emigrant
Član
Stali su Oskarovci na vređanje Oskara i Vesne i tada su rekli da će izaći s terena.Sve ostalo je samo pokušaj da se opravda bekstvo s terena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si i ti......?? Lepo se vidi da decaci skupljaju predmete pre nego sto Zvezda resi da se povuce, takodje pre povlacenja Avramovic pokusava da smiri gledaoce da ne bacaju svasta u teren. Ako vec pisete i interesuje vas istina bar pogledajte pazljivo taj snimak. Zasto mi ne vredjamo Vesnu Obradovic??Privatna liga.
5 minuta prekid zbog vredjanja Vesnice i sizoja. Onda odlucuju da se povuku, pocinje gadjanje. Da je gadjanje pocelo i ranije sta se cekalo 5 minuta ?
Ajde nemojte izvrtati,pogledaj dobro.Prekinuli su igru na pominjanje Vesne i Oskara i tada su već rekli da će izaći s terena ako se nastavi vređanje Vesne a tek kasnije su počeli gledaoci ubacivati predmete.Zbog ubacivanja predmeta nije prekinuta ni utakmica u Pioniru a bacano je svašta i vređani igrači i trener Partizana pa niko nije napustio teren.Jel si i ti......?? Lepo se vidi da decaci skupljaju predmete pre nego sto Zvezda resi da se povuce, takodje pre povlacenja Avramovic pokusava da smiri gledaoce da ne bacaju svasta u teren. Ako vec pisete i interesuje vas istina bar pogledajte pazljivo taj snimak. Zasto mi ne vredjamo Vesnu Obradovic??
Rastero ih Zeljko kao macke sa jebista.Ovo Panter bega iz partizana,video da je Lazic produzio ugovor i odma paljba za ni manje ni vise za Izrael
S A M O ?Jake egzibicije na malom kalemegdanu... Pojacanja samo pljuste...sad nam je jasno zasto je na pola sezone leglo 5 milki.
A mi kao ne znamo da su Zvezda i Partizan njemu kao dvoje dece.Sve vreme im čantram da je Sultan najveći krivac ali oni ne navijaju za Partizan nego za Turčina.
Tu si u pravu.Zvezda je bila ta koju tuče.A mi kao ne znamo da su Zvezda i Partizan njemu kao dvoje dece.
Jedno miluje do besveti a drugo stalno tuce. I onda se ostali pitaju sto se deca mrze.
Pa tuce ga kad je los djak i pada pod uticaj okoline.A mi kao ne znamo da su Zvezda i Partizan njemu kao dvoje dece.
Jedno miluje do besveti a drugo stalno tuce. I onda se ostali pitaju sto se deca mrze.
Ja mislio za Oskara,ipak je on picousti.Sve vreme im čantram da je Sultan najveći krivac ali oni ne navijaju za Partizan nego za Turčina.