Coki uvukao klubove u ABA jer je to bio jedini i siguran prolaz i evroligu. Nije on kriv sto je evroliga posle toliko godina promenila pravila.Gle, coki uvuko klubove u aba sad bi da je rasturi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Coki uvukao klubove u ABA jer je to bio jedini i siguran prolaz i evroligu. Nije on kriv sto je evroliga posle toliko godina promenila pravila.Gle, coki uvuko klubove u aba sad bi da je rasturi.
Maksimovic i Spajic, Drkusic i Krunic srbi iz slovenije i bosne. Posle jos igrali Ilic, Radonjic i Rodic.Au bre komse gde ti ode . Jel su grobari zbog toga krivi ? Ti grobari bar skandiraju protiv svevisnjeg za razliku od vas . A kazi ti meni koliko je srba od 11 igraca zapocelo mec protiv Intera .
Eto svestan si sta se desava i kakva je svetla buducnost srpskog sporta . I sto se onda energija gubi na prepucavanje izmedju grobara i delija ? Jel se na taj nacin izbacuje negativna energija i lece kompleksi ciji je veci ?Maksimovic i Spajic, Drkusic i Krunic srbi iz slovenije i bosne. Posle jos igrali Ilic, Radonjic i Rodic.
Ali sve jedno lose, zato nam je i tu gde jeste repka u fudbalu a bice jos gore jer nema klinaca nego nam igraju ove crne rage.
U kosarci je to malo drugacije u kk zvezda, ima crnaca ali ima i nasih sto igraju ulogu u timu.
Nije meni problem trenutno stanje oko sporta, slicno kao i u drustvu svestan sam svega. Nego me nervira stav grobara sad kad je njima lose u fk, do juce i u kk, kako je pre 15 godina i manje sve bilo med i mleko, ovde kod nas je lose i gore. U kakvom stanju je zvezda bila pre 15 god i manje, tad su pevali k....a gasi se i ostale bljuvotine i sve im bilo potaman, i tole karadzic i tadic, i dacic, i dulo mag. Sve su to ista go....a samo drugo pakovanje sad sa ovim trenutno...Eto svestan si sta se desava i kakva je svetla buducnost srpskog sporta . I sto se onda energija gubi na prepucavanje izmedju grobara i delija ? Jel se na taj nacin izbacuje negativna energija i lece kompleksi ciji je veci ?