Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi se,bar Ja nisam kleo ni u jednog.Grk je lepo mešao karte a sad to nema veze sa vezom.Sad je trener problem a kleli se u njega prošle godine.Ekipa zadržana i još pojačana.I sad čim je malo kriza rezultata oni će oterati trenera.
Druže,ja razumem da ti igraš drugu utakmicu za par sati.A za par dana da se ne odmoriš.To ne priznajem.Verovatno i manje treniraju kada su dupla kola.I to za velike pare.Normalno je da ovaj sa 20 i ovaj sa 35 ne mogu isto trčati,Ovaj sa 20 trči i gde treba i gde ne treba.Ovaj sa 35 malo svojim iskustvom gleda da štedi snagu.Pa jesu li igrači Armanija svi mladi...Zvezdi fali teski centar, ne moze danas da de igra kosarka bez jedne mrcind ispod kosa, i napad za blok i odbrana da zagradi reket i skok.
Drugi problem je godine i nespremnost ekipe za ovako cest radpored,nedelja aba sreda evroliga petak evro ponedeljak aba cetvrtak evroliga.
Bukvalno 5 utakmica za 10 dana, sa igracima poput tea nema sanse taj tempo.
Pa ne igraju celu utakmicu.Menjaju se ,pa tajm auti,pa kad sudije gledaju snimke,pauze posle svake četvrtine.Ima ko radi mnogo teži posao i to svaki dan a ne zaradi ni 1000-i deo od njih.Ledej je igrao u Partizanu celu utakmicu i vidim da mu ništa ne fali.Njemu je sad banja u Italiji.Što se Alekse tiče.Pešić je malo zaboravan pa ga nije menjao.Ali ne može kroz tri dana da kaže da se nije odmori tome pričam.Ne treba svakom telu isto vreme da se regenerise, eno sinoc celu 3/4 Karlik je presedeo na klupi
Avramovic je gostovao kod Luke i Kuzme i prica u onoj utakmici protiv Australije kada je narapvio nameran da se bukalno raspadao jer je 20 minuta konstantno igrao, kaze tresle mu se noge od umora i zato je i napravio faul. Slusam i mislim covece kada se Aleksa rasapo kako li je manje fizicki spremnim igracima, kakvo je onda Novakovo telo kada izdrzi onakve napore
Ala si se i ispravio.Da se sam ispravim za post #21046 Mitoric ne Mitrovic
Grobari znate li da dete koje je ovegodine krenulo u školu ne pamti da ste vi bili prvaci.Ne oglašavaju se Cigani.Ovi da su hteli dali bi im 10 komada.Vidi se razlika u kvalitetu i realno je za Zvezdu bilo da igra Ligu Evrope.Ovako će samo biti za nabijanje gol razlike.