Znaci sta smo naucili na ovom forumu clan KALMAN058 rece VUCIC VAM PLATIO STRUJU

a CLAN ZOKI0230 iskusno zakljucuje NE VOLIM GA ALI NIJE ON NISTA KRIV STA HOCETE OD NJEGA

Nije tesko zakljuciti na osnovu ovakvih izjava a slusam ih non stop na svakoj krivini zasto ova kriminalna struktura ima 900 000 clanova sa svakodnevnim novim prilivom svezeg mesa .Juce me pitaju nasi ljudi iz Francuske zapanjeni RAZMISLJANJEM nasih penzionera STA SE DOGADJA

a ja im odgovaram da je izvrsen MENTALNI GENOCID i da je podhitno potrebna detoksikacija nervnog sistema ali da ce to ici veoma tesko .Nesto slicno su me pitali i nasi ljudi iz Kanade mnoge stvari im nisu jasne ali kako njima da budu jasne kada meni koji zivim ovde nije jasno sta nas je snaslo a ne ljude iz uredjenih sistema .
Kako god bilo jedno je sigurno SVI KOJI IMAJU ZAKASNELU REAKCIJU CE SHVATITI SIGURNO KO KOME DAJE I STA DAJE I DALI DAJE samo je pitanje kada ce ta informacija i definitivno zaziveti kod populacije koja nema senzor za raspoznavanje i detektovanje istine a vozovi prolaze i prolaze