SPORT-Opšta tema

Sudija jasno dokazao posle prvih 7 minuta na cijoj ce strani biti, jaceg i bogatijeg.
Ono gazenje nema ni faula ni kartona, sa djonom na stopalo bez lopte. Niko nije video. Posle toga cista ruka, stopuje igrac milana rukom loptu samo je rasirio ruke sudija. Mucenje i silovanje sporta.
Sta sam rekao na pocetku, jasno je stavio svima do znanja na samom startu na cijoj ce strani biti. Nije ni isao da gleda snimak, cisto guranje rukama. Sudijska uefa mafia nastavlja po starom.

Недисциплина у последњим минутима због мањка снаге.
Много је "слободних" играча... Радоњић па Канга...
Уз мало памети је могло да остане нерешено.

Odavno nismo odigrali ovako zrelo utakmicu. Sta sad reci za sudjenje, a ostati kulturan i dostojanstven??

steta za bod i koeficijent u evropi

glupo primljeni golovi,faul nad spajicem al sudija nije svirao i aj cao
od 50 sekunde videa,iz tri ugla jasan faul

od 11 igraca na terenu danas na startu i na mecu 3 su iz omladinske skole zvezde---Gutesa,Maksa i Mimovic sto je vrlo dobro

opet cim se dobije neka ponuda terza ce to odmah da unovci da bi ukrao koji milion na svoj racun

iskreno Serif nije trebao van igre zbog skoka,takodje umesto kange je trebao ilic ili dalcio

sve u svemu dobra utakmica zvezde

ps
kapiten spajic je 4 igrac iz omladinske skole ali mislim na mladje,da ne bude zabune

Poslednja izmena:
Ono kad se probudis pa ne znas da li si ponosan, razocaran ili ljut. Taj Milan nam se provlaci vec ko zna koji put. Te 1988 godine kada smo ispali od istog protivnika zbog one magle dva dana sam proveo u Beogradu i gledao obe utakmice i cini mi se da sam lakse podneo tadasnji poraz nego ovu sinocnu pljacku.

Ствар је врло једноставна... форсирање младих играча а онда ти је криво суђење. Немамо бекове за целу утакмицу. Да се Мимовић није беспотребно форсирао да иде у напад не би имао проблем са грчевима. И како не може да игра целу утакмицу?
Левог бека пребациш на десног а Родић ти седи на клупи. Колико год да је лош могао је да одради тих 25 минута.
Онда растуриш средину терена и убациш Кангу који је по природи недисциплинован. И имаш исто таквог Радоњића.

Трпиш малог Максимовића да би га продао.

Дозволиш четири пет шутева из слободних удараца испред шеснаестерца. Све то ствара фрустрацију и подређени положај.

Погледајте какво је расуло било кад је био корнер пар минута пре краја... Нико не зна где да стане и да се постави... И онда теорије да ти неко из уефе ради против тебе... јок ће да свирају два црвена и избаце играче Милана због Звезде...

Милан играо скроз са другом поставом... и испало је да је та постава боља од оне прве... и да је боља од Звезде...

Падови на крају оба полувремена... недовољно снаге и мањак квалитета...

Уосталом Милојевић је сам пре утакмице рекао да играчи могу да праве грешке а да ће то на његов конто... што се сада буни на суђење.

Milan je bas slab vec dosa godina.Nmg oni sa Interom, Juventusom i Napolijem.Cak i Atalanta, Fiorentina i Lacio su sila za njih.

Sve to stoji kako je naveo Vuxsad, ali je bio očigledan faul kod drugog gola. Činjenica da ovaj Milan nije neka ekipa videlo se početkom drugog poluvremena kad ih je Zvezda stisla. To je trebalo biti recept za igru u drugom poluvremenu. Ovo se sinoć trebalo dobiti.

Јел има неко инфо да ли ће овај наш полубалван заиграти у петак?

Иначе сад кад мало боље размислим можда и донесе мало свежине у екипу и да је разбуди ако је стварно тако енергичан.

nece igrati

Ivanic juce sa 2 velike i dobre sanse
onaj sut(jeste bio je iskosa ali ni udarac u gol nije bio vec metar od stative) i ovo gde kamo srece da je dodao maksimovicu...bas steta

Očigledno da karma radi kada igrate evropu, jbg... nije samo uefa mafija i fss je ali to nikome ne smeta dok je u njegovu korist. ;)

Крађа која је директно утицала на резултат утакмице.

Вар је управо уведен да се оваква ситуација никад не би догодила .

Слажем се да је било и проблема у игри,да је Максимовић морао да игра због скаута који су га гледали итд..

Али је чињеница да је у 88 минуту резултат 1:1 и да вар онда врши очигледну крађу..

Западна демократија,
закон јачег ,

талибани са брдовитог Балкана би да победе,

Неће да може..

Ovi naši ni golubove nemogu da pobede, gledao drugo poluvreme onoje tuga od fudbala. Jadna lopta, jedino šta vredi trenutno u Partizanu je golman Jovanović, Ariaga može da prođe i Zubairu ovi ostali druga liga a ima ih i za treću.

Партизан се једва ишчупао због пар лоших одиграних потеза Вашингтона.
Ипак важно је да је победио.

Nazad
Vrh