Sve i Murinja da dovedu, nece biti nista bolje.Da li to plavi Stevanovic seda na klupu grobara?? U Krusevcu dobio otkaz, ali je za Partizan odlican. Tako bar Mijatovic misli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve i Murinja da dovedu, nece biti nista bolje.Da li to plavi Stevanovic seda na klupu grobara?? U Krusevcu dobio otkaz, ali je za Partizan odlican. Tako bar Mijatovic misli.
Nema tu kolega ni povetarca.Za par kola eto nas na začelju.Mislim da Teo btreba da ode jer ne znam šta se sa njim dešava-jedan dobar potez,tri loša.Daum isto ima mnogo grešaka.Kenan može da igra celu utakmicu.Jago lepo uči-počeo je da asistira i ako ovako nastavi,biće novi Kampaco a ne da vodi loptu na polovini terena.Kodi treba da igra sa Kenanom u paru.Ne može sad Grk da sastavi petorku.Kod vas su svi šuteri sem Tajrika a kod nas kad se kome ćefne sem Kenana.Čestitam na pobedi,videćemo hoće li ovo biti vetar u leđa.
Petrusev nece igrati, ali ni njma nece igrati onaj Fal.pa mislim da petrusev ne moze da igra jer je njihov igrac
ostaju nam Luka,Daum i Plavsic
raznece nas Milutinov,Vezenkov i Papanikolau
i vih i ne biste dobili da niste zatvorili mec i da im zbog toga vezenkov nije ni igrao
em su sad izgubili kuci od parisa
nego kontate vi da ste izgubili kuci od ove kante od virtusa![]()
hahaha pa kakve to sad ima veze bog te vido i razmisljanjeI da igra u ovom momentu s njima sve četiri bi izgubila.
nas mozda efes pusti a jer smo mi njih pustili al videcemoPosto nas svi pustaju i sklanjaju se onda je za ocekivati da vas pusti vas Olimpijakos.