Samo još kući da ga dovedeš i staviš u vitrinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo još kući da ga dovedeš i staviš u vitrinu.
Свака част, леп поклон.
Skoro nije bilo navlačenje sudija ovako Znači Radović je logistika.Inače bio je lakat Smailagića.Neka mi neko kaze razliku izmedju ovog lakta veceras smajlagica i onog protiv Zvezde kada je zveknuo Kalinica?
Ono protiv nas gledaju snimak i opet kao nista, veceras poniste poene i sviraju namernu.
To je tačno.Mi nemamo takvu logistiku i teško idemo.Posle derbija,ja neću veliko da komentarišem ali verujem da će nešto morati d se vrati u revanš utakmicama.Mora licemer da se drži na površini.Vidiš da se danas nije svađao sa sudijama.Bio ne kazem da nije, ali je bio i kod kalinica i taman da se prelomi tekma da Zvezda dobije.
Nisu ni pomisljali da sude.
Cutite?? A da ja sam zaboravio fudbal vise ne pratite.Ja reko pohvalices se da Savo vise nije trener.
A šta očekujes da ti kažemo kad vidimo da znaš sve.Cutite?? A da ja sam zaboravio fudbal vise ne pratite.
Ja vise volim kad nam vi ovde objasnite nasu situaciju, ne moram da se zamaram razmisljanjem.Ja znam, ali se vama usta zavezala.
nego sta ovaj mesina ne uvodi ovog dimitrijevicaSIty 1
Dimitrijevic iz olimpie daje zvazdi vise od 7.5 poena,dakle za prolaz je potrebno 8