SPORT-Opšta tema

cim teo sveden na manje od 10min mi mec dobijamo tu nema greske

bitna pobeda igra ko igra kad nemas centra onda je ovo
sreca pa su oni bas kanta luka mitrovic postao sabonis licno

Kodi nam je katastrofalan i on izgleda bez centra u petorci blage veze nema postaviti napad

kalina poludeo bar 3 puta danas ovaj tapka li tapka loptu 10 sekundi prodje i nista

pobeda i to na strani to je bitno

dobric,rokas i davidovac se po meni previse rotiraju i gube kontinuitet al jbg kad rokas ili davidovac nije otisao kad je vec segi dosao,pa sad imas uz kalinu 4 igraca na tim pozicijama a grk ih rotira non stop da svi igraju
ko da ih cuva za prolece,bog te :LOL:

Moj neki utisak je da su ovi mucenici iz Virtusa pobedili sami sebe. A trener im je bio presmesan, ajd sto je smesan tajm aut vec sto covek ne zna ni čelendz da traži. :D

Da li to plavi Stevanovic seda na klupu grobara?? U Krusevcu dobio otkaz, ali je za Partizan odlican. Tako bar Mijatovic misli.

razlog ove tupave igre zvezde je Kodi(strasno razocaranje iskreno) i sedenje Yaga i Kenana na klupi mislim skoro 8minuta u 3 cetvrtini
inace bi dobili bar 15poena ovaj mec bez stresa
kodi ne zna napraviti napad,cudo jedno zaista

mi nemamo centra
njih ubio mitrovic
nas shengelia

sreca pa nisu spustali loptu stalno na zizica i onog diofa jer mi nebi imali odgovor

sad gubimo 2 od olimpa i efesa i onda se makabi mora dobiti

pogledajte utakmicu olimp-paris

paris vodio 20 poena 7 minuta pred kraj,olimp okrene na 3 minuta pred kraj za 2+ 22-0 serija
na kraju paris dobije 90-96

A što Lule misliš da se Olimpijakos ne može dobiti. Liga je dosta ujednačena i iz kola u kolo ima poneki iznenađujući rezultat.

pa mislim da petrusev ne moze da igra jer je njihov igrac
ostaju nam Luka,Daum i Plavsic

raznece nas Milutinov,Vezenkov i Papanikolau

i vih i ne biste dobili da niste zatvorili mec i da im zbog toga vezenkov nije ni igrao
em su sad izgubili kuci od parisa

nego kontate vi da ste izgubili kuci od ove kante od virtusa :unsure:

Čestitam na pobedi,videćemo hoće li ovo biti vetar u leđa.
Nema tu kolega ni povetarca.Za par kola eto nas na začelju.Mislim da Teo btreba da ode jer ne znam šta se sa njim dešava-jedan dobar potez,tri loša.Daum isto ima mnogo grešaka.Kenan može da igra celu utakmicu.Jago lepo uči-počeo je da asistira i ako ovako nastavi,biće novi Kampaco a ne da vodi loptu na polovini terena.Kodi treba da igra sa Kenanom u paru.Ne može sad Grk da sastavi petorku.Kod vas su svi šuteri sem Tajrika a kod nas kad se kome ćefne sem Kenana.

Kaže Plavšić ne valja ovo sa Jagom ode time out Jago polude.
Meni se čini da je pobedila manje loša ekipa.
Zvezda igra istu igru nema ni milimetar napretka u igri već par kola.
Mislim da su Zvezdi za EL nepotrebni Lazić, Teo i Nedovoć kako stoje stvari jer su katastrofalni.
Sinoć Kalinić opet kad treba trojka, Kenan najzad pokazao da zna malo više od pogađanja trojki, ali Miler ga opet nema nigde.
Ona dvojica Daum i Rokas kao da su zalutali
Ako se nešto nedesi biće ovo ko i svaka druga sezona, očigledno struka loše radi tj skauting.
Nadam se demanta i da oba naša kluba odu u doigravanje

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ovo izgleda 7-7 bolje nego iko ko je zamisljao
Bez bolomboja i nedovica gotovo pola meceva
Segi se jos trazi kao i davidovac posle svetskog
Izgubili neke meceve da se ubijes,dali partizanu cistu pobedu

Na prolece igramo vise meceva kuci nego na strani sto nije mala stavka

Vrati se bolomboj,dosao ovaj brown,kodi ce valjda onda proigrati posto je sad u kanalu

Izgleda ovo odlicno

pa mislim da petrusev ne moze da igra jer je njihov igrac
ostaju nam Luka,Daum i Plavsic

raznece nas Milutinov,Vezenkov i Papanikolau

i vih i ne biste dobili da niste zatvorili mec i da im zbog toga vezenkov nije ni igrao
em su sad izgubili kuci od parisa

nego kontate vi da ste izgubili kuci od ove kante od virtusa :unsure:
Petrusev nece igrati, ali ni njma nece igrati onaj Fal.

ma jaci su druze od nas 15 poena

nas samo publika moze spasiti

njima je ovo mast win sada zbog poraza od parisa kuci jer zvezda spada u slabije protivnike

sta je opet fora kao sto sam pisao pre nedelju,dve

prvih 5 na tabeli---Paris,Fener,Olimp,Monako,Bayern

zvezda dobila 4 tima,nije igrala sa Olimpom :unsure: :)

pa da ih nismo pobedili bili bi verovatno kao virtus

mi smo izgubili od Asvela zbog teodosica,izgubili od panate zbog teodosica(imali prednost 14 poena u jednom trenutku),izgubili od zalgirisa gde su nas bukvalno pokrali to svi znaju to je sramno sta se sudi,vama dali pobedu da se dignete(vraticete kad ne bude potrebno veruj mi),od barse izgubili na produzetke

a ovako krs igramo

bice zanimljivo do kraja

ako slucajno poludimo pa dobijemo olimp jujujuuju

eno i majk james se buni,juce furnijer sutirao 17 slobodnih
on u 2 meca ni jedan faul za slobodna

sudi se kako se plati izgleda

ovaj nan sto je protiv vas dobio tehnicku na kraju pa ga zelimir kao smiruje(trebao da dobije tehnicku jer po pravilu ne sme da dira suparnickog igraca) poludeo na sudjenje takodje kasnije sa izjava
to u grckoj znajte da oba meca gubite i od olimpa i od panate....zapisi odmah

Nazad
Vrh