Ti ćeš me onda izveštavati o košarci a ja tebe o fudbalu.Zorane a ja nepratim fudbal a koliko čujem baš ste loši.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ćeš me onda izveštavati o košarci a ja tebe o fudbalu.Zorane a ja nepratim fudbal a koliko čujem baš ste loši.

Pa ovih prvih sest amerikanaca kostaju vise nego cela aba liga zajedno. Plus trener. Svaki realan partizanovac to priznaje da je upumpan jako veliki novac u kk zarad mira u kuci pred izbore....po ko zna koji put vam pisem
od lige sampiona zvezda dobila 20miliona evra samo za ucesce
kupila dva igraca Hwanga i Serifa koji us kostali oko 11miliona
nadam se da je bar jasno toliko odakle pare fudbalskom klubu
sto se tice kosarkaskog kluba
zar zasta mislite da ova dva kluba imaju isti budzet? pa i priblizni,al realno sad
![]()
![]()

Tih 20 miliona smo zaradili od prodaje karata i plasmana u top 8.pa sta ima da se zapitamo
zvanicno budzet partizana je 20milki....potvrdio ostoja neki dan
ne mogu naprednjaci za dva kluba dati isti budzet i da budu dovedeni igraci istog kalibra tj da budu placeni toliko
jos kad se zna u ovih 12 godina od sns-a zvezda nikad nije imala veliku lovu da dovede igrace,da se ne ponavljam ima post u temi ko su cirbes,bili beron,de markus nelson i ostali
Jesi li rekao da ne pratiš fudbal.Prošli izbori e sad ćemo videti dali ce biti penal.
Zaboravio si i donacijeTih 20 miliona smo zaradili od prodaje karata i plasmana u top 8.![]()
Ako neko misli da su kuzmic, bjelica, raduljica, teodosic placeni vise od vasih crnaca sa drzavnim parama onda je u velikoj zabludi.Tih 20 miliona smo zaradili od prodaje karata i plasmana u top 8.![]()
Kako sad to,pa jel nije Ćoki izjavio da je ovo najbolji tim od kad je on u klubu?Ako neko misli da su kuzmic, bjelica, raduljica, teodosic placeni vise od vasih crnaca sa drzavnim parama onda je u velikoj zabludi.
A ta nasa pojacanja u strancima iz baskonije i ulma ako neko misli da je za evroligu ne prati kosarku. Ne mogu Nedovic i Mitrovic da izguraju celu sezonu sami ( i ovaj litvanac je imao par dobrih tekmi).
Ajd ne izmisljaj, da je hteo da navlaci ne bi vam svirao penal....Krenulo je navlačenje.
Kako da svira, i ponisti dva gola ako navlaci za nas? Bolje nista ne kazati ako nemas nesto pametno. Dobicete ovu utakmicu, ali opet vam krive zvezdine sudije. Kakva ironija.Penal je morao da svira zato što je bio čist kao suza