Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a mi smo kao bolji pajseriOd kakvih pajsera smo mi izgubili veceras. Nemamo nikakvu igru. Skok ne postoji.
sveti petar apostolKo je sad kriv, Željko, Savić, Bodiroga, pun mesec?
Još u prvom kolu je Duško rekao da ne može da se zasniva igra na šutu.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Cekamo sutra ujutru jutarnji program .Ko je sad kriv, Željko, Savić, Bodiroga, pun mesec?
Neka teorija zavere nešto, daj deder pretvorismo se u uvo.Dobro je.Sad bar više ne treba da se sekiramo.To samo partizan može da dobije sa 20 i kusur poena minusa.
Pročitaj šta sam napisao ni mi nismo bolji.Samo veliki klub neće mnogo bolje proći u EL.Nemoj mnogo da se nadaš.
Na žalost.Ostaće da se nadmećemo na našim prostorima.Mislim da je kup najveći domet u Evropi.Pročitaj šta sam napisao ni mi nismo bolji.
Sta se ti trpas sad sa zeljkom, bodirogom i ostalima, ko ti je sad njih spominjao?Ko je sad kriv, Željko, Savić, Bodiroga, pun mesec?
Ko ti drma kavez?Sta se ti trpas sad sa zeljkom, bodirogom i ostalima, ko ti je sad njih spominjao?
Da ste okrenuli sad bi se sirio po forumu. Ti si vec bio upisao pobedu protiv Albe.Dobro je.Sad bar više ne treba da se sekiramo.To samo partizan može da dobije sa 20 i kusur poena minusa.