emigrant
Član
Pitao si me jesam li žalio.Nisam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spavao sam kao beba.Ево, после (не)проспаване ноћи да ли је лакше или теже? Бојим се да ће све теже бити што се утакмица буде приближавала.
Е, сад мала анализа...
Нису ови Азер-индијанци бољи од Партизана него је у питању недостатак самопоуздања. И неуиграност. И пенал је био сумњив а и други гол је сумњив ако је овај њихов играч најближи голману био у офсајду. Онда је утицао на игру... али и судије су индијанци... одрадили посао јер шта представљају ови наши клубови...
Али увек сам сматрао да кад си бољи мораш то и да докажеш... Овако... биће тешко...
Kalman,pitanje je bilo prosto samo kolega clan nije odgovorio pa sam se raspisao ali ke i nebitno,proslosti su nam slicne i vladajuca struktura. Elem,i taj jovo popovic i tudjman i vucela i vazura i terza i covke po meni su sva ista govna koja nas svadjaju dzabe i sahranjuju mnogo lepu igru,oni se bogate i barataju klubovima kao da im je dedovina,dalje nije potrebno pisati po meni jer sam sve reko kratko,niti da dizem moje u nebo niti vase da bacam u blato. Takodje,ja ne smatram tebe ili cocija ili zorana ili luleta za neprijatelje vi ste moje kolege po muci ali navijate za drugi tim i to je to,ja vas sve postujem kao i kolege partizanovce,svadjamo se kao deca zbog gluposti,relativno smo svi pametni ljudi donekle a dozvolili smo i dosli na nivo da se raspravljamo za jova popovica za buljavog krcuna i ostale ljudske nule. I da,jq se ne pronalazim u pisanjima doticnog clana poznatog kao vodja nasih navijaca.Citam sad danasnje teme i divim se piscu.Vidim stigli ste do Krcuna a kad ce doci na red gen.Jovo Popovic a mozda i gen.Tudjman.Ponekad dotaknite i svoju istoriju a ovu nasu pamtimo mi dobro.Pocnite malo o Vuceli pa Vazuri a ne samo Terza a ponekad Covke monotono je volim malo ekskluzive.
Ne svatamo svi to tako,meni otac navija za zvezdu deda isto navijao,5 najbolja druga za zvezdu samo ja za partizan i nikad ali nikad nismo se bockali,malo mi je degutantno i glupo i decije,svi gledamo naravno kad imamo vremena i czv i partizan,meni je i drago kad nasi klubovi igraju sa nekim sa strane i navijam da nasi timovi uvek pobede jer to je i poenta,suvise smo mala zemlja da se i dalje delimo .Ali je i poenta ove teme da jedno drugog malo bocnemo a da se ovaj drugi ne naljuti.
A Vanja Marinković je u formi.On se najviše ispromašivaoSvi osciliraju ako ćemo realno.Dobrić i Avramović du nekako najsigurniji.Матори, излапели тренер и подршка од алкоса из Савеза.... скупа раде против кошарке...
Недовић који је могао да помогне екипи... и који није желео да откаже и оде да јаше коње вране.... е тако се губи поверење у репрезентацију... зато ћемо и проћи како ћемо проћи...
![]()
Možda je ovako najlakše za sve | Mozzart Sport
Činilo se da će ovo biti leto kada će se Nemanji Nedoviću poklopiti sve kockice kako bi i u dresu Srbije pokazao još jednom zašto je godinama jedan od...www.mozzartsport.com
Надам се да ће Богдановић да да све од себе али неће бити само он довољан...
Sad sam citao. Tuga....Umro Ivan Ćorović nekadasnji kapiten Zvezdinih juniora, od onog najgoreg. 26 godina,dete. **greška ti zivot

Prvi si od navijaca Partizana ovde na forumu koji se ogradio od baljezganja nazovi vam vodje navijaca.Kalman,pitanje je bilo prosto samo kolega clan nije odgovorio pa sam se raspisao ali ke i nebitno,proslosti su nam slicne i vladajuca struktura. Elem,i taj jovo popovic i tudjman i vucela i vazura i terza i covke po meni su sva ista govna koja nas svadjaju dzabe i sahranjuju mnogo lepu igru,oni se bogate i barataju klubovima kao da im je dedovina,dalje nije potrebno pisati po meni jer sam sve reko kratko,niti da dizem moje u nebo niti vase da bacam u blato. Takodje,ja ne smatram tebe ili cocija ili zorana ili luleta za neprijatelje vi ste moje kolege po muci ali navijate za drugi tim i to je to,ja vas sve postujem kao i kolege partizanovce,svadjamo se kao deca zbog gluposti,relativno smo svi pametni ljudi donekle a dozvolili smo i dosli na nivo da se raspravljamo za jova popovica za buljavog krcuna i ostale ljudske nule. I da,jq se ne pronalazim u pisanjima doticnog clana poznatog kao vodja nasih navijaca.