Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako uspemo Slovence da dobijemo i to je znak pitanja.Pa sad sabiraj koji ćemo biti.Ево Пантић каже да је лимар претио и спречио Миротића да дође у Партизан.
Партизан је сам себи довољан.... не треба му ''помоћ'' од других у рушењу самог себе...
Ajd me podseti koji su to bili fudbaleri Ivanov i Bane Jovanovic?? Za Rukavinu znam.Nemamo bekove, od Ivanova, Baneta Jovanovica i Rukavine nemamo uopste nazad bekove, sto je meni prosto neverovatno, ako se doro secam ZIvkovic mu igrao na Svetskom malo krilo malo beka sto on fizicki ne moze da izdrzi.
Mozemo da damo go ali ce primimo 2
Ha ladno sam Ivanov umesto Kolarova i Bane IvanovićAjd me podseti koji su to bili fudbaleri Ivanov i Bane Jovanovic?? Za Rukavinu znam.

Eno Duljaj se buni sto golman Jovanovic i Bazdar nisu otisli na EP.Šuplji smo ko Švajcarski sir.Piksi ne zna gde udara.Zvezde treba držati malo na klupu.Bolje da je pokupio iz naše lige.ima dobrih momaka.
Ma sad je kasno ali treba u tom pravcu razmišljati ali nema ko.Golmani su OK i Rajković i Vanja a i Jovanović i Baždar imaju potencijala.Još se nusu dočepali para pa bi izgarali za reprezentaciju ali ovi što su se nafatirali baš se nisu ubili od trčanja naročito protiv Austrije.A ništa bolje neće biti ni na EP.Tu izuzimam Pavlovića koji stvarno daje sve od sebe i možda još par njih ovo ostalo kao da gledam Partizan.Eno Duljaj se buni sto golman Jovanovic i Bazdar nisu otisli na EP.
Pa za takav rezultat su mogli povesti i Zvezdinu i Partizanovu decu.Ako ne bi i više golova dali.Gubimo 3 utakmice.Mozda uvaljamo 2-3 gola.Mitar i Vlahovic.