SPORT-Opšta tema

Звезда поново неће искористити термин на терену у време одигравања утакмице.
Скинули смо гаће одмах и пре него што смо ушли у авион.
Да пошаље Мурињо оне његове аутобусе....

"Neću ni gledati tabelu do februara, a kamoli da razmišljam o tome",

Рекао вам нови тренер да се не гледа табела... није ми јасно да нису могли да нађу неког бољег... овај пијани главоња никада ништа није урадио и свуд је засро где год је радио...

Могли су да искористе неког из млађих категорија или неког перспективног да га мало направе и дотерају да примени нова знања из савременог фудбала... само што такви не постоје у Србији... ни за Звезду ни за Партизана... наши тренери пијани исфрустрирани метузалеми... лудаци као Лалат или ћутопизде као онај и ТСЦ-а који се само лизао па побегао чим је могао... немам ја ни неко претерано мишљење ни о Милојевићу... и он вози и даље мурињовски аутобус иако има играче да можда игра нападачки... а ово што Звезда напада није нападачки фудбал... или су то само сегменти нападачког фудбала... или стварно и он и играчи имају свој лимит... јбг... да су бољи не би ни играли у Србији... то неће да промени ни евентуални успех у Милану данас...

Зато да се не надамо неким фудбалским успесима....

https://sportske.net/vest/domaci-fu...titula-necu-gledati-tabelu-do-februara-530774

Poslednja izmena:

Article 18 Equality of points – league phase​

18.01
If two or more teams are equal on points on completion of the league phase matches, the following criteria are applied, in this order, to determine their rankings:
  1. Superior goal difference in the league phase
  2. Higher number of goals scored in the league phase
  3. Higher number of away goals scored in the league phase
  4. Higher number of wins in the league phase
  5. Higher number of away wins in the league phase
  6. Higher number of points obtained collectively by league phase opponents
  7. Superior collective goal difference of league phase opponents
  8. Higher number of goals scored collectively by league phase opponents
  9. Lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received by players and team officials in all league phase matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points)
  10. Higher club coefficient (see Annex D)
Члан 18. Једнакост бодова – фаза лиге
18.01
Ако су два или више тимова једнаки по броју бодова по завршетку утакмица првенствене фазе, следећи критеријуми се примењују, овим редоследом, да би се одредио њихов пласман:
Врхунска гол-разлика у лигашкој фази
Већи број голова постигнутих у лигашкој фази
Већи број голова у гостима у лигашкој фази
Већи број победа у фази лиге
Већи број победа у гостима у лигашкој фази
Већи број поена збирно освојених од стране противника фазе лиге
Супериорна колективна гол-разлика противника у фази лиге
Већи број голова постигнутих збирно од стране противника у лигашкој фази
Нижи збир дисциплинских поена заснован само на жутим и црвеним картонима које су добили играчи и службена лица у свим утакмицама првенствене фазе (црвени картон = 3 бода, жути картон = 1 бод, искључење за два жута картона у једној утакмици = 3 бода)
Виши клупски коефицијент (видети Анекс Д)

2024-10-01-125304.jpg

Ако вас занима зашто је Звезда 25. на табели... Ови изнад су дали гол у гостима а Ђирона није дала гол код куће... Од данас смо у горњој половини.. чим иЦепамо Интернационале... :)

Poslednja izmena:
Трећа утакмица заредом како мења формацију игре.

Фаул који је судија једва дочекао да свира али то је и нормално за репутацију Звезде који износи -1.

Голман опет прима гол у свој угао иако је лопта добила благи ефе од живог зида.
Напатићемо се са голманима....

Bio je faul ali za Zvezdu.Maksimoviću izuli kopačku-faula nema.Teško tako se može dobiti takva ekipa.Da nema pojedinih grešaka zadovoljan sam igrom.Glazera se bojim i to sam već pisao.Ne stoji dobro prilikom slobodnih udaraca.

Meni cudno kako ovo nije penal, cisto igranje rukom. Jedino ako se zato sto se odbila od njijovog igraca ne racuna ruka....

Nema opravdanja za poraz ali su par sudijskih grešaka itekako uticale na rezultat.Mislim kod trećeg gola da iako se naš igrao pred golom nad njim je napravljen faul koji naravno nije sviran.

rade krunic od 6 primljenih gola do sada u ligi sampiona zasluzan direktno za 3...vrlo vrlo lose njegovo izdanje realno do sada

1 gol iz slobodnog
2 gol iz greske krunica
3 gol iz greske spajica
4 gol penal

kako glupo nevera

Salzburg kuci od Bresta izgubio 0-4
Yang bojs primio 5 od Barse
Dortmund unistio seltik sa 7-1
Slovan primio kuci 4 od Sitija

mali Maksimovic sa 17godina---ako ga terza ne uvalja nekom vec na zimu(sto me nebi cudilo) vredece 30miliona vec sledece sezone

Lule nefrljaj se molim te sa tim milionima, tako ste pričali i za onog iz Radničkog iz Niša i gde je sad.

neznam jbg

pa imali smo jbg Jovica pa smo ga odmah prodali bzv
malog Mijatovica eno ni neigra u americi il gde je
Joveljic otisao prebrzo
Nedeljkovic Kosta
braca Ilic evo ovaj se jedan vratio sad al to nije to a drugi eno igra u torinu i standardan reprezentativac

al jbg kad terza mora da zivi od necega

Lule Mitrović sad se setio, slična situacija kao i sa ovim malim Maksimovićem. Čim je došao u Zvezdu odmah poziv i u reprezentaciju.

Lule Mitrović sad se setio, slična situacija kao i sa ovim malim Maksimovićem. Čim je došao u Zvezdu odmah poziv i u reprezentaciju.
И тог Митровића су увалили касно... гурали га кроз репку да набије СВ па се нешто повредио па на крају отишао за релативно мале паре...
Али мађија бриљира... ладно је дао изјаву италијанским новинарима да је мали Максимовић чудо-мудо, авиони-камиони и да ће да разгузи Интер у сред Милана... малог нису много штедели а могли су и да га упропасте... боле мађију за резултат он види само паре... и овог малог гура преко репке да га ували док се не повреди... и Лучић је био скоро пред трансфером али се повредио... сад је тамо офк-а, имт... панчево, старчево... кад процене да могу да га увале вратиће га у први тим...
Нисам сигуран да ли ћемо успети овог Недајеа да увалимо... онај извикани са десног крила који је најбржи играч у европама изгледа да је све заборавио...

Могу да кажем да је ово разочарење... лепо су писали Партизановци да је боље да смо ишли у лигу европе да се не брукамо... то што су друге пунили никакве везе нема са тим што нас пуне... замислите да су жабари играли пуном паром... или да су извели најбољи тим од почетка... Иде се у Монако... и они ће да нас напуне ако се нешто не промени... нисам сигуран шта...

Модификоваће уефа-мафиа и ову лигу... убациће по шест клубова из лиге петице јер ови мали клубови служе само за гол разлику...

Nebo i zemlja dva igraca

Mitrovic je imao bio vec mozda i preko 20godina kad je dosao u zvezdu

Mali maksimovic je 17godina
Najbolje ocenjeni igrac juce protiv Intera ,ne od strane terze madjije nego svetskih novinara
Od 33 pasa 31 je bio tacan
Sve duele dobio na zemlji sa igracima intera
Prvi sut ga povukla lopta,steta sto nije gurnuo za ndiajea
A onaj drugi vidi se da mali zna nacin kako je sutirao,brzina lopte,fulao gol za manje od pola metra

Kazem sve zavisi od terze sta ce biti sa njim

Realno mi smo odigrali dobar mec,razlika u kvalitetu sampiona intera i srbije ne merljiva

Tacno se vidi da sampioni svajcarske,srbije,austrije,slovacke,hrvatske kaskaju za ostalima
Slovan,yang bojs,zvezda,salzburg,dinamo

Tu ce da otpadnu i sturm,firona,bolonja

Ovaj format to posebno daje na znacaju,vidi se sto bi se reklo iz aviona

Cek bre po vama i ovu utakmicu ste bili dobri a primili samo 4.
Pa ako prodjete kao Hrvati ili Seltik i tada ce biti ma junacki smo se borili ali jbga opet taj sudija.

Vidim da ce na kraju biti merenja ciji je veci sa Dinamom, tj. ko ce da primi manje bodova pa po dobrom Balkanskom obicaju da bude ja sam bolji manje sam primio....

Pa vi takvu igru niste odigrali ni nepamtite.Svi golovi su naše greške a ne zasluga protivnika.

Nazad
Vrh