Sašu Obradovića kao poslednje govno posle koliko vremena?

Kakva su ovo razmisljanja da im nije zeljka ugasio bi se klub. Kakvo je ovo plitko i navijacko razmisljanje strasno.
Kao mala deca. Vi treba da se pitate ko je ostoja limar, odakle mi tolika lova i sta se valja iza brda.
Odakle zvezdi pare zna se vec godinama nije tajna.
Nego sta je komentator rekao veceras ne moze da radi svoj posao od obezbedjenja, pa je zacutao par trenutaka. Sta se tu desavaa ne razumem??

Olična igra i sigurna pobeda, mada ja u pobedu nisam ni sumnjao. Zvezda trenutno igra možda i najbolju košarku u Evro ligi

Olična igra i sigurna pobeda, mada ja u pobedu nisam ni sumnjao. Zvezda trenutno igra možda i najbolju košarku u Evro ligi
Hvala. Tako je.
Gazi Zvezda samo tako. Milina je bilo gledati posle prve 1/4 kako ih stizemo,i prestizemo. Posle je uslo sve i sta treba i sta ne treba.
Samo da nas obidju povrede, i ovakav ritam ceo januar i eto nas u prvih 6 ekipa....
Izgleda da je i grk zategao ekipu svaka mu cast.
Bolombaj je car u reketu covek razbija kako igra 💪💪

spor je kalina bio za onaj pocetak pariza kad su se svi rastrcali,ni bolomboj se nije snasao odmah

odlicno ovo izgleda

dobric i mitrovic se nisu ni skidali

svih 10 koji su igrali se postigli poene na mecu

Nazad
Vrh