A kakvog to uticaja tacno ima na kuglanje, bocanje, rvanje, stoni tenis itd?
Ima vise od 15 pa mzoda i 20 godina kako smo ovakve razgovore vodili kao klinic i SD Zvezda je imala vise trofeja, opet to nema ama bas nikakav znacaj jer se u Srbiji prati fudbal koliko god on dno dotakao, koliko se u blatu valjao, kosarka kada reprezentacija ima uspeha i oba beogradska kluba, odbojka se pratila u vreme brace Grbic, rukomet u vreme Skrbica i te generacija, vaterpolo koliko je titula doneo slabo se pratio, zenksa odbojka u vreme Anje Spasojevic. Tenis malo u vreme Bobe malo vise u vreme kada Novak pobedjuje i to je to.
Jokic je lepo zakljucio mi ne pratimo sport mi pratimo rezultate.
Gledam po sebi i po okruzenju, uglavnom iz moje generacije u osnovnoj i srednjoj vise je bilo Zvezdasa, zasto, zbog 91, Deje, Mihajlovica, Panceva...
iako je Partizan osvojio EL to nije uticalo na povecanje broja navijaca vec iskljucivo fudbal.
Jednom prilikom sam pitao dedu zasto je takva situacija pa ima vise Zvezdasa kaze on meni Zvezda je bila narodska ekipa(misleci na fudbal) a Partizan vojskin.
On licno je poceo da navija za Partizan kada je gledao Bobeka na JNA dok je sluzio vojsku, takodje, jedan je od malog broja lokalaca koji je navijao i za Radnicki iz Nisa, isao biciklom vikendom sa kolegom sa posla do Caira (15km u jednom pravcu) da gleda Radnicki
To ko ima veci broj trofeja je kao merenje klinaca ciji je veci tj. duzi