koliko je PSG skuplji od Tuluza ili Lorijena pa igrao sa njima X u prva dva kolaAko ti kazem da je FC C Zvezda skup neupotrebljivih jeftinih stranaca koji ce sluziti za gol razliku i za trpanje i ponizavanje u ligi sampiona ti umesto da mi verujes jer sam ogrizao u fudbalu ti citas jeftine rezijske medije koji manipulisu sa tobom i mlatis ovde sa nekim nazovi statistikama a istina je DA JE ULETELO 3 KOMADA OD EKIPE KOJA JE NA PAPIRU JEFTINIJA OD VAS MOZDA 670 PUTA A MOZDA I 820 PUTA A OVAJ SIBICAR IZ IZRAELA KOJI JE PLACEN 2 MILIONA SA PRATECIM OSOBLJEM ON CE PRIMITI U GRUPI 20 KOMADA LAGANO I ZA TO TI NE TREBA STATISTIKA JA SAM TU DA TI SAOPSTIM DA SE NE MUCIS DA CITAS STATISTIKE I OSTALE NEBULOZE![]()
Koliko je Barselona skuplja od Getafea pa igrala X sa njima
Cheslea od West Hema pa izgubio od njega
Bajern od Lajpciga a ovaj ga unistio 3-0 u kupu
mogao bi da ti nabrajam do sutra
----ON CE PRIMITI U GRUPI 20 KOMADA LAGANO---
neka i prime 30komada ali cemo igrati ligu samp dok vi necete biti u ligi konferencija tj evropi

.Ja sam ukazivao na jedan fin i suptilan nacin da moras da radis na sebi /mislim na duhovnom planu/ i da pocnes da citas i samim tim predpostavljam da bi doslo do duhovnog preporoda /AKO VEC NIJE KASNO/ i to bi bilo duhovno uzdizanje i oplemenjivanje jer ovako usled SABLASNE DUHOVNE PRAZNINE U TVOJOJ GLAVUDZI /a taj vakum se u tvojim godinama tesko odstranjuje desava se da smo nemi svedoci tvoje duhovne sterilnosti /a malo je reci sterilnosti to je vise Resavska pecina u glavudzi i odzvonjava da nema gde dalje i rekoh svedoci smo skrnavljenja ovako divnog foruma i jedne plemenite teme a sa tim izgovorenim bljuvotinama bacas ljagu na sebe na svoju porodicu i unhistavas jedan forum gde eksperti oplemenjuju i podizu sve na najvislji nivo