SPORT-Opšta tema

32 posle ovog kola.Čitam da se tuku u Realu i ako sada ne iskoristite,baj baj.A mi ćemo 12 osvojiti.

Реал се нудио али почетак четврте четвртине је био пресудан. Додуше Реала је помало и ке*ало.
Партизан много игра на тројке и то ми се не свиђа као што ми се не свиђа када то ради и Звезда.
Сад ако је то тактика да се направи да играч остане сам па има слободан и отворен шут онда је то мање више у реду али ако се сили тројка онда то није добро.
Биће боље...

Глазер је опет примио аматерски гол. Шта је потребно да оде на клупу?

Шта мислите ко ће бранити против Радничког?

Gde ste grobari.Izlazite iz rupa.Nije sramota izgubiti.Kada sam pisao da igrate na individualni kvalitet vi se smejete.Zbog podbacivanja nekih vi izgubiste utakmicu.Krivac,Panta.

Реал се нудио али почетак четврте четвртине је био пресудан. Додуше Реала је помало и ке*ало.
Партизан много игра на тројке и то ми се не свиђа као што ми се не свиђа када то ради и Звезда.
Сад ако је то тактика да се направи да играч остане сам па има слободан и отворен шут онда је то мање више у реду али ако се сили тројка онда то није добро.
Биће боље...

Глазер је опет примио аматерски гол. Шта је потребно да оде на клупу?

Шта мислите ко ће бранити против Радничког?
Pa Real je izgubio utakmice takos to je primao mnogo trojki, logicno da ce i partizan to raditi.
ALi, centarksa linija nas je oduvala

Smiri se Zoki,opet samo gledate u tuđe dvorište.
Tek je početak,ovaj tim se tek uigrava.Polako,doći će to sve na svoje.
Gledaš kod nas a ćutiš kao zaliven o tome šta vam se desilo u ABA ligi.Ne kažeš ni šta je Čoki izjavio koliko ćete imati poraza u ABA ligi :haha:
Kaže obećao mu zalizani.

Poslednja izmena:
Coki je najavio 20 i nesto pobeda cini mi se u EL sto je iha optimisticno
Prosle godine je Virtus krenuo nesto spektakularno nanizao silne neke pobede pa na kraju nije ni otisao u odigravanje.
Partizan Ima LUnberga, Marinkovica, Brauna, Bongu i oba Dejvisa sa EL iskustvom, aj Balsu mahaca peskira tu i ne mogu da uracunam.
E sad dal je ovo neiskusna ekipa ili neugrina zavisi ko kako posmatra.

Zanimljivo je kako EL suspeduje Kampaca pa ga vrati, Teodosic prosle godine dobio 3 utakmice zbg slicnog ponasanja ali jbga on je Srbin i igra samo za neku tamo CZ.

Мени се свиђа Вања Маринковић... некако има шлифа и храбрости а има и шут... мислим да му фали мало физикалије... али мислим да ће га Обрадовић утуцати са сталним притиском и приговарањем... Знамо да он тако узме неког нашег па га *уца целе сезоне... зато су сви наши и побегли из прошлогодишњег Партизана. Када црнци греше он се нервира па онда седне на клупу по пар минута... а овог јадника пумпа непрестано...
Али и даље ми је интересантно како противнички тренери гледају ка Партизановој клупи и пуцају од поноса кад га победе.

Мање ми се, за сада, свиђа овај Партизан од прошлогодишњег мада су они играчи били зли. Ове још нисам упознао и (мало их) гледао али за сада изгледају као да немају идеју шта да раде и има много набијања и силовања лопте и исхитрених шутева... падају на форе искусних противничких играча... али то ће све Обрадовић да утегне.

Писао бих и о Звезди али нисам гледао утакмицу... јбг... они исечци из арене само приказују да је била одлична атмосфера... и да су навијачи ту само кад су еврролигашке утакмице... надам се да ће се то променити.

А када почну навијачи Партизана да навијају на јна да ли ће да опадне посета на кошарци?

Ево добићете новог преЦедника... мало је турцима један фудбалски клуб...

Meni se čini da će možda Pokuševski biti na tacni Obradovića da ga malo isčeliči.
Opet Vanja je kapiten još naš mora da ujeda

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Čisto pričamo.Nemojte se odmah ljutiti.Juče je bilo i par sudijskih grešaka,više na štetu Partizana kao i Zvezdi protiv Baskonije.Prošlosezonski tim Partizana bi dobio ovaj Real sigurno sa10+.Vi imate dobre individualce i Turkoglu ih suviše forsira.Juče su morali igrati Balša i Nakić koji je odlično počeo i posle nestao na klupi.Treba da Turkoglu uči od Sveropulosa.Kako igra Kenan,kako Kodi,Daum,Plavšić.Svi po malko i nema tu pardona.Kod Turkoglua je u stanju da igra jedan igrač,celu utakmicu.I tvrdim da su porazi vaši zbog trenera ali vi to nikada nećete priznati.On je bio najtrofejniji trener i to je to Kada tebe Grk 7 puta presliša (8 ne računam),mislim da se tu treba zamisliti ko je krivac-ekipa ili trener.Da ti sve igrače oteraš.Da su loši pa onda i da pređeš preko toga ali on je njih morao da otera jer je i sam svestan svoje krivice i sada svedoka nama.I videćete kako ćete se razočarati.Eno već Dejvis izlazi iz ritma,Ninikina se probudio na -15 Trenutno su Bonga Sterling najstandardniji.Marinković je dobar ali je jedan od glavnih krivaca za sinoćni poraz.Kod Zvezde se niko ne ističe,svi šutiraju 5x u bunar pa jednom pogode.Dobili su utakmice zahvaljujući samo dobroj odbrani.A slabosti su se videle protiv Splita i Dubaia.

Meni se cini da su igraci koji su bili na OI u slabijoj formi i da ce tek tamo oko ng da se pokrenu, mislim na Dobrica, Bongu, Davidovca(za njega se zna taj krece kada se probudi iz zimskog sna), nekako mi Marinkovic se tu izdvaja ali opet on je manje igrao od Dobrica.
Partizanu i dalje je skok problematican sto sam ocekivao da ce se popraviti dolaskom Bonge, novog centra Brauna.
Sinoc je i nesto mnogo koseva primljeno iz druge sanse nakon skoka a to kad imas Tavaresa i Ibaku u obrucu ne smes da dozvolis, mora da se sve to skuplja.
Cini mi se da je ekipa fizicki jaca, takodje igraju odbranu, napad ocekivano ne stima jer su tek zajedno 4 utakmice.
Videcemo sl nedelje prosto mora da se dobiju Bajern i Makabi

Kod zvezde nije mi se svidelo preksinoc dal je bio Kenan ili Mekentajer, da trojku i sledeci napad brzo sutira trojku i dobije bananu, to prosto ne sme da se desava.
Zato Kalina i Bolonboj za sada obecavaju, Jago je slab deluje da je zaluta u EL

Ja ne znam za kakvu velicinu vi smatrate KK Partizan kad su vam ocekivanja da mozemo pobediti Real kod kuce. Koliko klubova je to uspelo u predhodne dve sezone?

I naravno mediska hajka se nastavlja,bolan poraz,losa partija,lose vodjenje bla bla bla.

Da je mezimica u pitanju bilo bi hrabra igra,borbena ekipa,izgubili su samo 9 razlike itd itd...

Držite se vi smo vašeg Mutoglua i dobro vam biti neće.Moraćete i ove sve zamenuti jer su lošiji od onih prošlih.

Dobro Zorane videcemo kako ce proci mezimica u Madridu sa super talentovanom i uigranom ekipom + svetskim magom od trenera.

Vidim da ste uspaljeni jako,nasovi kazu. Navijaci zvezde vec kupuju karte za fajnal for.

Ja ne znam za kakvu velicinu vi smatrate KK Partizan kad su vam ocekivanja da mozemo pobediti Real kod kuce. Koliko klubova je to uspelo u predhodne dve sezone?

I naravno mediska hajka se nastavlja,bolan poraz,losa partija,lose vodjenje bla bla bla.

Da je mezimica u pitanju bilo bi hrabra igra,borbena ekipa,izgubili su samo 9 razlike itd itd...
Ne znam ko je mezimica, kome je vucic platio sa otera 12 preskupih crnaca i dovede drugih 12 za jedno leto. Preskup tim poslednje tri godine bez idednog trofeja i rezultata. Samo vi bodrite vasu instituciju iz drzavnog budzeta.

Dobro Zorane videcemo kako ce proci mezimica u Madridu sa super talentovanom i uigranom ekipom + svetskim magom od trenera.

Vidim da ste uspaljeni jako,nasovi kazu. Navijaci zvezde vec kupuju karte za fajnal for.
Izvini kolega ali ja nisam tako pisao o Zvezdi ali sam uvredio tvog mezimca koji je za 3 sezone osvojio 1 trofej.To vas tišti više nego išta.Zvezda je sada bolja nego prošle godine ali su i ostali dobri.
Što Real nije pobeđen sinoć-obratite se Turkoglu koji neigra sa celim rosterom.Ne daje da Nakić bude najbolji igrač jer onda ne zna kako bi opravdao skupe Sudance.

Nazad
Vrh