SPORT-Opšta tema

Nema Bolomboja nema mesa u reketa, Petrusev ne znam sta mu bi, Mitrovic je u kanalu duze vreme.
Nedovic povredjen, Teodosic ne moze da igra 20 minuta, Mekentajer i Teo ne mogu da imaju istu minutazu, mora Mekentajer vecu ali ni on nije konstantan, vidi se pad forme e sada da li ce da leti Grk pa da ga menja Sasa Obradovic ko zna

teo ni ne treba da igra 20min vec plafon10
lazic je gotov
nedovic takodje
codi nam iz nekog razloga igra vrlo toplo hladno a mislim da ga upravo muci teo sa svojiom akcijama
pod kosem petrusev je cetvorka a ne petica,nema kilazu za peticu jednostavno
mitrovic se raspao ove sezone totalno
rokas ni senka igraca od prosle
segi ne znam sta je razlog ali bas slab ponekad,juce ga uvede u odbranu zadnji napad on trcakara pored igraca ovaj ladno prenese loptu i primimo tricu u poslednjoj sekundi iz ugla

i sto je najzanimljivije zvezda je po parametrima u odbrani i napadu u obe stavke medju prvih 6 ekipe za sada evrolige,pod odvojenim stavkama
nestvarno kako smo gubili neke meceve

zalgiris cista kradja
panata imamo sut za pobedu,Teo sutira iako kanan na mecu pegla 6od7 trojke
asvel cudo jedno
partizan se zna sta je bilo
i eto ovog stanja trenutno na tabeli,sto i nije lose ukoliko se dobije Virtus---a mora se

i to sto kaze milan sjebe nam se Bolomboj,izem ti srecu
ko kad bi se milanu sjebo mirota ili olimpu vazenkov a parizu tj"sorts

e prc
Virtus dobija novog trenera,Banki dao ostavku

glavni kandidat Dusko Ivanovic
sad ce virtus da veze jedno 5-6 pobeda a prva ce biti protiv nas

al nas ide u pm

kako Dusko ja vidoh danas Salete Djordjevica merkaju
Ako se nedobije Virtus Grk je u problemu, koliko sam video u ABI i protiv Spartaka bilo cupavo.
Igra se zasniva na penzionerima, jesu nasi ali su penzosi Nedovic, Kalinic, Teo, Lazic koji skoro i ne igra.
ovaj Litvanac nikako prezime da mu pogodim je katastrofa, on i prosle mnogo lose gadjao trojek ali je bar skakao i igrao odbranu sad nista.
Sinoc Davidovac blicuno ali nema Kaline da povuce, Petruseva, Teo kad upadne u kanal on ukanali celu ekipu, nervoza, tehnicka, iskljucenje

ma teo je matoriji za jos jednu godinu od prosle a i popila se jos koja rakija i popusila koja cigara za tu jednu godinu vise

kalina je takodje 33godina,nije klinjo....mnogo se trosi u odbrani i u napadu onda ne pogadja

Lazic 35,realno posle ove mora ili da se penzionise ili ide iz zvezde

nedovic od citave karijere mislim da mu je procenat u svim timovima zajedno negde 40% meceva odigranih i 60% van tima,evo i ove vec pola nije igrao

rokas je 32 al posto je dosao dobric on je onda trebao ici

cak je i dobric vec 30godina

Luka mitrovic kao da igra vec vecnost 31 godinu

kod vas najstariji je davis sa 33godine,promenio brdo timova u evroligi
svi ostali ispod 30godina

ako zadrzite ovog Carlika Jonsa,svaka vam cast...opet ce raditi pare van budzeta kao i za Pantera

ono sto je sigurno da zvezda dobija kup radivoja i ove,kao i nasu ligu
osim ako spartak ili mega ne prave neko bum iznenadjenje

mada ocekujem da spartak padne u formi iako se to igra na jedan mec pa je sve moguce

Gde se uospte igra kup?
Pisalo su da nije u Nisu

SInoc su Dule i Ostoja podkacili malo Covica kod Miklje, po meni nista lose nije receno, od odlaska u KSS, prvi put na derbiju bili gostujuci, nadam se da ce i u sledecem u EL da budu ZVezdini navijaci, nema saopstenja ujutru nekako je mirniha atmosfera.
Ali, meni nije jasno zasto je on sedeo na derbiju na klupi Zvezde, to mi nije jasno i zasto najvaljuje pojacanja.
Emisiju vredi pogledati bila je debata o nasoj ligi, tu se Pesic izgleda dosta ukljucio, cak Ostoja kaze aba pocela pare da donosi klubovima.

druze mnogo pratis te podkaste

pa juce ostoja odvalio da gledalac svaku utakmicu prvi red stolicu placa 10 000 evra :haha: :haha: :haha:
pa to ni vucic tako ne slaze tj ista sns lakrdija od prica i mazanja ociju

coki nije sedeo na klupi vec pored kod ulaza-izlaza sa terena kod tunela a tamo je zvezdina klupa i zevao citav mec i bio na telefonu
a ovo ko ce doci ko nece to cemo jos videti

pesic lepo sjebo duleta maga kad ga pitao sto ne trenira nekog,ovaj kaze zabranjeno mu je :haha:

nisam znao da je zvalavi toliko jak da ovaj nemoze da uzme klub ni u sloveniji ni u bosni ni crnoj gori,ni makedoniji,doduse bio je u rumuniji pa se proslavio mag,kao i u cska cim su skontali sutirali ga posle jedva 5meseci u klubu,cska izgubio skoro sve meceve

---nema saopstenja ujutru nekako je mirniha atmosfera---
a sto bi bilo saopstenja kad je mec dogovoren izmedju sns-a drcele i ostoje

Pogledaj sta je Dulo mag osvojio, koliko je napravio igraca.Najveci uspeh mu je gasenje zvedane. 😄 I mrznja koju vi imate prema njemu.

Jeste mu zabranjeno da radi kod nas, sizoje nije mogo da nas skine sa trona dok nije njega oterao.Provlacili ga kroz zutu stampu.

Nije ono podkast ono je emisija na SK, to za pare 10k eura , dal Dule treba da placa ne placa kartu to me ne zanima i da pokazu papire opet je upitna istinitost.
Dule nigde ne radi jer je na lecenju tj. dijalizama

Nije ono podkast ono je emisija na SK, to za pare 10k eura , dal Dule treba da placa ne placa kartu to me ne zanima i da pokazu papire opet je upitna istinitost.
Dule nigde ne radi jer je na lecenju tj. dijalizama
znam da je na dijalizi al onako licemerno kako to zna provuce pricu da mu je zabranjeno
a vi to gutate
razboleo se jos dok je bio trener partizana i zbog toga je i otisao a vi progutali pricu da mu je zabranjeno da trenira
posle je bio u francuskoj,pa mislim bosni pa rumuniji

sad je neki savetnik u nekom klubu negde
al obavezno da spomene da mu je zabranjeno

to ko ono Spomeni Djilasa fazon

ma klasicno pranje para
treba sad da smo normalni da veceras slikamo po nosob svaku stolicu iz prvog reda da vidimo ko to placa 10k evra ulaznicu da bi gledao partizan

za jednog znam Nikola Petrovic,kum zvalavog
znaci li to da i Vladan tegeltija placa 10k evra da sedi u prvom redu???

Дугачка је сезона али важна победа Партизана. Панатинаикос није могао да се приближи резултатски.

Nazad
Vrh