Ako ima ovde jos uvek objektivnih na obe strane, sta mislite sta ce sada biti u kosarkaskim krugovima?
Надам се да ће се успоставити неки ред. Мислим да пијани даниловић није био добар организатор као што је ћоки. А о њему као човеку такође имам огавно мишљење.
Мада ће ћоки и даље да пише саопштења и за КСС и за Звезду.
Да се исфорсира домаћа лига или да се преко АБА направи пролаз ка еуролиги. Ако два клуба добију директну лиценцу неће бити потребе за аба лигом.
Да се обнове млађе категориј и да се створе нови играчи за први тим репрезентације.
Да се створе нови млади трененри. Као и нове поштене судије.
Да се у све светске асоцијације убаце наши људи како би имали утицај на извору догађаја.
Partizan s obzirom na broj stranaca ne verujem da planira da igra KLS i kup to je jasno.
Срамота је за један клуб који се финансира од стране државе директно и посредно преко компанија које раде са државом да не игра кошарлкашку лигу Србије и Куп. И да мислим да је требало да буду кажњени и верујем да ће ћоки једва дочекати да их кроз одговарајуће органе казни ако не буду играли та два такмичења.
Такође мислим да ће Партизан да игра оба такмичења.
Citam jutros Zvezda trazila da se kazni Partizan zbog vredjanja na utakmici Partizan - Borac, sto je apsurd
Апсурд је што се тражи казна за клуб а проблем су навијачи. Мада ни клуб није изузет од кривице. Клуб се није оградио од навијача а требао је него је Обрадовић потписивао као уговор са њима па их је послушао на оној прекинутој утакмици да не играју без навијача. Јесте капитен читао неке поруке али капитен није клуб него клуб треба сам да прекине утакмицу када се вређају било чији чланови породице а вређали су трудну жену и женску децу...
Ни навијачи Звезде ништа нису бољи а то што се оно говедо вређа не погађа никога... осим њега самог...
Кривица је и до АБА лиге која треба оштрије да кажњава испаде навијача играњем пред празним трибинама па ће за два кола лиге сви да буду мирни. Али онда мора да се казне и рвацки и сви остали клубови.
Мене нешто друго интересује...
Ево одговора из АБА лиге написаног на рвацком... да ли су пропозиције и на СрБском језику? Веб презентација је на енглеском!
„Strogo se zabranjuje gledateljima i svim prisutnim osobama na utakmicama vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i spolnoj osnovi, prije, tokom i nakon utakmice“.
U takvim situacijama, kao što sigurno znate, primenjuje se Članak 43.2 Propozicija takmičenja, koji predviđa da delegat utakmice obavesti prvog sudiju, a koji nakon toga primenjuje Pravilnik o radu sudačkog odjela, regulisano tačkama 12.9, 12.10. i 12.11, pomenutog Pravilnika.