SPORT-Opšta tema

Zorane šala na stranu ali nešto kod vas ozbiljno neštima.

Sad je trener problem a kleli se u njega prošle godine.Ekipa zadržana i još pojačana.I sad čim je malo kriza rezultata oni će oterati trenera.

Нема шале, управа није адекватно одговорила када је требало. После Реала је већ требало да се нађе балван, тешка петица јер се видело да су нас ту на ''силу'' добили. Не може све да се реши са тројкама поготово кад је Неда полупокварен, Теодосић има своје лимите а Добрић неискоришћен.
Шта играју Давидовац и Калинић? (који је имао своје светле тренутке)
Мени фали оно што Тео ради када разиграва са Луком Митровићем али зашто то не може и са Петрушевим. Овај други лепо кренуо серију добри игара а онда 0 у Милану.

Можда су и у праву када кажу да је екипа престара и да полако губе на свежини.
Све ми се мање свиђа тај однос са тренером где се не зна ко је главни баја за разлику од Обрадовића који опет уме да оде у другу крајност.
(Да може да се дере на црнце имао би их сви 12 у екипи)

Овако ће ово да тангрља док се навијачи не наљуте и почну да траже промене а до тада ће већ бити касно. После опет исте приче промењен тренер, судије, лош распоред... И оде опет још једна сезона.

Kao sto sam pisao jeste Zvezda ima toliko nasih ali, Teo penzioner max 10min po mecu jer ne moze njegovo telo vise, Nedovic aj sto igra toplo hladno sto znaci da je do njega problem, najverovatnije problem u glavi jer je nemoguce da mu svi treneri smetaju(Kari, Dusko pa sad i Grk)
Davidovac pali motore posle januara ali i on je zablistao protiv Armanija, Dobric od njega ocekujem da proradi samo mu treba veca minutaza, Kalinic pa neko napisa mnogo se trosi u odbrani, skokove ima i ocekuje se jos i da daje koseve pa to je mogao dok je igrao u Feneru i o tome je i pricao da je bio nenormalno spreman tada mogao 2 utakmice uzastopno da igra.
Mitrovic od kad se povredio prosle godine nikako da se opravi zato nije bio ni na sirem spisku za reprezentaciju.
Najbolji igrac Bolomboj j,bga povredjen ali je problem ljudi nema centara, pa Zeljko je kod Edina rekao 80 igraca smo gledali ej 80 da nadjes 15, prosle godine cekajuci Godoa(Mitrovica) sve sto valja je otislo pa je bio roster kakav je bio, moguce da ima nekih nezadovoljnih centara ali pitanje dal oce da dodju u Zvezdu.
Petrusev, normalno da ce ovako da igra jer on nije imao vecu minutazu cele prosle sezone i treba da udje u ritam i ovakve oscilacije su ocekivane, na njemu je da ako ga nece sut nadomesti bar skkokovima, prodorima jer je brz, on je 4 a ne 5, jer za 5 nema kilazu jos uvek.
Zvezda kao i mnogih godina unazad silovito krene i onda krenu kiksevi, zasto se to desava koliko vidim i strucnjaci i "Strucnjaci" bar one sto sam gledao , citao nemaju konkretan odgovor za to. Mozda neko od forumskih strucnjaka ima odgovror
Sinoc novinar vise konstantuje i kaze Atamanu poznati ste da vas nesto ne brinu porazi u toku sezone da je vama cilj uci u doigravanje a onda znate kako se osvaja titula, jeste Ataman odgovorio ovakvom igrom kao veceras tesko da cemo u doigravanje.
P.S. sda vidim Real opet izgubio tamo tek ensto ne stima ...

Zvezdi fali teski centar, ne moze danas da de igra kosarka bez jedne mrcind ispod kosa, i napad za blok i odbrana da zagradi reket i skok.
Drugi problem je godine i nespremnost ekipe za ovako cest radpored,nedelja aba sreda evroliga petak evro ponedeljak aba cetvrtak evroliga.
Bukvalno 5 utakmica za 10 dana, sa igracima poput tea nema sanse taj tempo.

Vaš problem su povrede bitnih igrača,mislim na Bolomboja i Nedovića.Na sve to se nadovezao mali pad forme i odmah dolazi do krize rezultata.
Mislim da će se Zvezda vratiti ali samo ako ne budu odmah sada počele kritike trenera i igrača.

Саво имао плату 25 хиљада евра месечно и плус син му је био скаут у Партизану.

Срцем је био уз вољени клуб а не буђеларом...

Да додам и велики Партизановац Албер Нађ није хтео да смањи плату.

Poslednja izmena:
Zvezdi fali teski centar, ne moze danas da de igra kosarka bez jedne mrcind ispod kosa, i napad za blok i odbrana da zagradi reket i skok.
Drugi problem je godine i nespremnost ekipe za ovako cest radpored,nedelja aba sreda evroliga petak evro ponedeljak aba cetvrtak evroliga.
Bukvalno 5 utakmica za 10 dana, sa igracima poput tea nema sanse taj tempo.
Druže,ja razumem da ti igraš drugu utakmicu za par sati.A za par dana da se ne odmoriš.To ne priznajem.Verovatno i manje treniraju kada su dupla kola.I to za velike pare.Normalno je da ovaj sa 20 i ovaj sa 35 ne mogu isto trčati,Ovaj sa 20 trči i gde treba i gde ne treba.Ovaj sa 35 malo svojim iskustvom gleda da štedi snagu.Pa jesu li igrači Armanija svi mladi...

Ne treba svakom telu isto vreme da se regenerise, eno sinoc celu 3/4 Karlik je presedeo na klupi
Avramovic je gostovao kod Luke i Kuzme i prica u onoj utakmici protiv Australije kada je narapvio nameran da se bukalno raspadao jer je 20 minuta konstantno igrao, kaze tresle mu se noge od umora i zato je i napravio faul. Slusam i mislim covece kada se Aleksa rasapo kako li je manje fizicki spremnim igracima, kakvo je onda Novakovo telo kada izdrzi onakve napore

Ne treba svakom telu isto vreme da se regenerise, eno sinoc celu 3/4 Karlik je presedeo na klupi
Avramovic je gostovao kod Luke i Kuzme i prica u onoj utakmici protiv Australije kada je narapvio nameran da se bukalno raspadao jer je 20 minuta konstantno igrao, kaze tresle mu se noge od umora i zato je i napravio faul. Slusam i mislim covece kada se Aleksa rasapo kako li je manje fizicki spremnim igracima, kakvo je onda Novakovo telo kada izdrzi onakve napore
Pa ne igraju celu utakmicu.Menjaju se ,pa tajm auti,pa kad sudije gledaju snimke,pauze posle svake četvrtine.Ima ko radi mnogo teži posao i to svaki dan a ne zaradi ni 1000-i deo od njih.Ledej je igrao u Partizanu celu utakmicu i vidim da mu ništa ne fali.Njemu je sad banja u Italiji.Što se Alekse tiče.Pešić je malo zaboravan pa ga nije menjao.Ali ne može kroz tri dana da kaže da se nije odmorio_O tome pričam.

samo se vratite na poraz posle milana i zocove konferencije i kukanje kako je drugi tim opet imao dan odmora vise
i to je radio i posle poraza fenera cini mi se

kazem vam sada 5 meceva nisu mrdali iz bg a pre toga bio mornar a sada idu u bosnu,pa lete protiv albe i onda cekaju kuci prvo buducnost u aba ligi pa cekaju asvel i tu moraju upisati obavezno 2 pobede(mislim na evroligu)

panata igrao kuci i klao se sa barsom i dobio za 1poen i to slobodnim lesora sekundu pre kraja 90-89 pa dosao na noge partizanu u arenu

da se ostoja pita zoc bi otisao odavno ali ne moze zbog navijaca

ponavljam ove on mora da udje u pley of ili makar play in al onda je jedna utakmica ako dobro znam pa je bolje play of

zvezda posle povrede bolomboja se znalo da je evropa zavrsena(dok je igrao imali sve pobede(poraz od barse na produzetke jer se panter napalio) a nisu hteli trositi pare jer ce svakako nase trofeje osvojiti
sad cekamo da se vrati bolomboj i videcemo da li ce se bez njega izdrzati da se mozda kasnije upeca play in

To mi nije jasno da se ne dovede teski centar neka klasicna 5 ca. Pa makar neki za 10-15 min da bude na terenu. Nema para ili nesto trece....

pa dolazi valjda ovaj brown sta li je
mada je i on krilni centar,jedino sto lik nije igrao godinu dana
plata 500k evra sa mogucnosti raskida

slicno kao sto je i tomkins dosao prosle

poremetila nas povreda bolomboja jbg
mada AKO kazem AKO dobijemo Virtus veceras uopste tista nije crno a nece biti ni ako izgubimo

4 meca imamo sa njima,po 2 pobede domacina

zoc otkad se vratio u partizan ima skor 4-1 sa panatom,ipak je on tamo bio 13 godina kod gazde Janakopulosa

Savo je u proslom mandatu kada je menjao Stolicu imao 500 000 evra godisnje. Ne verujem prilikom zadnjeg postavljanja da je imao manje.

Nazad
Vrh