SPORT-Opšta tema

Neka mi neko kaze razliku izmedju ovog lakta veceras smajlagica i onog protiv Zvezde kada je zveknuo Kalinica?
Ono protiv nas gledaju snimak i opet kao nista, veceras poniste poene i sviraju namernu.
Skoro nije bilo navlačenje sudija ovako Znači Radović je logistika.Inače bio je lakat Smailagića.

Bio ne kazem da nije, ali je bio i kod kalinica i taman da se prelomi tekma da Zvezda dobije.
Nisu ni pomisljali da sude.

Bio ne kazem da nije, ali je bio i kod kalinica i taman da se prelomi tekma da Zvezda dobije.
Nisu ni pomisljali da sude.
To je tačno.Mi nemamo takvu logistiku i teško idemo.Posle derbija,ja neću veliko da komentarišem ali verujem da će nešto morati d se vrati u revanš utakmicama.Mora licemer da se drži na površini.Vidiš da se danas nije svađao sa sudijama.

Ovi iz Radničkog se sklanjaju i dodaju lopte i jedva Partizan da da gol..Cela liga igra sad za Partizan.A i Savo,veliki Partizanovac ode jer mu kesa nije Partizanova.

Свим "легендама" пуна уста Партизана и разноразних петиција и потписа а кад треба да се ради за клуб онда се прво и буђелар гледа.

Сава је можда и добро поступио мада није хтео да смањи плату.
Али што се тиче бека био је у праву. Имао је на располагању па је делио минутажу.

Највећа звезда у кога су се клели Партизановци Илић је одјебао клуб јер изгледа вуче добру плату од клуба који га је отпустио.

И највећа неправда без обзира какав има уговор и ко га је потписао и ко му је менаџер је то што се нико не оглашава да је једном играчу забрањено право на рад.

Човек има валидан уговор са послодавцем а ускраћен је да ради.
И сви ћуте и синдикална удружења фудбалера и синдикати и министарство рада и спорта и фудбалска лига и ФСС... сви се праве мртви...

posto sam zakasnio za zvezdu,partizna i slovan

evo vam jedan
lepo duplanje

SIty 1
Dimitrijevic iz olimpie daje zvazdi vise od 7.5 poena,dakle za prolaz je potrebno 8

Vidite kako su sudije svirale zek ledeju faul u napadu prilikom suta za 3 zbog ispruzene noge. To je stalno radio i u partizanu dok je bio, ali svaki put gura nogu napred i trazi kontakt.

fau gilepsia nad teo cist u napadu,i gilespio mislio a je to svirano

steta smo napravili ovu glupost u zadnjem munutu,kodi nas je bas usro u tih 60 sekundi,brz sut za 3 totelno ne rezonski i 2 izgubljene lopte
a prisli na 5 poena i sad smo zbog toga opet na 11 u pazi 60 sekundi,jos kalina pokazuje ovom da stane ne on se zaleteo ko manijak 3 napada

Nema veze plata nego Milošević nije podguzna muva i pudlica zato je i otišo jer mu govorili koje igrače da stavlja u timu.
Meni Mijatović nije jasan šta mu ovo trebalo i oni hvalospevi, pogledaj kako Željko to radi majku mu sta izjavljuje.
Ala je okrenuo Ledej dva igrača Zvezde poslao ih po burek

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

hahaha tipicno razmisljanje grobara

eto mijatovic prica i to ne valja

zeljko u klubu ciji je predsenik u glavnom odboru nazadnje stranke i sedi to doticnog zvalavog i to je ok
znaci cuti i kao radi al kad se izgubi onda glumi zrtvu tog rezima,zbog kojeg i jesi u klubu

cudo ste zaista

Al vas kradu sudije?
Neee,neee ne deluje mi kao kradja.
Kad malo bolje sagledam situaciju mislim da je utakmica namestena. Da bi se spasila sezona Obradovica na zalost moralo je i ovo da se namest.
Cim sam video malu minutazu najboljeg defanzivong igraca na planeti Branka Lazica i one namerne tehnicke Teodosica samo namestaljka,nista drugo!

Nema veze plata nego Milošević nije podguzna muva i pudlica zato je i otišo jer mu govorili koje igrače da stavlja u timu.
Meni Mijatović nije jasan šta mu ovo trebalo i oni hvalospevi, pogledaj kako Željko to radi majku mu sta izjavljuje.
Ala je okrenuo Ledej dva igrača Zvezde poslao ih po burek

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
To su samo priče za decu iz zabavišta oko mešanja u sastav.I budite ubeđeni da je zbog toga dao ostavku a ne zbog para.Partizanov patriota.Trenirao bi bez plate.:haha:

Nazad
Vrh