SPORT-Opšta tema

Da li si video od nekoga od nas neku euforiju posle pobede.Zašto ne vidiš jer je prirodno da posle dobrog dođe loše.
Nemoj me terati da trazim postove nazad od prva 4 kola kada ste bili prvi na tabeli... Samo to brzo zaboravite. Ja samo koristim reci i recenice koje vi pisete, argumentujem vas vasim izjavama i opet kazete da nisam u pravu. :D

Evo pogledao sam materijala komicnog koliko ti dusa hoce. Bolje se vrati sam i procitaj nemoj da kacim citate ljutices se. :D

Ajde se ti vrati malo unazad i vidi od kad ste vi toliko dominantni i kako.
I da nam objasniš kako vam je predsednik čovek s poternice.
I šta će biti ako ode žvala.
Svi su ti zreli za poternicu i vasi i nasi, i u fk i u kk oba.
Kad ode doci ce neka druga zvala kako kazes, ali je pitanje hoce ta druga biti delija ili grobar.

Gledam ovu nasu kosarku kako se mucimo. Neka mi neko objasni kako u 2 /4 da se mase toliki ziceri, ovaj mitrovic i rokas sami ko duhovi da zakucaju i pojedu tu loptu oni na polaganje mase. Strasno sta reci i kako dobiti nekog takvom igrom.

Gledam ovu nasu kosarku kako se mucimo. Neka mi neko objasni kako u 2 /4 da se mase toliki ziceri, ovaj mitrovic i rokas sami ko duhovi da zakucaju i pojedu tu loptu oni na polaganje mase. Strasno sta reci i kako dobiti nekog takvom igrom.
za 2 trofeja dovoljni :haha:

a stvarno sta rokas promasi,umesto da skoci i zakuca on polaze i promasi a sam ko duh

Isto gledam i neverujem. Ne zna se koji tim gore igra trenutno.

Sta ima da se analizira veceras, pokidali mi zivce sa glupiranjem. Ova bolonja se raspada, da nemaju ovog sengeliju bili bi kao neka seoska ekipa penzosa. Da se nije kenan raspalio isprasili bi nas zabari samo puca.
Od svih mi cudna mala minutaza dobrica i ponasanje teodosica covek kao da je poludeo tako se ponasa....
Od kad ima pravo centar crnac sto nam dosao? Vredi li taj nesto cujem neke povrede ramena dugo....

Да ли је то што су играчи времешни па тешко улазе у ритам у првој четвртини.
У овој је било довољно да противник нема предност.
Па онда друга у којој полако тонемо и скроз кроз трећу. У једном тренутку сам мислио да се тренер предао али онда је Јаго донео неко освежење.
Он, Кенан, Петрушев... као да су изнели млађи и мобилнији играчи.

Веома важна победа. Али и даље мислим да екипа мора да се тргне, да има више енергије и позитивног набоја.

Да смо изгубили ал' бисмо се овде размазивали....

Sta ima da se analizira veceras, pokidali mi zivce sa glupiranjem. Ova bolonja se raspada, da nemaju ovog sengeliju bili bi kao neka seoska ekipa penzosa. Da se nije kenan raspalio isprasili bi nas zabari samo puca.
Od svih mi cudna mala minutaza dobrica i ponasanje teodosica covek kao da je poludeo tako se ponasa....
Od kad ima pravo centar crnac sto nam dosao? Vredi li taj nesto cujem neke povrede ramena dugo....
Od 12 igraca samo 4 raspolozena za igru.

Nazad
Vrh