MilanM
Član
Napadacki je Partizan igrao bolje kada su Smajli i Kaminski igrali vise, ali smo primali po 50 za poluvreme bez problema, sada igra u odbrani deluje oke ali napad koji je vazio za najubojitiji u prvom delu sezone pocinje da pada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tempira Rumenoglu formu za april.Šta vredi kad ih nema na utakmici, Naneli pokida Makabi a juče ga nema. Nije mu to prvi put sem PJ koji igra konstantno dobro drugi su van forme ili igraju po sistemu toplo hladno.
Istina je da mi padamo ali za to vreme vi tonete u klonjaru .Nego ono sto mene zabrinjava je DA SE COCI064 ZATVORIO U SEBE I TIHO JECA A MUCENI LULE28 OTKAKO JE PUKO KO CERNOBIL NA KLADIONICI NEMA GA NIGDE NA VIDOKRUGU ja se barem nadam da je to jer ako nije to onda si ih ti tvojim bizarnim analizama ubio u pojam totalno .Rasteraces nam dragocene clanove jer gde tvoj post prodje tu vise srece nema ostaje samo garez i tuzne uspomene .Jesi li gledao tabelu.Vi samo padate,koliko ja vidim a mi mic po mic gore.U sledećem kolu stižemo vas za 1 pobedu.Slična situacija kao prošle godine,kako ste vi nas motali i prestigli.
Da je Kaminski igrao više dobili bi meč.Ali čuveni Turkoglu ga izbaci posle prve greške i više ga ne uvodi.Mada je bilo rezonsko dodavanje.Pao je bio loš sinoć.Kaboklo je dobar igrač ali je komletna ekipa lošija.Dok su igrali Kaminski i Smajli,sve je to bilo mnogo bolje.

Ti si moj idol samo nastavi u istom ritmu najaci si jaci se jos nije rodio ZIV BIO LEGENDOGde si ti bio da daš prognozu za sinoćnu utakmicu.Vuna Kićo.
Moje analize su 100% tačne ali vam ne odgovaraju.A šta ću ti ja.Zaključak.Loša igra oba kluba.Meč naš sa Baskonijom je bio mnogo kvalitetnije ili ti i ta konstatacija ne odgovara.Padoste li vi na 11 mesto ili ja nisam dobro video.Žalgiris,Monako Virtus-koliko dobijate od te 3 utakmice![]()
![]()

Ne šalim se.Nadam se da se šališ za ovu konstatacija za Smarta, Aba liga plafon.

kao da su se kamenjem bacali na boga a jos uvodili embargo zabranjivali nevakcinisanima sikanirali po medijima kritikovali i kako bizarno TESKA VREMENA ZA KRALJEVSKI SPORT bice tesko Noletu zbog prevelike vrucine ali nadam se da ce on to resiti na iskustvo 2 velika meca u polufinalu slede takmicenje odavno nije bilo ovako jako konkurencija sve zesca kvalitet igre vrhunski .Mozda i finale pre finala DACE BOG DA BUDE 25 GRAND SLAM