SPORT-Opšta tema

Upravo ono o cemu se pisalo proteklih nedelju dana:

Plejmejker crveno-belih je poznat po svojim proigravanjima, a jedna asistencija za Luku Mitrovića je završila i na profilu Evrolige.

- Miloševa magija - stoji u opisu videa

Šokantna je bila informacija da Miloš Teodosić u prošlom kolu Evrolige protiv Partizana nije upisao nijednu asistenciju.

Upravo ono o cemu se pisalo proteklih nedelju dana:

Plejmejker crveno-belih je poznat po svojim proigravanjima, a jedna asistencija za Luku Mitrovića je završila i na profilu Evrolige.

- Miloševa magija - stoji u opisu videa

Šokantna je bila informacija da Miloš Teodosić u prošlom kolu Evrolige protiv Partizana nije upisao nijednu asistenciju.
A zašto.Kao se svađao sa sudijama pa zbog toga je bio van ritma.Taj Bajern je tukao Partizan.Ja razumem da nekome ne ide ali da ne ide svima-to je već za diskusiju.Kako Partizanu.Ne ide Dejvisu,Vašingtonu,Nilikini ali zato ide Tajriku,Karliku,Marinkoviću,Balši....

Pa lepo.Bili ste bolji i malo uz pomoć sudija kada se lomio rezultat.Da ste izgubili derbi ne bi ih nikad dobili cigane iz Grčke.Pisao sam već o tome.A najbolje znaju SNS kadrovi na obe strane.Ali ništa vam to neće pomoći.Turkoglu će vas gurnuti u provaliju.Slepi ste kod očiju.Mada je dobar deo grobara pre derbija baš opleo po Rumenogluu na društvenim mrežama.

Ako tako razmisljas kao je preprosle godine fenjeras Zvezda dobila Partizan koji je igrao top 8?
A kakva je bila utakmicaNa kom su mestu bili.Koje su utakmice sledeće bile u rasporedu.Da li su bili kompletni.Ove godine je najveći problem bio šro je zalizani trener 7x za redom počistio Rumenoglua i da se desio još 1kiks sam razmisli-nisi glup čovek.Šta bi se desilo sa Partizanom i sa Turkogluom.Koji bi bio skor i da li bi i dalje licemer imao podršku.

Nazad
Vrh