Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Tako je.čini mi se da su pre navijači bili korektniji.Sad ušla neka mržnja i bahatost.Pa svako tera svoju priču,ne može niko nikog da ubedi.Nepomirljive razlike.
Vi navijate za svoje,mi za svoje ali je problem politika u sportu i to je tako kod nas.![]()
Tako je.čini mi se da su pre navijači bili korektniji.Sad ušla neka mržnja i bahatost.

Sve ovo sto je dao van ovog meca Partizanu ,Radniku ili Metalcu moze da se okaci macki na rep ali ovo je promasaj zbog koga pravi i istinski simpatizeri haluciniraju .Ovo je bilo za 1 3 i za euforiju a ovaj promasaj je ostavio neizbrisiv trag u nasim zivotima i svim nasim nadanjima .I ovaj Bahar me podseca na Zvezdin peh i on nam je bio malerozan i kao za maler najveci uspeh u zivotu mu je eliminacija Zvezde .Ja bih samo da ukazem na OPREZNOST nije naodmet spustiti nadanja i realna ocekivanja na jedan razuman nivo jer celokupna euforija i novinarsko pumpanje moze lose da utice na mladje i neiskusnije igrace .Opreznost i hladne glave korak po korak to je jedini kljuc uspeha a moramo biti svesni da je liga sampiona osinjak koji prozdire i ostavlja nesagledive posledice na nisko budzetne klubove znaci samo VRLO POLAKO I OSLOBODJENOA šta ti tu nije jasno.Rado ću ti pojasniti.Što ne okači šta je dao Bukari.
. Zelimo sve najlepse Borjanu u nastavku karijere zasluzio je toliko
Vas dugo prati ANATEMA jos od hapsenja Dzajica a vidim da se nastavlja u istom maniru .Nisu ovi ljudi zasluzili ovakav odlazak i ovakav ispracaj . Izvini sto ja ovako komentarisem ALI AKO TI KAZES DA SE BEZBRIZNO SPAVA KAO BEBASparno neko vreme, ocigledno dira psihu.

ALAL VERA ALAL VERA cemu li se nadas sa takvim razmisljanjem i takvim pristupom moj kolega Daj bas je originalan . Jedan od najzanimljivijih clanova je sigurno Mornar . Sto se Borjana tice , mislim i sada kao i pre da je teska rupetina . U ostale stvari se ne razumem jer nas fudbal ne pratim uopste . Svaka cast onome ko to moze da gleda .Sparno neko vreme, ocigledno dira psihu.
Tebi je to baljezganje interesantno??Daj bas je originalan . Jedan od najzanimljivijih clanova je sigurno Mornar . Sto se Borjana tice , mislim i sada kao i pre da je teska rupetina . U ostale stvari se ne razumem jer nas fudbal ne pratim uopste . Svaka cast onome ko to moze da gleda .