SPORT-Opšta tema

hahaha tipicno razmisljanje grobara

eto mijatovic prica i to ne valja

zeljko u klubu ciji je predsenik u glavnom odboru nazadnje stranke i sedi to doticnog zvalavog i to je ok
znaci cuti i kao radi al kad se izgubi onda glumi zrtvu tog rezima,zbog kojeg i jesi u klubu

cudo ste zaista

Al vas kradu sudije?
Neee,neee ne deluje mi kao kradja.
Kad malo bolje sagledam situaciju mislim da je utakmica namestena. Da bi se spasila sezona Obradovica na zalost moralo je i ovo da se namest.
Cim sam video malu minutazu najboljeg defanzivong igraca na planeti Branka Lazica i one namerne tehnicke Teodosica samo namestaljka,nista drugo!

Nema veze plata nego Milošević nije podguzna muva i pudlica zato je i otišo jer mu govorili koje igrače da stavlja u timu.
Meni Mijatović nije jasan šta mu ovo trebalo i oni hvalospevi, pogledaj kako Željko to radi majku mu sta izjavljuje.
Ala je okrenuo Ledej dva igrača Zvezde poslao ih po burek

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
To su samo priče za decu iz zabavišta oko mešanja u sastav.I budite ubeđeni da je zbog toga dao ostavku a ne zbog para.Partizanov patriota.Trenirao bi bez plate.:haha:

ova razlika ne opravdana stanje na terenu

sve se izgubilo vec u prvoj,bili smo ih stigli na 5 poena na kraju 2/2 i onda Kodi resava 3 napada u 60 sekundi i me opet odlazni lako njima u korist

da je gresaka bilo,bilo je i to ce reci i evroliga al to nicemu ne vredu

siti lagano kec dosao al ovaj crnogorac dimitrjevic danas ocajan 2/8 iz igre i 4poena samo,sve 4 trojke promasio....mada ga i jago ustopovo,nisam ocekivao toliko jaga danas na parketu...kodi bio ocajan pa ovaj igrao

Одрали нас талијани. Нису нам показали где су врата од хале.
Да су хтели да запну било би и више.

Нешто не штима. И нешто треба да се мења.
И управа која месец дана не ангажује балвана апропо оних из Реала.

A gde su nas to razneli?
Ne gledaj rezultat
Imali smo 5 razlike 60sekundi do kraja druge
Oni onda roknu 6poena zboga nase tri greske i odu na 11P
Treca pocinje tako sto je mirota tata ove igre i resi prva e napada

Realno bar 3 sudijske greske na mecu na stetu zvezde i to ozbiljne sto je 10p za milan njima dato jer su bili i poeni+slobodno

Zvezda večeras izgubila u ovom momentu od bolje ekipe, ali pobeda nad Virusom bi ispunila očekivanja iz ove italijanske turneje.

Ma ovo namešteno da Mesina nepopije otkaz, to se i sa Željkom dogovorio.
Od prvog minuta Armani kontrolisao utakmicu, kad Teo mora da igra skoro 20 minita piši propalo.
Nema Kalinića i Petruševa i nema ni Zvezde

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Meni se svideo Gilespi.Ništa ne promašuje.Svi zanemaruju njegovu ulogu.Gde je Petrušev,Kenan-mnogo nešto sede na klupi,Davidovacisto pa i Dobrić.Po meni krivac Grk jer tek na 10 razlike počinje da menja a u startnoj postavi nema trojkaša a videlo se da pod košem ništa nije urađeno.Tako će Zvezda seruckati cele sezone.To nije onaj tim protiv Bajerna i uz to je Armani dosta lošiji.

ih kad vidis kakvu ekipu ima milan u rosteru place ti se

kozer dosao iz reala(zato se real i raspada
ledey bio vec u milanu igrao fajnal for sa njima pre dolazak u partizan u prvoj petorci
sta reci o miroticu
shildsa ovaj mesina ne zna da koristi
brooks nba igrac dosao posle 3 4 godine iz nba
verujem da ce dovesti jos nekoga jer osim kuce samo su dobili partizan i fener u proslom kolu

feneru ovaj dimitrijevic saspe 14p pa ih dobiju u gostima sad samo 4

shvatite da kad teo odlucuje na mecu,nesto ne stima
cim ga nema zvezda dobija gotovo svaku

teo protiv bajerna 4minuta
protiv monaka 13
albe 13
fenera 7 itd itd

e sad gde gubimo
real 19
zalgirisa nije igrao al to su nas pokrali pa bi i to dobili bez njega(slicno i protiv barse)
protiv panate 15
asvela 18
danas 18minuta a igro bi jos da nije iskljucen
za partizan se zna da za 11minuta igre jedan teo nije imao asistenciju,mozda i najbolji play evrope sto se tice asistencija,skoro 300utakmica i 14-15 godina,sta reci o tome ona

mislim da tu nesto smrdi oko tea opasno

Ban poeni?? Za cega?? Lose ponasanje i licna rasprava?? Pa toga ovde ima more. Pre ce biti da neko ovde nije u stanju da trpi kritiku svog misljenja ili neznanja. Neki to nazivaju sujeta.

Jel ti to ozbiljno il sa ironijom.:unsure:
Ja samo pisem ono sto vi pisete kada izgubite. Ako je mogao jedan derbi da se namesti zasto ne bi moglo i ovo, slicno ste igrali kao i tada.

Ban poeni?? Za cega?? Lose ponasanje i licna rasprava?? Pa toga ovde ima more. Pre ce biti da neko ovde nije u stanju da trpi kritiku svog misljenja ili neznanja. Neki to nazivaju sujeta.

Kritiku svog misljena mogu da prihvatim bez problema,pogotovo sportsku šalu. Poenta tvojih postova nit je bila šala niti kritika mišljenja.
veruj mi bolje si prosao sa ban poenom i obrisanim postom nego da sam ti odgovorio na isti. :)

Ja samo pisem ono sto vi pisete kada izgubite. Ako je mogao jedan derbi da se namesti zasto ne bi moglo i ovo, slicno ste igrali kao i tada.

Kritiku svog misljena mogu da prihvatim bez problema,pogotovo sportsku šalu. Poenta tvojih postova nit je bila šala niti kritika mišljenja.
veruj mi bolje si prosao sa ban poenom i obrisanim postom nego da sam ti odgovorio na isti. :)
Pitao sam te baš iz tog razloga jer si potpuno u pravu. I ja sam istog mišljenja da je sinoćna utakmica,preslikan derbi.Nisu igrali slično nego isto.

Nazad
Vrh