BLOKIRAN SIDa nije bilo Pantera kojeg ti podmećeš umesto Rumenoglua kao žrtveno jagnje tek bi onda bila katastrofa.Da smo mi sinoć imali tako lošeg Pantera dobili bi Barsu.Pa sad ne znam ko je amater.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
BLOKIRAN SIDa nije bilo Pantera kojeg ti podmećeš umesto Rumenoglua kao žrtveno jagnje tek bi onda bila katastrofa.Da smo mi sinoć imali tako lošeg Pantera dobili bi Barsu.Pa sad ne znam ko je amater.
BLOKADAUdari im u rak-ranu.Sve im diraj samo Rumenoglua ne diraj.
IGNOREVi 11 a mi 12.Toliko ste iznad nas.Trenera koji je BIO.Znaš li šta znači BIO.Možda dogegate u završnicu ali šta ćete uraditi.Odigraćete 1 utakmicu više od nas.Grk će ostati u to budi siguran jer ako ništa ne nameste ima da vas deljemo kao zadnja 2 puta.Biće,otkud noću avioni.
![]()
Kolega pa kad je bilo sklanjanja, morali smo da vas pustimo.Šta misliš koliko ste uspešni kad vam je Gilespi gasio svećice.Nije imao Turkoglu rešenje za njega![]()
URGENTNA PORUKA MODERATORU DOBRINCANUKoji problem imaš.Šta želiš da postigneš.
Jesi li to gepekovanje od Vujosevica naucio??URGENTNA PORUKA MODERATORU DOBRINCANU
Hoces li ti da reagujes i zastitis neduzne clanove ovog foruma od izvesne osobe koja ima 14 000 postova ,ja bih licno krenuo za Kikindu da ga nadjem ali mi je mali gepek u opel corsi c ali posto si ti blize zamolio bi te da ga gepekujes umesto mene .Ali ako se bude mnogo otimao slobodno ga vezi i obavezno flaster jer ovo zlostavljanje forumasa je totalno van kontrole .Ja sam iscrpljen od ovog coveka totalno on bi morao da koristi nesto za raspolozenje jer ako on nece pocecu ja sigurno![]()
Mi smo ga zbog obilatog pisanja i zalaganja za sportsko drustvo partizan, nazvali vodja navijaca.Čiji vođa.
On se prihvatio jednog ozbiljnog zadatka, to sto ga neki od vas ne prihvataju, ali ga podrzavaju to je vec problem. Ne treba ti ni Vucic pa te vodi.Odakle ta konstatacija meni vođa netreba.
Vi imate svog vođu.Onog što ste uramili.Vas vodja sa foruma.
Vodi on i vas priznali vi to ili ne.Vi imate svog vođu.Onog što ste uramili.