Pitas u privatizovanoj drzavi STO OVO STO ONO
Srbija je postala kolonija sve je prodato u bescenje i izvore vode su prodali .Tebi su komsije u Vojvodini Arapi i masa tajkuna a celokupna proizvodnja je obezvredjena i obesmislena .Moze da se desi da radis nekoliko godina sa nulom a moze da se desi da krenes da pravis i bunare a moze da se desi i da ti porez na zemljiste bude uvecan 3 puta i da ti ukine subvencije jer ti kao proizvodjac nisi potreban zadnjoj posti koloniji Srbije .A moze da se lako desi i da vecina mladih napusti sva ta mala mesta po Vojvodini sto se i dogadja i koja je onda svrha svega .To isto se dogadja i kod nas u vocarstvu sve preslikano a ovo sto pricam nije pesimizam jer ja sam veliki optimista u zivotu to je samo neko realno sagledanje stanja i pravca gde smo mi krenuli .Tako da cak i bilo kakav bizarni humor na ovu temu ne moze da prija i nemoze da bude smesan .
Sto se tice Duleta on je covek zavrsio uspesnu karijeru a srusen je od ljudi koji preko tudjih leseva gaze i dolaze do nekog cilja .Njega nisu onesposobili jer je radio kao trener u mnogo Evropskih zemalja .Ali sam taj nacin teranja kvalitetnih i ljudi od struke stvara paniku i pravi razocarenje .Imamo mi mnogo istaknutih velikana priznatih u svetu kojima nazalost nema mesta ovde ali ne treba se sprdati sa takvim temama jer to moze da bude sve samo nemoze da bude smesno