Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa Real je izgubio utakmice takos to je primao mnogo trojki, logicno da ce i partizan to raditi.Реал се нудио али почетак четврте четвртине је био пресудан. Додуше Реала је помало и ке*ало.
Партизан много игра на тројке и то ми се не свиђа као што ми се не свиђа када то ради и Звезда.
Сад ако је то тактика да се направи да играч остане сам па има слободан и отворен шут онда је то мање више у реду али ако се сили тројка онда то није добро.
Биће боље...
Глазер је опет примио аматерски гол. Шта је потребно да оде на клупу?
Шта мислите ко ће бранити против Радничког?
Ne znam ko je mezimica, kome je vucic platio sa otera 12 preskupih crnaca i dovede drugih 12 za jedno leto. Preskup tim poslednje tri godine bez idednog trofeja i rezultata. Samo vi bodrite vasu instituciju iz drzavnog budzeta.Ja ne znam za kakvu velicinu vi smatrate KK Partizan kad su vam ocekivanja da mozemo pobediti Real kod kuce. Koliko klubova je to uspelo u predhodne dve sezone?
I naravno mediska hajka se nastavlja,bolan poraz,losa partija,lose vodjenje bla bla bla.
Da je mezimica u pitanju bilo bi hrabra igra,borbena ekipa,izgubili su samo 9 razlike itd itd...
Izvini kolega ali ja nisam tako pisao o Zvezdi ali sam uvredio tvog mezimca koji je za 3 sezone osvojio 1 trofej.To vas tišti više nego išta.Zvezda je sada bolja nego prošle godine ali su i ostali dobri.Dobro Zorane videcemo kako ce proci mezimica u Madridu sa super talentovanom i uigranom ekipom + svetskim magom od trenera.
Vidim da ste uspaljeni jako,nasovi kazu. Navijaci zvezde vec kupuju karte za fajnal for.