emigrant
Član
Najskuplji tim Zvezde ne može da pobedi najslabiji tim Partizana.Šta vam to govori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ja vidim teraće sudija dok Zvezda ne izjednači... A što se tiče najskupljeg tima pa ovo su sve promašaji decenije a skupo plaćeni doduše ni Zvezda ni Čartizan se nisu proslavili u zadnjih deset godina sa transferimaNajskuplji tim Zvezde ne može da pobedi najslabiji tim Partizana.Šta vam to govori.
Imt će da vam presudiDajte Zvezdu da se igramo.![]()

Nema.Očekivano.Da je Zvezda dobila bilo bi gotovo prvenstvo.Čestitke Partizanu na borbenosti i pobedi.Ja sam najviše navijao za Duljaja jer bi on leteo sigurno.Sad se nadam da će Bahar spakovati kofere sa svim onima koje je doveo.Imali ko jači
Ma da vi jadni bez para u kk i fk pola ekipe vam crno. Svi igraju iz ljubavi premaI opet se vraćamo na citat maga Duška. "Dzaba vam novci moji sniovci".![]()
Svaka cast igracima Partizana uspeli su,bili su totalni autsajderi. Igra nam je katastrofa pogotovo nakon izlaska Natka... Ali bitna je pobeda.
Imaš pravo

Kao malo dete si... ne vredi raspravljati.Reci mi samo koliko kosta vas napadac i koliko treba igraca Partizana za njega jednog? Prestani da kukas jer su "Najskuplji opet razocarali".
I pratite sada medije i izjave madija... pisace se vise o porazu Zvezde nego o pobedi Partizana.
Ni jednu ruznu rec nisam napisao niti bilo kakav govor mrznje. Izneo sam ti samo cinjenice od kojih begas.Kao malo dete si... ne vredi raspravljati.
Ne vidis neke stvari realne, i previse si zaslepljen mrznjom prema svemu crveno belom...